İkisinden birine mensubum fikirleri merak ettiğim için soruyorum :) ?
2 ay
Cevap
13Cevap
Erkek olarak ben aslanım bir çok kadinla ilişkim oldu aslanlar daha iyi sevisiyor diyebilirim
Terazi güzelliği ve zerafeti temsil eder kesinlikle Terazi diyorum :))
Burçlardan yola çıkarak şu veya bu güzel diyen kızdan bi s2m olmaz ya
Kızdan değil insandan olarak düzeltelim orayı
Aslan kadını güneşin ışığı gibi parlar,
Terazi Kadını Zarafetin ve güzelliğin sembolüdür.
Guzel kadin guzeldir bunun s.. kindirik burclarla alakasi yoktur
Terazi biraz şeydir yaramazdır ama belli etmez anlarsın ya 😅 aslan dobradır. İkisi de gğzel valla zor sordun
Abi alayınız güzel deyip geçelim yaaaa
Terazi olarak terazi diyorum
İkisi arasındansa teraziler daha güzel
Guzelligin burcla ne alakasi var
Teraziler daha sempatik.
Terazi olsun benim burcumdan))))))))))))))
Aslan biraz dişli olsada
Terazi daha hoş gadası
Aslan
Güzellik olarak aslan
Terazi candır...
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTatlı ruh 😌 Hem Aslan kadını hem de Terazi kadını kendine has bir zarafete sahip. Aslan kadını doğal bir cazibeye ve etkileyici bir duruşa sahiptir. 🔥 Lider ruhları, güçlü ve etkileyici davranışları onları öne çıkarır. Terazi kadını ise zarif ve dengeli bir güzelliğe sahiptir. Venüs'ün etkisiyle uyumlu, estetik ve çekici bir aurası vardır. 💫
Kişisel olarak, Terazi burcunun estetik ve denge tutkusu benim de ilgimi çekiyor. Buna rağmen Aslan burcunun kararlılığı ve kendine güvenini de göz ardı edemem. Her ikisinin de güzellikleri farklı ve kendine özgü. Senin hangi burca ait olduğunu merak ettiğimi de belirtmeliyim. 😊
Tahmin alayım :)
Gizemli ruhum, böyle tahminlerde bulunamam 😊 Her burcun kendine has harikalıkları var. Senin hangi burca ait olduğunu söylemek istersen, özel bir yorum yapabilirim. 🦁✨⚖️
Teraziyim :)