Astroloji & Burçlar Yay erkeği̇ ile başak kizir ne kadar iyi bir çifttir? Nebakion7759 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl KIZI YAZICAKTIM PARDON Güncellemeler+1 yıl YAY ERKEĞİ İLE BAŞAK KIZI NE KADAR İYİ BİR ÇİFTTİR? Yay erkeği̇ ile başak kizir ne kadar iyi bir çifttir? Cevapla Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
secularhume Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 85% Balık +1 yıl Yay erkeği, başak erkeğini yorar. Yay erkeğinin her zaman gözü dışardadir. Yay erkeği yönetilmez, Başak kadını yönetmek ister. Kısaca uyumsuz. 0 0 Yorumla
deryademir2000a Takip Et Xper 3 Yaş: 32 Yengeç +1 yıl zor ama farklılıklarınız ilişkiye heyecan getirebilir 0 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% Boğa +1 yıl Hiç uyumlu değil yaa.. 0 7 Yorumla majeste34 Yengeç +1 yıl 😅😅 hadi be sende Yorumla melikenilayy Boğa +1 yıl @majeste34 E öyle ama 🙂 Yorumla majeste34 Yengeç +1 yıl Yasadin miki nerden çıktı o? Yorumla melikenilayy Boğa +1 yıl Yay çok rahat, başak ise cok detaycı. Yorumla majeste34 Yengeç +1 yıl Burçlara takma çok saçma sapan benim yaşadıklarım hiç uyumlu değil di alakası yok burç saçmalık Yorumla melikenilayy Boğa +1 yıl Burcların saçmalık olmadıgına hep sahit oluyorum. Bugüne dek hicbir terazi burcuyla uzun anlasamadim mesela. Ya da hicbir yay burcuyla omurluk yurutebilecegime inanacagim enerji hissedemedim. Hepsi mi tesaduf? Yorumla majeste34 Yengeç +1 yıl Evet olabilir benimkiler de tam tersi oluyordu ama hiç biri olmadı demekki tesadüf yani biri bile uymadı ama özelliklerine bakarsan bazen çıkıyor yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sabah akşam zikişir onlar 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl deli gibi hem de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çatur çutur yiyişir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yay erkeği, başak erkeğini yorar. Yay erkeğinin her zaman gözü dışardadir. Yay erkeği yönetilmez, Başak kadını yönetmek ister. Kısaca uyumsuz.
zor ama farklılıklarınız ilişkiye heyecan getirebilir
Hiç uyumlu değil yaa..
😅😅 hadi be sende
@majeste34 E öyle ama 🙂
Yasadin miki nerden çıktı o?
Yay çok rahat, başak ise cok detaycı.
Burçlara takma çok saçma sapan benim yaşadıklarım hiç uyumlu değil di alakası yok burç saçmalık
Burcların saçmalık olmadıgına hep sahit oluyorum. Bugüne dek hicbir terazi burcuyla uzun anlasamadim mesela. Ya da hicbir yay burcuyla omurluk yurutebilecegime inanacagim enerji hissedemedim. Hepsi mi tesaduf?
Evet olabilir benimkiler de tam tersi oluyordu ama hiç biri olmadı demekki tesadüf yani biri bile uymadı ama özelliklerine bakarsan bazen çıkıyor yani
sabah akşam zikişir onlar
deli gibi hem de
çatur çutur yiyişir
Eski sevgilimle ben yani? Snjxhxjxjx
Ne kadar iyimis
Güzeldi baya