Boğa burcu erkeklere sorum olacaktı?

Benim erkek arkadaşım var türkiyeden boğa buru yükseleni oğlak benim burcum kova yükselen burcum akrep 🦂
ben Almanya’da yaşıyorum amcamın kızı bizi tanıştırdı 9 aydir yazışıyoruz ben İzmir'e gittim 3 hafta önce bi kere buluştuk her şey güzeldi el ele tutuştuk bakışdık baya sonra birden yakınlaştık beni dudağımdan öptü bu benim tuhafıma gitti çünkü ilk buluşmamızdı ve 9 aydır telefonla hiç konuşmadık telefonum bozuk diyor yaptırayım konuşuruz dedi tamam dedim aramız biraz bozuk başım ağrıyor dedim öpeyim geçsin bu 🥰 emojiyi gönderdim olur mu dedi öpsem bende dedim nerden benim istediğim yerden bende dedim dudaktan istemiyorum oda dedi neden dudağından öpemem mi biz sevgiliyiz farkındaysan dedi haklı ama bence daha erken tamam 9 aydır yazışıyoruz ama daha bir kere buluştuk herseyin bi zamanı var yazdım hemen alındı tamam öpmem dedi ikide bir iyi iyi yazıyor hemen alındı Bana hergün günaydın aşkım herseyim yazan adam çok tuhaf davranmaya başladı bende yazdım dün ona off ben yatıyorum başım çok ağrıyor yazdım iyi geceler yazdım oda iyi geceler yazdı bugün whatsappe girdim en son 12:35 da girmiş bana yazmadı ben yazdım az önce hayırdır küsmüyüz daha yazmadı kendisi çalışıyor 31 yaşında aynı yasdayız sizce ben biraz abarttım mı beni terk eder mi bi öpüsme konusu yüzünden lütfen yardımcı olun hepinize güzel günler dilerim cevaplarınızı bekliyorum

Boğa burcu erkeklere sorum olacaktı?