İleri seviye astroloji bilgim var sorun gençler canım sıkıldı. Kendimizce yorumlayalim.(Doğum haritası analizi de yapılır ) belessssss
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En sevdiğin burç hangisi
Yengeç erkekleri ile iyi anlasiyorum ama sonumuz olmuyor.
Teşekkürler
Bana yapar misin lutfennnnn
Neyi yapayım
Doğum haritası
Ya da aşk durumu gkgkgjijh
Burcum ikizler
Doğum saatini şehrini falan yaz tarihi
25.05.2000 kayseri doğum saatim 8.55 9.15 arasiii👉👈
8 45 te olabilir😁
Dur hele bi şimdi yarım saat gidip. gelicem inşallah
Çok heyecanladiiimm teşekkür ederim😍
🌙Ay kova burcunda , sevdiğini belli etmediğin için partnerinle sorun yazabilirsin. Kıskançlık ve şüphe duymazsın karşındaki den de bunu beklersin
🌍Merkür İkizler , gazetecilik , reklam , konuşma satış gibi alanalr sana hitap edebilir ayrıca sık seyahat edebileceğin bir iste çalışabilirsin.
🌍Jüpiter boğa , tatlı yiyeceklere karşı bağımlılığın varsa dikkat kilon artabilir ayrıca malını idare etmeyi bilmelisin.
----EVLER----
🌙ay 11. evde , evlilik veya ortaklık yoluyla kazanç saglayabilirsin. Psişik yeteneklerin olabilir.
🌍Merkür 12. evde gizli düşmanlara dikkat et. İşitme duyuna , kulaklarina dikkat et , zayıf olabilir.
🌍Uranüs 8. evde , olağandışı kaynaklarla beklenmedik bir mali kszanc olabilir , elektrikli. mskinelere dikkst et.
🌍Neptün 7. ev , partnerin sanatsal vrya müzikal eğilimi olan birisi olabilir. Tiyatro sahnesi ile bağlantılı da olabilir.
🌍 Pluton 5. evde , yaraticisin ve kendini ifar etme yeteneğin var. Aşk ve ilişkilerde kadın erkek dengesizliği olabilir. Kontrol sorunları yaşayabilirsin.
Bu arada yüksek ihtimal partnerini arkadaş ortamindan seçebilirsin
Evlilik hayatım nasıl olur bunu da görebilir miyiz
Kariyer anlaminda iyi bir yerde olur muyum
Venüs'ün bogada. İlişkinde maddi refah isteyebilirsin ve bu konum gudeldir sana çekicilik verir.
(Evlilik hayatının nasıl olacağı hakkında ben fikir yürütemem ki.
Benim saatim net değildi ya bunlar kesin geçerli mi chcjjcjcjf
Çekici değilim maalesef 😔
Ya da ben bu ara kendime gıcığım ondan olumlu bir şeyi üstüme almıyorum
Dışarıdan nasıl algilaniyorum ve nasıl biriyle evlenicem acaba👉👈
Hayatım doğum haritani çalıştırmak senin elinde. Sen azim göstereceksin ki başarılı olasın. Astroloji senin iradenin önüne geceems
Duygusal inatçı çekingen ve sezgisel. ( Yukselenin yengeç )
Güven senin için çok önemli
İşitmem gerçekten zayıf gerçekten sevdiğime sevdiğimi asla belli etmem bunları görünce aklıma geleni sordum kusuruma bakma lütfen çok teşekkür ederim tekrardan ❤
Kendine güven ve kendini sev. Astrolojiye de çok kafa yorma takılma. Allah'ın vesilesi ile burcumusun özelliğini taşıyoruz. Bir şey isterken Ondan iste her şey Allah'ın izni ile gerçekleşiyor.
Çok çok çok özür diliyorum altta bir yorumda birine aşk evliliği yapacağını söylemişsiniz de bende durum ne acaba valla daha bir şey sormuycam krjfjfjfmmfk
😂😂😂 hayatım ben onun aşk evliliği yapıp yapamayacağını bilemem gaybi sadece Allah bilir , Allah istemediği sürece bir çöp bile yerinden oynayamaz. Haritadaki astrolojik göstergelerr göre tahmin yürütülür sadece. Yoksa belki mantık evliliği yapacak ya da hiç evlenmeyevek bunun kesin ve net cevabını sadece Allah bilir.
7. evinde oğlak var yönetici gezegeni Satürn 11. evinde. Eşini arkadaş ortaminda taniyabilirsin. Aynı zamanda eşinin arkadaşın gibi olmasını isteyebilirsin. Özgürlüğüne düşkünsün. Sosyal medya üzerinden , arkadaş ortamı aracılığıyla , konser , toplu organizasyon eglendiginiz bir yerde de tanışma olabilir.
Buna ek olarak 7. evindr oğlak olmadı senin yaşça büyük , otoriter , gelenekselci yaklaşım , kuralcı birisi ile de evlenebilecegini gösterir. Mantık evliliği yapman çok olası.
Tabi bunlar sadece bir ihtimal. Astroloji senin iradenin önüne geçemez. 😁
Aslanım bir şeyler söylemek istersen söyle
Ormanının kralisin kanka sana daha ne söyleyeyim ben kükre kükreyebildigin kadar
Teşekkürler
Burcum Oğlak.
Bu yükselen burç olayı nedir
Yükselen burç dışarıdan olan ilk izlenimimizdir yani dışarıdan nasıl göründüğümuz. Doğum saati ile hesaplanır
İlginç
Ben pek inanmıyorum inanmamı sağlar misin
Yo.
02.08.2003 11:30 doğum saati
Neyle alakalı yorum istiyorum
Aşk ve kariyer
Okey bekle.
Kanka şehir?
Doğum yeri Antakya
Şu anda yaşadığım yer Antalya
☀️Şöyle söyleyim. Kariyer tanınma konusunda en şanslı konumlardan birisi güneşi 10. evde olanlardır ve senin güneşin 10. evde aslan burcunda. Çok ilişki odaklı değilsin ve kariyerinde hep zirveye oynsrsin.(10. ev tepe noktasıdır ). Oyunculuk , sahne sanatları , sosyal medyada tanınma gibi başarılara yatkınlığı vardır ve elini attığın her işte başarılı olabilirsin bu çok şanslı bir konum.
☀️Venüs'ün 10. evinde. Bu sana kariyer konusunda iş dunyasinda karizma ve çekicilik verir. İş konusunda şanslısın. Bu oonumda iyi bir muzisyen de olabilirsin sesin güzel olabilir
☀️Mars 5. evinde , sportif , risk alıcı spekülator olabilirsin. Aşka düşkün de olabilirsin
☀️Satürn 9. ev yurt dışı ve yabancı kültürle ilgili konularda pek şanslı sayılmazsin. Uzun yolcularla alakalı gecikmeler olabilir.
☀️ Uranüs 5. evde , ani kazançlar ve kayıplar olabilir. Emek vermediğin kazançlar sana gelebilir ama ego yapmamalisin dediğim gibi ani kayıplar olabilir.
☀️Neptün 4. evde deniz kenarinda yaşama isteği olabiliyor bu konumda . Ayrıca içsek belirsizlik ve açıklanmayan korkuların olabilir.
☀️ Pluton 2. evde başkaları kaynaklarını yönetmek isteyebilir. Cok hızlı para akışı olabilir. Başkaları ile paylaşım yapmayı öğrenmelisin.
Bu arada 10. evinde stelyum var. Stelyum bir evde 3 veya daha fazla gezegenin toplanmasidir. Sende güneş Venüs ve Jüpiter 10. evde. Bu senin otorite figürleriyle alakalı sorunlar yaşayabileceğini gösterebilir. Ancak açılar önemli burada ve bu evi etkileyen küçük bir transit baskıyı ortadan kaldırabilir. Ebeveynlerinden birisiyle aranda çok sıkı bir bağ olabilir.
Ama kariyer anlamında çok şanslı birisin bunu kullan
Bu arada yurt dışında şanssız olabilirsin dememin nedeni Satürn'ün 9. evde olması. Bu gezegen biraz geciktirici ve zorlaştıricidir. 9. evdr yurt dışıyla alakalı konulari kapsar içinde
Ama tek bir gösterge ile yorum yapılamaz tabi haritanda bunu destekleyen olumlu açılar varsa problem yoktur
yurt dışı konusu kesinlikle doğru bütün belgerim olmasına rağmen yaklaşık 1 yıldır bekliyorum. Emeğinize sağlık teşekkür ederim 🙏
Rica ederim. Dediğim gibi çok şanslısın gerçekten bu şansı kullan. Satürn maalesef bulunduğu evin konularında geciktirme yaşatıyor. Bu arada aşk konusunda Venüs'ün aslanda ve karşında kendinden emin seksepalitesi yüksek ihtiraslı bir kadın istiyorsun. Evlilik konusunda ise (ayın terazi burcunda) entelektüel nazik sosyal ve sadık birisi istersin.
Hanımefendi sen kimsin ve beni nasıl bu kadar tanıyorsun
Bunları ben değil haritan söylüyor 😂😂😂. Bu arada 7. ev astrolojidr evlilikle alakalıdır ve koç burcunfa sende. Yönetici gezegeni mars 5. evinde. Bu da senin yüksek ihtimal aşk evliliği yapacağını ve evlilikte çocukların ön planda olacağını gösteriyor. Evlendikten sonra da heyecanın ve tutkun aşkın devam edebilir
Canım kızım bekle beni anneni bulup seni kucağıma alcam
Ahahaha niye kız 😂😂😂
Erkek çocukları biraz hayvancıl oluyor gibi ahahahha
Öyle deme ya ben de hep ilk oğlum olsun isterim. Allah inşallah herkese hayırlı ve sağlıklı evlat verir amin. Bu arada astroloji senin iradenin önüne geçemez bunu unutma. Allah'ın vesilesi ile biz burclarimizin özelliklerini taşıyoruz. Çok şükür Rabb'im e.
Benim fazla bi şeyim yok bu konulara arada işte keyfine olursa. Ben ikinci çocuğumun erkek olmasını isterim kızım abi baskısıyla büyümesin diye ahahah
Oooo düşünceli baba desene. Kızın çok şanslı olacak ☺️☺️☺️
Umarım 😊😊
Kovayım alırım üç beş cümle :)
Kova erkeğine söyleyeceğim tek şey vardır o da "Kalpsizsiniz'
Evet
27 Subat ,2002 yap baqam
Doğum saati lazim
Teşekkürler, sorum yok ben inanmıyorum 🙃
Dolandırıcı mısınız yoksa sjdjsjdh 😅
Ne alaka? Dolandırıcı olsam ücret yazarım. Ayrıca canım sıkıldı ondan yapiyorum?
Bu sefer, buraya özel belesss diye düşündüm. Kızmayın şaka yapıyorum
Anlamadım? Ne demek istiyorsun
Şaka yaptım diyorum 🥺
Okey
22.02.1998 balık
Doğum saati?
Bilmiyorum ki
O zaman olmaz reis maalesef
Burçlara inanmıyorum
İnanmam böyle şeylere