+1 yılBurcum kova yükselen oğlak ya da kova doğum saatim muallak... Hadi söyle bana aşk, iş, para, kariyer ne durumda olacak bu ara
023 Yorumla
Koç+1 yılBir keresinde burcu oğlak , yükseleni kova arkadasim olmuştu. Kız aşırı ketum ve soğuktu biraz. Olgun tavırları vardı , sırcıydı.
Boğa+1 yılAynı ben desene...
Koç+1 yılKnk doğum haritan süper açılar alsın on numara olsun isterse ama sen o haritayı calistirmadiktan sonra bir anlami yok.
Boğa+1 yılNasıl çalıştırılıyor peki? Ben de ilgiliyim de çalıştırma konusunda sıfırım
Koç+1 yılÇalıştırmaktan kastım şu. Mesela sen oğlak burcusun. Oğlak demek otorite hırs düzen çalışmak. Yani sen bu konulara yatkinsin ve çaba gosterdiginde atıyorum işinde cok başarılı olabilirsin. Çok iyi paralar kazanabilirsin oglaklar parayı sever. Haritayı çalıştırmak dedikleri bunun gibi bir şey. Benim mesela marsım 6. ev oğlak ve iş hayatında aşırı hırslı , çalışkanım. Disiplini severim
Terazi+1 yılKova hava grupları içinde en mantıkcıl negatif olan burç olduğu için, oğlak gibi sabit fikirli, ketum yükselenin varsa onu bastırabilir. Yani normalde enerjik, insanlarla birlikte olmayı sevebilirsin ama seni tanıdıktan sonra sıkıcı bulabilirler.
Koç+1 yılBu sayede de hemen ön plana çıkarım iş yerindr yeni başlamama rağmen
Boğa+1 yıl@hokuspokussss sıkıcılığı ben yaratıyorum sanırım, çünkü ben sıkıcı buluyorum insanları ve insanlardan kaçmak için sıkıcı tavırlar sergiliyorum sjajaj enerjik insanlara çekildiği doğrudur ama bir süre sonra onu da sıkıcı buluyorum. Aman benim ne b*k yediğim belirsiz zaten sjsjs şimdi ak yarım saat sonra kara... Oğlak burcu gibi evet hırslıyım bir işe atılırsam lakin çok çabuk hevesimin kırılması söz konusu kova burcu olmamdan kaynaklı her işe farklı işlere atılma isteğim var ve bu bende istikrar getirmiyor...
Koç+1 yılKnk doğum saatini biliyor musun? Tahmin falan da yok mu hiç
Boğa+1 yıl@sjsjsjssjahsjw 14 Şubat 88 doğumluyum sabah 5 diyor anacığım... Yani ezan okundu sen doğdun diyen bir klasik Anadolu kadını sjsjs ben de bunu sabah beşe sabit kıldım..
Koç+1 yılHangi şehirde doğdun
Boğa+1 yıl@sjsjsjssjahsjw İstanbul Eyüp
Koç+1 yılDoğum haritana bakacağım merak ettim
Boğa+1 yıl@sjsjsjssjahsjw bak ama işte doğum saatinden kaynaklı hep bir şüphedeyim tam saati ise başka bir yöntemle bulunuyormuş o da işte iyi bir astrolog sayesinde bulunabilir...
Koç+1 yılEvet rektrifikasyon mu ne deniyor. Haritani birazcık inceleyecegim
Boğa+1 yıl@sjsjsjssjahsjw incele incele anane yönde kendimi geliştirmek konusunda da bilgi verir misin özellikle kariyer...
Koç+1 yılDoğum haritana araştırdığım ve kendi bildiklerim dahilinde baktığımda.
Ay 12. evde bu senin çalışma ortamı olarak hastane gibi yerleri sevebileceğini gösteriyor. Sezgileri kuvvetli birisin ama gizli düşmanlara dikkat etmelisin. Annenle alakalı bazı sıkıntılı durumların var mı?
Venüs'ün 2. evinde. Para sana bir ortak vrya ilişki yoluyla gelebilir , çok çabuk para harcıyorsun.
Marsin 12. evde , yoğun ve bastırılmış duygulara sahip olabilirsin ayrıca paranoyalara. Eğer böyleyse insanlar bunu farkedip senin aleyhine kullanabilir.
Satürn 12. evde güçlü iç disiplin ve duyarlılık geliştirme potansiyelin var. Kendi kabuğuna çekiliyorsun. Bu yuzdrn halkla iletişim kurmayan mesleklerde seçebilirsin
Senin 12. evinde bir gezegen yığılması var. Neptün Uranüs Satürn mars. Buna stelyum deniyor. Gizli düşmanlarına dikkat etmelisin ve bu sana depresiflik verebilir.
Plutonun 10. evde. Topluma fayda sağlayan işlerde olma vrya toplumdan geri çekilme arzusu verebilir sana bu konum. Ongurulemeyen faaliyetler kariyerini etkileyebilir.
Terazi+1 yılMaalesef her şeyi biliyorsun ama kendini geliştireceğin noktaları kaçırıyorsun en iyisi bir alana yönel🤷♀️
Boğa+1 yıl@sjsjsjssjahsjw uuu hemen hemen aynı... @hokuspokussss işte her haltı biliyorum ama yönelme kısmında bocalıyorum... Ne yapsamla geçti hayatım..
Boğa+1 yıl@sjsjsjssjahsjw çok teşekkür ederim bayağı bayağı ilerisin bu konuda temel eğitim falan aldın mı?
Koç+1 yılSen çocukluğunda sıkıntı yaşadın mı?
Koç+1 yılÇocukluğunda sıkıntı yaşadın mı sorusununu sormamin sebebi ayın 12. evde
Boğa+1 yılMisal ne gibi, sıkıntıdan kasıt? Küçükken ailemle hiç sorun yaşamadım, bolluk içinde yaşadım, şiddette görmedim..
En İyi Cevaplar
İkizler
15 Yorumla
Terazi+1 yılİkizler burcu tanımlanamayan cisim bence, çok fedakar vefakâr samimi saçını süpürge eder hayatına alıdığı kişiyi ama birde karanlık tarafı var oradaya da aniden geçer.
Terazi+1 yıl🍀🍬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılEn sevdiğin burç
11 Yorumla
Terazi+1 yılTerazi 🦦
+1 yılKanka beni bı yorumlasana ya. Burcum koç, yükselenim terazi. Ha bir de boğa erkeğiyle niye anlaşamıyorum ben
05 Yorumla
Terazi+1 yılBoğayla terazi etkin yüzünden anlaşamıyorsun astrolojide zıt bunlar, koç burcu sorularıyla karşısındaki insanı çözebilir, dürüst olur dedikoduyla işi olmaz
İkizler+1 yılAkamedik hayatta nasılımmm
Terazi+1 yıldoğuştan savaşçıdır kazanırsa başarır
İkizler+1 yılPeki ben hangi burç erkeğiyle anlaşabilirim?
Terazi+1 yılterazi, ikizler, akrep bunlara aşık olunur,
yay, kova, aslan bunlarla evlilik olabilir
+1 yılBurçlar astrolojinin en kolay basamağı. Sabit yıldızlar ve evlerden , açılardan anlıyor musun? Anlıyorsan sorum var elbette :)
02 Yorumla
Terazi+1 yılyok anlamıyorum 🤷♀️🤷♀️
Koç+1 yılAnladım canım problem yok
İkizler normal
Yükselenim akrepmisss benim yüzüm ne zaman gülecek
08 Yorumla
Terazi+1 yılburcunu kimseye söyleme akrep özellikleri taşıman çok iyi duygusalsın, ilişkilerde verici taraf olursan iyi gider
Terazi+1 yılGaribin yüzü gülür mü ama akrebi seven olursa kolay vazgeçilmez öyle düşün
Terazi+1 yılSeni gözlemleyen birisi vardır kesin
Terazi+1 yılTurksellin çekim gücü gibi çekersin kızları
+1 yılBurçlara inanmak için beynimdeki hangi lobu sökmeliyim
01 Yorumla
Terazi+1 yıl🤷♀️🤷♀️
Eh işte azıcık ilgilenirim birşeyler yazarsan okurum yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAstroloji haritası okuyabiliyor musun? Ona göre teknik bir soru sormayı düşünüyordum çünkü. Anlayamadığım bi nokta var
02 Yorumla
Terazi+1 yılYok bilmem 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkür ederim
+1 yılYaklaşık 8 milyar insanı 12 çeşide ayırmak ne kadar mantıklı
Ve burçlarda neden sadrce zeki çalışkan azimli gibi pozitif özellikle var kolpacı yalancı sahtekar olan bir ben gibiyim023 Yorumla
Yengeç+1 yılÜstelik zamanında 16 taneymiş 12 ye düşürmüşler
Yengeç+1 yılUlan burada büyük harfle random atardım da imladan ban atıyorlar:d
Koç+1 yılArkadaşlar mantığınız çok doğru ama astroloji burçlardan ibaret değil. 12 burcu yöneten gezegen , sabit yildizlar, asteroitler ve bunların aldığı açılar gibi sryelr de var. Yoksa emin ol o her sitede yazan dürüst cesur eveveve gibi saçma sapan genel geçer yazılardan ibaret değil astroloji
Yengeç+1 yılGenel geçer yazılardan ibaret değil diyip ✨ astroloji✨ demen epik oldu 🤠
Koç+1 yılNe alaka dayı sen iyi misin? Evet astroloji genel geçer yazılardan ibaret değil. Bunda ne var? Farklı olmak için saçmalayan bir ucubesin. Epik kelimesinin anlamını bile. bilmiyorsun. Ucubeergen
Yengeç+1 yılDayı diyip ergen diye bitirmen benim görüşüm bu neden bu kadar gerildin sen
Koç+1 yılSaçma sapan görüşlere saygım yok. Anlamını bilmedigin kelimeleri burada farklı ve havalı olmak için kullanamazsin. Anladığım kadarıyla okuduğunu anlama problemin de var. Kitap okumani tavsiye ederim. Hayırlı bayramlar bb
Yengeç+1 yılşu an dan brown okuyorum zaten canım epiğin kara mizahtaki yerini bilmeden konuşuyorsun ne kadar köylü olduğundan cümlenin başından belli oluyor at gözlüklü yaratık seni
Terazi+1 yılben test ettim burada çoğusu doğru çıkıyor ilişkiler bağlamında tabii ki
Koç+1 yılSen "Şu an dan Brown okuyorum zaten canım " cümlenle ne kadar köylü olduğunu çoktan belli ettin :) varoşlar ve aşağılık kompleksli insanlar kendilerini kanıtlamaya çalışır.
Yengeç+1 yılBiri şunun ipini bağlasın ya ne dedim ki bu kadar kudurdu bu annesine laf atsak bu kadar savunmaz
Yengeç+1 yıl@hokuspokussss bende de aksi oluyor ne hikmetse
Koç+1 yılAnlıyorum. Üzüldüm adına. Unutma bol bol kitap oku. Sana fayda sağlayan kitaplar ama , kişisel gelişim hani
Yengeç+1 yılHerkesin görüşüne saygılıyız tabi köylü olmamak bunu gerektirir
Koç+1 yılHayırlı bayramlar beyefendi ( bol. kitap , unutma )
Yengeç+1 yılİyi bayramlar köylü
Koç+1 yılBb.
Yengeç+1 yılBu arada sen dan browna niye salladın ki adam alanında enlerin içinde daha önce hangi kitabını okudun
Koç+1 yılBrowna sallayan yok. Sakladığım şey , köylü olduğun için kendini kanıtlama çabasına girmen:)
Yengeç+1 yılSence o kendimi kantılamaya çalışmak mı kitap oku diyerek aşağılamana karşılık bir savunma mıydı 🤨
Yengeç+1 yılLan bir de köylü olduğum için demiş atıxam şimdi kendimi
Koç+1 yılKendini bilen ve asil insanlar , kanıtlama çabasına girmez beyefendi. Yaşınız benden büyük aramızda 6 yaş var. Ben 20 yaşında bu düşüncede olgunluğa sahipsem sizde anlarsinz diye düşünüyorum
Yengeç+1 yılYa sen asla karşındakini anlama çabasına girmiyorsun cidden bak az önce ucube ergendik senin için şimdi beyefendi oldum neyse daha fazla çabalamayacağım bu arada henüz 21lik bir çıtırım
burclarla ilgili değilde insanlarla ilgili sorum olsa?
05 Yorumla
Terazi+1 yılTabi i i i ki
Terazi+1 yılOnun burcu nedir
Terazi+1 yılİşte ikizler zor anlamak karanlık tarafı var aniden geçiş yapıyor tanıyamazsın bambaşka bir insan olur gibi
Astroloji & Burçlar konusunda 372 cevap paylaştı. Erkekte asln burcunun kötü yönleri nelerdir?
05 Yorumla
Terazi+1 yılAslan işine eşine verdiğinden daha fazla değer verdiği için ilişki onun için ikinci planda kalır, onun ormanına saygı duyan kişileri hayatına alabilir saygısızlığa tahammülü yoktur. Çabuk sinirlenir
Terazi+1 yılYükselenin nedir
Aslan erkegine hangi kadin burcu yakisir
09 Yorumla
Koç+1 yılAslan erkeğine kova kadını yakışır hence Birbirinin zıttı bu iki burç tamamlama enerjisi verebilir.
Koç+1 yıl21 Ocak -19 Şubat arası kova
Koç+1 yılKanka benimde yukselenim aslan. Kova erkeğindrn hoşlanıyorum biraz zor gibiler ama bakalım halledicez artık
Terazi+1 yılAslanla daha naif olan hava grubu yakışır, su grubundan balık olabilir 🤔
Koç+1 yılBaşka burç kalmadı dediğin kova zaten hava grubudur. Ateş ve hava grubu birbiri için uyumludur.
+1 yılKova burcunu alayım
Dırım dırım dırım dıss 🤪00 YorumlaBen inanmıyorum sahsen
00 Yorumla
+1 yılTerazi erkeği hangi burçla iyi anlaşır?
01 Yorumla
Terazi+1 yılAkrep aslan başak
Gizli Üye(25-29)+1 yılKova erkeğine hangi burç yakışır
06 Yorumla
Terazi+1 yılHava grubu içinde toprak grubuyla anlaşabilen tek burç öyleyise boğa diyeceğim 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım ama 😃
Terazi+1 yılBoğa burcuuuuuu
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Terazi+1 yıl🍀🍀
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşak erkeği? Detaylı anlatım
017 Yorumla
Başak+1 yılMükemmelim. Başka soru?
Cevap sahibi+1 yılGüldürme beni sizler aşırı utangaç daha sevdiği kıza sevdiğini söylemeyi çekinen tiplersiniz
Başak+1 yılHshshshshs biliyosunnn heee
Doğru bu arada
Cevap sahibi+1 yılYaaa yapmayın ama böyle hdjdjd
Başak+1 yılValla benim sevgilim var kalbim hâlâ ağzıma gelir çoğu anlarımızda elimizde değil napalım shshshshs
Cevap sahibi+1 yılSen mi acildn kıza
Başak+1 yılTabii ki zor olsada
Cevap sahibi+1 yılYaa ne kadar sürdü
Cevap sahibi+1 yılAçılman
Başak+1 yıl2-3 hafta falan
Cevap sahibi+1 yılSadık bir insanmisin
Başak+1 yılDetayları burdan konuşmasak olur mu
Cevap sahibi+1 yılYazıyorum o zmn
Başak+1 yılYaz
Terazi+1 yılBaşak erkeği her şeyi gözlemler hayatına aldığı kişiye daha çok yapar bunu, ilişkilerde sıkıcı olabilir, arkadaş olarak yorucudur çünkü sürekli kendi kafasında kurduğu çerçevenin içinde yaşanmasını ister. Onun dışında olan her şeye tepki gösterir.
Cevap sahibi+1 yılHerşeye tepki mi gosteriri bir şey sorcam biz hep kavga ederdik aslında ben baslatirdim kavgayı o asla bana bagirmazdi kavga etmek istemezdi ayrıca ben ona küsüp Trio atardım o gelip her zmn benle konuşurdu bu sevgi belirtisi olabilirmi sadece arkadaşız ama
Terazi+1 yılEvet kendi sınırlarından çıkıyorsa hisler olabilir ilk başta kendini öyle de göstermek istiyor olabilir
+1 yılAlamazsın
10 Yorumla
+1 yılYengeç burcuyum nasılım şimdi ben
05 Yorumla
Terazi+1 yılSu grubunda en sevmediğim burç egoist kaprisli kötü olsan yandın zaten hayattan soğutup gider. Yani onunla hep ileşimde kalman lazım süpheye yer bırakmayacaksın.
Yengeç+1 yılBak sen senin burcun ne
Terazi+1 yılTerazi
Yengeç+1 yılÇok şımarık
Terazi+1 yıl🦦
+1 yıloglaga en uygun manita?
02 Yorumla
Terazi+1 yılAkrep
Oğlak+1 yılbence de akrep
Gizli Üye(18-24)+1 yılHurafelerle işim olmaz.
00 Yorumlaİkizler 06.06
01 Yorumla
Terazi+1 yılBu nedir
Varr
06 Yorumla
Terazi+1 yılBuyir
Terazi+1 yılİkizler, oğlak
Terazi+1 yılBu çok havada kalır akrebin çekim gücü fazla ama ilgiyi yanlış kişilerde arayabilir.
+1 yılNe burcu
01 Yorumla
Terazi+1 yılAy burcu
+1 yılİkizler burcu nasıldır libido bakımından
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası