Sizce aslan burcu kadını mı daha dikkat çekici ve etkileyici yoksa akrep kadını mı? İkisinden birini tercih etmek zorunda olsanız hangisini tercih ederdiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Erkeklerin burçlara bakarak kadın seçtiklerini Hiç zannetmiyorum Ayrıca her burçtan çekici kadın oluyor
Çekicilikten kastım aslında sadece fiziksel olarak değildi orada bütünüyle ele alındığı zaman hangisi daha etkileyici gelir
Kadının burç dışındaki özellikleri ile alakalı. A bu aslan burcu çok çekici Bu kaplan Burcu çok vahşi falan gibi muhabbetler olmuyor tamamen kadının sahip olduğu hemen her burçta olabilecek şeyler çekici gelir fiziği hal ve hareketleri zekası gibi
İşte bu dediğin şeylerde burçların etkisi zaten var ama onu diyorum 😊 astroloji ile ilgili bilgim olduğu için ki en kıvrak zekalı insanlar genelde ateş gruplarından çıkar Koç aslan yay yani sonra hava grupları takip eder kova ikizler burcu da oldukça zekidir mesela
Akrep daha dikkat çekici ama genel anlamda ben de akrep ve aslan kadını arasında çok kalmisimdir bazen
Bu akrepler de ne var anlamadım zaten hiç :D
Hahaha aslan burcu da çok harika ama akrep daha dikkat çekici oluyor genelde
Sen aslan burcusun sanirim :)
Sevineceğin bir şey diyeyim ama aslan burcu daha sadık olur ama
İkisinin ortak yanı libidolari çok yüksek
Bence erkekler aslan burcu kadınının zekasından korkuyor :D
Hahaha akrep burcu kadinlari çok zeki basite alma bence
Hatta o kadar zekiler ki asıl herkes onlardan korkuyor
Ama aslan kadını daha ılımlı daha uslu dahs bir kadinsi
Ya bunu ben kendim aslan burcuyum diye söylemiyorum astroloji hakkında gerçekten bilgili olduğum için söylüyorum ateş grupları her zaman daha kurnazdır koç aslan yay yani aslan burcu oyunu kurallarına göre oynamayı iyi biliyor o yüzden herkes minnoş bir kedi zannediyor ama aslan burcundaki hafıza inanılmaz bişeydir yani senle ağız dalaşına gelen bir aslan asla plansız boş gelmez onun arşiv doludur aklında bulunsun acayip hazır cevaplardır :D
Merak etme ben de astroloji konusunda bilgiliyim. Uygulamalı hem de her burçtan çok arkadaş var bizzat gördüklerim duyduklarım vs
Demek istediğim aslan burcu kadınını öyle çok minnoş uysal kedi sanmayın :) dominant liderlik vasfı yüksek bir burç sonuçta
Aynen oylr onu biliyorum zaten. :)
Ulaşabilir misin gercekten bir kaç şey sormak istiyorum özel olarak aslan burcuyla alakalı bir tanıdık var bir kaç olayını anlatacam sana eminim sen daha iyi tanimlarsin
Mahsuru senin için yoksa tabi
Takip attım sormak istersen sorabilirsin dinlerim
Akrep! Kesin net, açık ara önde, fark atar tur bindirir.
Çoğu kişi akrep diyor da bana biraz açıkçası ezberlenmiş yanıt gibi geliyor 😃
guzel ve disil olan dikkat ceker yani s. eksi olan
Aslan burcu kadını
Helal olsun Kral :D
:)) akrepler kadın-erkek farketmeksizin overratedlar
Ya bana kalırsa erkeklerin geneli açıkçası aslan burcu kadınının zekasından korkuyor aslan burcu kadını çünkü gerçekten zeki ayrıca aşırı yönetebilen bir burç liderlik vasfı yüksek çünkü bana kalırsa o olay erkeklerin işine gelmiyor :D
Yani erkeklerin bu kadarını bildiğini ve gördüğünü düşünmüyorum 😀 akrep kadınıyla aslan kadını arasındaki fark aslan gitmeyi biliyo.. akrepse saplandıkça saplanır. yönetilmesi kolaydır
Bi terazi burcu olarak her hangi birinin zekasındam korkmam da :)) bu yüzden değinemedim o konuya.. kusura bakma aslan 😀
Hay ağzına sağlık o kadar doğru söyledin ki :D aslan burcunun zaten birine yapışıp kalması mümkün değil aşırı gururlu çünkü gururunu kırdığın an bitti zaten :D
Çok da b. kunu çıkarmamak lazım tabi ama yine de doğru bi yol 👍
Gereksiz triplerle işi yoktur gerçekten gurur kırıcı bişey varsa ortada affedemez sevince temiz seviyoruz gidince de temiz gidiyoruz vesselam kral :D
Evet de yat artık 😀
Emir almayı da sevmez der buna noktayı koyarım hahahahah :D
Bi s. cktir git dedirtene kadar da uğraşır mı 🤣🤣
Burası benim çöplüğüm benim sorum canım hadi sana güle güle çıkışlar sağdan soldan her yerden çıkabilirsiniz nerden isterseniz :D
😀😀
Akreppplerrr
Bir sebebi var mı peki?
Bilmem bana daha cezbedici geliyorlar.
Aslan uzak dursun akrep diyorum
Aslan burcuna kurban olun siz :P :D
Çok egolu oluyorlar
Bir insanın karşısındaki insana değer verebilmesi için önce kendini sevmesi gerekli bence aslan burcu ayrıca kendisi egolu olduğu için karşısındaki insanın da gururunu okşamasını iyi bilir yalnız :D
Doğrudur
Hangi burç libidolu
İkisi de :D
Ikiside veryansın
Aslan kadını
Akrep tabi
Aslan burcu kadınından korkuyorsunuz tabi dimi :P :D
Egosuyla uğraşılmaz korkmak değil bu
Bu kötü bişey değil ki egonun ne olduğunu biliyor işte bu yüzden yeri geldiği zaman karşısında ki insanın gururunu okşamasını da çok iyi biliyor :D
Ne alaka ablacım zbzbzb kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar
Çok alakası var egonun ne olduğunu bilen bir insan karşısında ki insanın egosunu tatmin etmesini de iyi bilir çünkü nereden yaklaşması gerektiğini biliyor. E zaten öyleyiz kusura bakmayın :D
Benim tercihim akrep napcan sen absbs onların libidosu da yüksek
Tercih meselesi tabi ki zaten soruyu o yüzden sorduk ben takılıyorum şakasına
Bana biraz ciddiye aldın gibi geldi zbxjs
Ben tam tersi şakalaşmayı mizahı seven biriyim öyle gereksiz alınganlıklara yer yok ben de :)
Aynen ben de severim shdh sen aslan mısın
Ben zaten ciddi olduğum zaman yeterince belli oluyor 😃 aynen aslan burcuyum
Aslanım benim bee absha
Aslan
Adamsın :D
Teşekkürler :) aslan kadını giyimine kuşamına gerçekten dikkat ediyor, hayatın her alanında lider ama yatakta tam bir kadın oluyor :)
Herkes tutturmuş bir akreptir gidiyor aslan egoluymuş yahu bu kötü bişey değil egonun ne olduğunu bilen bir insan zaten karşısındaki insanında yeri geldiğinde gururunu okşamasını bilir :D
Yani aslanın gururunu okşayıp önem değer verdiğini hissettir o sana dünyaları versin bu kadar basit. Bir yengeç erkeği olarak çevremde gördüğüm bu
O zaman sende yengeç erkeklerini yorumla bakalım :)
Yengeç erkeği candır be acayip empatik olurlar o yönlerini çok severim kıymeti bilinmiyor :D
Çok teşekkürler 🤗 doğru ve güzel yanlarından görmek lazım insanları bence yoksa 7 milyar insan bir biriyle düşman olur hep
Rica ederim her insanın kusurları da vardır zaten muhakkak :)
Öyle tabi ki de :) günaydın olsun bu arada 🤗 uyumadık hiç birimiz ama olsun yine de :)
Günaydınlar diyelim o zaman 🖐️
Uyumadın dimi hiç 😅
Bugün zaten ben full uyuyamicam muhtemelen 😃
Neden ki ne işin var sorması ayıptır :)
Arkadaşımın düğünü var o yüzden çok işim var yani 😃
Oooo darısı başına 🤗🤗🤗
Herkese akıl vere vere evlendirdim kendim kaldım 😂😂😂😂😂😂
Kıyamammmm olmadı ben alırım seni 😅😅 kaç yaşındasın sen