Tarot öğrenmek ve insanlara bakmak istiyorum yapabilecegim gibi geliyor aranızda tarotla ilgilenen var mi tavisyeniz var mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Temel Bilgi Edinin:
Tarot kartları hakkında temel bilgi edinmek için kitaplar, çevrimiçi kaynaklar ve videolar gibi kaynaklardan yararlanabilirsiniz.
Tarot kart destelerini ve bunların anlamlarını öğrenmeye başlayın. Tarot, 78 karttan oluşur ve her kartın özel bir anlamı vardır.
Temel terimleri, sembolleri ve yayılımları anlamak için kaynaklardan yararlanın.
Kart Destesi Seçimi:İlk adım, kullanmak istediğiniz Tarot kart destesini seçmektir. Rider-Waite Tarot, Tarot of Marseille, Crowley-Harris Thoth Tarot gibi farklı desteler mevcuttur.
Kartlarınızı seçerken size en çok çeken veya hissettiğiniz desteyi seçmek önemlidir.
Yavaşça Öğrenin:Tarot'u öğrenmek bir süreçtir, acele etmeyin. Kartları teker teker öğrenmeye başlayın ve her birinin anlamını anlamaya çalışın.
Kartları günlük olarak inceleyerek pratik yapın.
Uygulama Yapın:Kendinize ve başkalarına kartlarla bakarak pratik yapın. Başlangıçta, arkadaşlarınıza veya aile üyelerinize ücretsiz Tarot okumaları yaparak deneyim kazanabilirsiniz.
Karte bağlılık ve deneyim kazandıkça, daha karmaşık ve derin okumalar yapmaya başlayabilirsiniz.
Sürekli Öğrenme:Tarot öğrenme süreci hiç bitmeyen bir yolculuktur. Sürekli olarak yeni şeyler öğrenmek ve pratik yapmak önemlidir.
Uzmanlar tarafından yazılan kitapları okuyarak ve diğer Tarot okuyucularıyla deneyimlerinizi paylaşarak ilerlemeniz mümkündür.
Etik Kuralları Öğrenin:Tarot okumalarında etik kuralları anlamak ve uygulamak önemlidir. Kişisel sınırlarınıza saygı göstermek ve okuma yapılan kişilerin gizliliğine dikkat etmek gereklidir.
Profesyonel Olma Yolunda: Eğer profesyonel bir Tarot okuyucu olmayı düşünüyorsanız, yerel düzenlemelere ve yasal gerekliliklere dikkat etmelisiniz. Profesyonel bir hizmet sunarken dürüstlük ve etik kurallara uygun davranmalısınız.
Unutmayın ki Tarot, sembolik ve yorumlama gerektiren bir uygulamadır. Her kişi için farklı sonuçlar üretebilir ve kişisel deneyimlerle geliştirilir. Sabır, öğrenmeye açıklık ve pratik yapma bu süreçte önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bende tarot bakıyorum eğer 6. Hissin kuvvetliyse rüyalarından işaret alıyorsan kahve falı bakıyorsan ki kahve falı bir zorunluluk değil dediklerin çıkıyorsa ön tahminlerin tutuyorsa bakmanı tavsiye ederim. Tarot yanında çoğu zaman kitap verilir ama eğer oradaki yazanları ezberleyip onların üstünden hareket edersen kafan karışır kartlarla bütünlük kurmalısın anlamını bilsen bile yorumlamayı bilmelisin karta bakınca kart olarak değil sana haber verdiğini söyleyen haberci olarak görmelisin ben Bayadır tarot bakıyorum ve hep dediklerim çıktı rüyalarım da çıkar ne gördüysem hepsi çıktı hala da çıkmaya devam ediyor tarota gerçekten bakmaya başlarsan rüyalarının değiştiğini görüceksin eğer bunu ve daha tonlarca olayı kaldırabiliceksen bakmaya başla çünkü basit bir heves değil inan bana ciddi bir şey hayatını etkiliyor
02 Yorumla- Aslan20 gü
bana bakar mısın
- 1 yıl
ben de tarot bakıyorum oncelikle acilimlari izle internetten kartlar iyi enerji mi kotu enerji mi veriyor anla tarot kartlarini alinca icindeki kitapcik bir ise yaramiyor tavsiyem kenarlarinda anlamlari burclari olanlari alman ardindan bir kitao onereyim 'tarot nasil bakilir' bu kitap vogu tarotcuda var zaten yavas yavas alışırsın ardindan melek kartleri eril disil konusturma kartlari alabilirsin.
028 Yorumla- Yengeç1 yıl
para ile bakmiyorum
- Yengeç1 yıl
tabii bakarim sabah daha uygunum o zaman hallederiz
- Yengeç1 yıl
pekii
- Aslan1 yıl
Bakarmısın bana
- Yengeç1 yıl
bakabilirim ogleden sonra
- Aslan1 yıl
Nerden bakacaksınn
- Yengeç1 yıl
sana mesaj atarim
- Aslan1 yıl
Tamam bekliyoruum
- Aslan1 yıl
Müsait misiniz
- Yengeç1 yıl
evet birazdan yazacagim
- Yengeç1 yıl
evet musaitim bakabilirim
- Yengeç1 yıl
beni takip ederseniz atabilirim mesajlari sizlere sadece takip ettiklerinizin mesajlarini kabul ediyorsunuz
- Yengeç1 yıl
hayir hayir boyle bir sey yok ben 2 3 yildir bakiyorum hic bir sorun yasamadim cok severek bakiyorum soyle bir sey var bu kartlarin enerjisi var ve bazilari alismak icin yastiginin altina koyuyor bu da uyuyamamaya neden oluyor cunku enerjileri cok yuksek onlari tutsule ve odanin bir kosesine koy hic bir sıkıntı yasamadim suana kadar
- Yengeç1 yıl
tabii ki becerirsin ozellikle ruyalarin cikiyorsa bu islere astroloji ye merakliysan cok iyi. tik tok kullaniyorsan puf noktalari var onerebilirim ayni sekilde yukarida dedigim gibi tarotunu aciklamali sekilde al ardindan diger tarotlara gecersin tarot olarak serife cifci nin tarotunu oneririm
- Yengeç1 yıl
ilk olarak arkadaslarina bakarsin ardindan daha da ilerlersin ben lise sona kadar tum okula bakmisimdir yani
- İkizler1 yıl
Merhaba birsürü kişi istemiş ama banada bakabilme şansınız var mıdır son günlerde kafam cok karısık yasadığım yerdede fal bakan bulmak cok zor
- Yengeç1 yıl
tabii ben onlara baktim sadece takip ettiklerinizden mesaj aliyormussunuz takip ederseniz size mesaj atacagim
- İkizler1 yıl
Takip ettim çok teşekkür ederiimm
- Yengeç1 yıl
rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
19Cevap
Kartların kitapçıklarındaki anlamından ziyade, açılımına bağlı olarak, sorulan soruya seçilen kartların sende uyandırdığı hissiyat ve karşı taraftan aldığın minik cevaplar ile o soruları kendince yorumlamandır. Ben bu şekilde bakıyorum. Sizede tavsiye ederim.
01 Yorumla- 1 yıl
Ben bakıyorum çok kaptırma eğer daha iyi bakmak istiyorsan kartların anlamlarını okumak değil sadece az insanda olsa da biraz içgörü kullanman gerekir kartlara baktığında karşındaki kişinin hikayesi gelir içine doğar kartlardaki gibidir zaten olay , kartların anlamlarını da internetteki farklı sitelerden tarotika falan daha iyi 😌
02 Yorumla- Aslan20 gü
bana bakar mısınız
- 1 yıl
Yav boş ver tarotu bende para var amerikada yaşıyorum gel evlen benle
04 Yorumla- Balık1 yıl
Olursa yaz gokceaapo
- Balık1 yıl
Dalga mı geçiyom sandın sjffnskdnd hatta hollywood sign ın ordayım şimdi
- 1 yıl
Fal bakmak istiyorsan önce aynanın karşısında yalan söyleyerek sürekli prova yap Bak bakayım yalan söylediğim gözlerinden anlaşılıyor mu
00 Yorumla - 1 yıl
Tarot kursları oluyor İnternet'e online olarak onlara katılırsan baya bi faydasını görürsün iyi ezber yapmış olursun
00 Yorumla - 1 yıl
Valla bende de var makarasına arada bakıyorum ve son baktıklarıma insanlar sasırıyor :D anlamlarına internetten bakıp ona göre yorumluyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Başla kartları gördüğün şekillere göre yorumla yorum beceri ve hayal gücün önemli geriye sadece baktığın kişinin karta enerji vermesi kalıyo
00 Yorumla Deneyebilirsin. Ayşegül Ergin’i dinle. Faydalı olacağını düşünüyorum 😘💞
10 Yorumla- 1 yıl
Sən qələt eliyirsən 😅 Fala bakanda ona inananda kafirdir ve dinden çıkmışdır. Allah bizi kafir olmakdan korusun Amin 🤲🏻
14 Yorumla- Boğa1 yıl
Evet doğru söylüyorsun abi profildeki ben diyilim teşekkür ederim
- Boğa1 yıl
Allah affetsin günahlarımızı ne diyeyim
- 1 yıl
Vallahi ben de başlamayı düşünüyordum hem kartların pahalılığından dolayı hem de günah olduğu için bıraktım Bence sen de yapma
00 Yorumla Ya hiç bulaşma bence ben bakıyordum ama bıraktım paranormal bir şey yaşamadım ama insan yinede kötü hissediyor ürküyor en önemlisi hiç bulaşmamak
00 Yorumla- 1 yıl
Bı ara bende başlamak istiyordum ama manevi olarak riskli diye vazgectim
00 Yorumla - 1 yıl
Başla herkes başlayabilir. Tarot bakman için özel biri olmana gerek yok
00 Yorumla - 1 yıl
Umarım bilime de merak salarsın kankim 🩷Tarot tarzı şeyler desteksiz geliyo
00 Yorumla - 1 yıl
Bi ara bakmıştım hatta bunu ek gelir olarak yapmıştım çok güzel parası var
01 Yorumla- Aslan20 gü
bana bakar mısınız
- 1 yıl
Sende o kapasite gözüküyor bence dene neden olmasın
00 Yorumla Bunları boşverin olm gidin de faladdin indirin o hepsinden iyii
00 Yorumlainan bok gibi bir cv daha cok insanliga yararli seyler öğren..
00 YorumlaAhmak parası çok tatlı olur.
10 Yorumla- 1 yıl
Kız sonra başkaları arkadaşın olmasın 😂
00 Yorumla Tarot benim alanım (Şaka değil)
01 Yorumla- 1 yıl
Senin güzellik halis mi ya
10 Yorumla - 1 yıl
Eskiden bakıyordum tövbe ettim
06 Yorumla- İkizler1 yıl
Burdan anlatamam istersen ıg ye geçelim
- İkizler1 yıl
Sorun değil burdan hesabım yeni ve diğer hesabım modlar üzünden kapandı ondan açık konuşamıyorum ama cinler diyim sen anla
- İkizler1 yıl
Başlamak istiyorsan dikkatli ol yani ben uyardım
Bana da bakar mısınız🫠
00 YorumlaBaşla ya da başlama sen bilirsin
00 YorumlaBaşlama boş bsy
00 YorumlaKnk zaman kaybı boş ver.
00 Yorumla- 1 yıl
Hiç bulaşma bence sonra bana teşekkür edersin
00 Yorumla Çok bağımlılık yapiyor
00 Yorumla- 1 yıl
Ben sana daha güzel şeyler öğretirim.
00 Yorumla - 1 yıl
Hiç tavsiye etmem kötü yola düşersin
00 Yorumla - 1 yıl
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEe
00 Yorumla @ömerr61
09 Yorumla- Kova1 yıl
@Ömerr61 Evet Ömer bir kereden bir şey olmaz ya
- Kova1 yıl
Kendisi fal bakıyo da tarot baktırmak istemiyomuş
- Kova1 yıl
Evet evet kendisi trabzonda fal bakmakla meşhur
Fal şirk kosmak la djjdjd
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
İnanmam oyle seylere
00 Yorumla - 1 yıl
Bence fal bakma
00 Yorumla - 1 yıl
Nasla o zmaan
00 Yorumla Başla çok güzel
00 YorumlaDene derim
00 YorumlaHayir
00 Yorumlaboşşş
00 YorumlaSaçmalama Ayten
00 Yorumla- 1 yıl
Bnde deneyebilirsin
00 Yorumla - 1 yıl
Yani olabilir
00 Yorumla - 1 yıl
😊🙂
00 Yorumla - 1 yıl
Bence başlama
00 Yorumla - 1 yıl
Bakmaa
00 Yorumla Bakma bakma bakma
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bakma
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kartların anlamlarını biriyle üzerine konuşarak öğrenmek en doğrusu. Tarot bakarken en önemli konu korelasyondur. Bu korelasyonları sana ilk öğreten kişi anahtardır o yüzden yetenekli ve görü sahibi bir öğretmen bulmalısın. Hangi konuların ve sembollerin birbiriyle bağlantılı olduğunu yaşam boyu keşfedeceksin, çok fazla takıntı yapmamaya çalış (akıl sağlığın için). İletişim ve empati yeteneklerini geliştirmen de çok çok önemli. Çoğu zaman cevabı kartlardan ziyade karşındakinin enerjisi verir. İdeal olarak bir ayna olmalısın ve kendi enerjini olaya dahil etmeden karşındakine kendisini yansıtmalısın.
Ay keske sen bana baksan biliyo gibisin
Abla tarot bakıyo musun randevu alabiliyor muyuz
Hangi amaçla bakmak istiyorsun tarot falına
Meraktan soruyorum öyle yeteneklerim yoktur asla da korkudan başlamam ztn de akıl sagiligin için derken?🥹
Kız Allah seni ne yaomasın tarotist yazıyormuş terörist diye okudum dedim noluyo😂😂
@selenkelen bakıyorum hayatım profilimden görüşme talebi oluşturabilirsin
@gjfsfgdgjjnj altta da buton var görüşme talep edebilirsin
@sjkhdbacljhkckd Korkulacak bir konu değil ama detay düşünmeye takıntı yapmaya meğilliysen, bir yerden sonra her şeyin arasındaki bağlantıları fazla düşünmeye başlayabilirsin. Bu da akıl sağlığımız için zararlıdır, her şeyi dengeli tutmak lazım.