Bu benim başıma geldi ve çok farklı hissettirdi. Nasıl gördüysem aynısı oldu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Peki şu an konuşuyor musunuz? Aranızdaki ilişki nasıl? Bunu yaşayan insanlara denk geldim. Aynı rüyayı gören iki kişiyi biliyorum. Ama çocuk korktuğu için sanırım, kızı bırakmıştı ve konuşmak istemediğini belirtmişti
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- 1 yıl
Rüyanızda gördüğünüz insanlar siz hatırlamasanız da en az bir kez gerçek hayatta gördüğünüz insanlardır
04 Yorumla- Soran1 yıl
Mümkün değil. Onu ilk defa gördüm. Yabancı biriydi 😅
- Koç1 yıl
Siz hatırlamıyorsunuzdur gördüğünüzü bilinç altınızda olduğu için rüyada görebildiniz
- Koç1 yıl
Daha önce mutlaka görmüş olmalısınız hatırlamıyor olsanız da
- Soran1 yıl
Ama benim yaşadığım yerde yaşamadı daha önce. Sonradan geldi. Aynı ortamlarda da bulunmadık öncesinde. Neyse belki de ona benzer birini gördüm 😄
Evet bende de oldu hatta sesi bile aynı ben baya şaşırdım
039 Yorumla- Soran1 yıl
İlginç. Demek ki normal bir şey. Herkese oluyor
- Soran1 yıl
Herkese değil tabi ama oluyor. Belki de kahin olabilecek yeteneğimiz var 😂
- Soran1 yıl
Nasıl olabileceğimi bilsem olurdum😅
Ama hislerim kuvvetlidir. - Soran1 yıl
Yani bu devirde ortak olmak zor
- Soran1 yıl
Arada sırada insanlardan uzak kalıp kendinizi dinlerseniz bu yetenek gelişir. Evet kuvvetlidir ve bazen kendimden korkuyorum 😯
- Soran1 yıl
Yani bilemem her iş farklı tabii
- İkizler1 yıl
Bu aslında başka şeylerde oldu
Ben eskiden bir yerde çalışıyorum ama oranın patronunu kimse sevmez ve yan işletmeler onunla çalışmazdı rüyamda ben yan işletme ve onun yanında ki çalışan ile bir yere gidiyoruz arabayı kaseti yoldan geçen arabalar iş yapmaya gittiğimiz yer olsun kola içtik arabanın ön kabuğuna oturup neyse bende dedim ki sabah kalkınca saçma rüya mı olur onlar hepsi ayrı işletme bir de o adamın öyle arabası yok dedim iki sene sonra aynısını birebir
Eksiksiz yaşadım - Soran1 yıl
Bence siz ciddiyeti sevmeyen bir insansiniz. Başka bir şey hissetmedim. Her şeyi hissetmiyorum tabii ki.
Anlatabilirsiniz - Soran1 yıl
Evet bazı rüyalar haberci rüyalardır. Bu hem güzel hem de biraz korkutucu. Sizde haberci rüya görmüşsünüz
- Soran1 yıl
Online bu kadar hissediyorum 😅
- Soran1 yıl
Ve şimdi az görmenizin sebebi üçüncü gözünüzün kapanması olabilir.
- Soran1 yıl
Bu meseleye bir açıklık getirmek istiyorum. Rüyamda gördüğüm kişinin daha sonra tekrar hayatıma gireceğini gördüm ama 1 ya da 2 sene sonra. Fakat şimdi hoşlandığım bir çocuk var. Kafam karışıyor. Bir rüyanın peşinden gidip sevebileceğim birini eş geçmek saçma geliyor ama aklım rüyamda. Siz olsanız bekler miydiniz emin olmak için?
- Soran1 yıl
Rica ederim. İstanbul
Üçüncü gözü açmak için maneviyatı geliştirmek gerek. Bunun için videolar izleyebilirsiniz. - Soran1 yıl
Ama o kişi beklemeye değecek birisi. Evet sizinle kafa yapımız farklı böyle bir cevap vereceğinizi tahmin etmiştim 😅
- Soran1 yıl
Yok din değil sadece. Insanın kendi içine yönelmesi diyebiliriz
- Soran1 yıl
Basit bir rüya değildi gördüğüm. Burada çok anlatamam
- Soran1 yıl
Teşekkürler. Sizin hakkınızda da hayırlısı olsun. Sizde hislerinize güvenin. Bazı şeylerin gerçek olması için sır kalması lazım. Boşverin. Hoşçakalın
çocukken karım diye gördüğüm kızla karşılaştım.
şimdi görüşmüyoruz :)01 Yorumla- Soran1 yıl
Bende rüyamda gördüğüm kişiyle şimdi konuşmuyorum.
Ama hayat sürprizlerle dolu. Ne olacağı belli olmaz
Hayır
00 Yorumla- 1 yıl
Çıkmadı
00 Yorumla - 1 yıl
evet oldu
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Daha önce tanımadığınız birini rüyanızda gördükten sonra o kişi karşınıza çıktı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi