Astroloji & Burçlar Burcunuzu söyliyimmi ? Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uykum kaçtı? Güncellemeler+1 yıl Birdaha sormicam bu sorulari 😂 Burcunuzu söyliyimmi ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin tabi ki de 1 16 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Yengeç hihi u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Doğru tişikirler Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Biliyordum zaten hahahahahaha u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Bende bildiğini biliyordum sdfsdfsd senin burcunu bilmiyorum ama :( Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Akrep :) u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Evet hatırladım :D Aytenliikadinn Akrep +1 yıl 😎😎 u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl profilin hala kapalı sjsjksdk denk gelemedim Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Hahaha şansina 😂 Aytenliikadinn Akrep +1 yıl sen neden kimseye takip etmiyorsun ki? u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Evet çok şanssızım :D yani prensip olarak :) ya aslında bana gereksiz geliyor takip etmek Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Aynen bende senin gibi düsünüyorum u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Ne güzel sdfsd bende soracak soru bulamıyorum artık Aytenliikadinn Akrep +1 yıl 😂 al bendende o kadar u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Aklımıza soru gelmediği zaman öneride bulunabiliriz :D Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Oluuur 😇
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl 12’de 1 şansın var ben bunu 6’ya indiriyorum. başak, kova, yay, terazi, balık, oğlak değil hatta dur aslan da değil 5 burç arasından tahmin et 0 3 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Ikizler Yorumla Desmond_G Yengeç +1 yıl adımın yanına ikon koymuş ilk defa gördüm böyle bişeyi :) Yorumla Desmond_G Yengeç +1 yıl doğum tarihini doğru verenlerde çıkıyor demek. benimki yengeç yengeç ikonu çıkmış adımın yanında Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 773 cevap paylaştı. Söyle canım bizimde kaçtı 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Ikizler abi Yorumla Hadiiyani Kova +1 yıl Canım bilemedin, balık ama ilgin içn tesekurler iyi ki varsin Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% Başak +1 yıl Olmaz söyleme 0 7 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Madem söyleme diyorsun abiii nedennnnnn? Yorumla İstanbul_bey Başak +1 yıl Bilemiceksin çünkü boşuna zahmet etme Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl tahmin edeyim Aslan Yorumla İstanbul_bey Başak +1 yıl Bilemedin işte bak 😇 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Neymis ki ozm? Yorumla İstanbul_bey Başak +1 yıl Başak Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl 💆🏻♀️💆🏻♀️ Yorumla
bayyalnizadam Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl hadi tahmin et 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Ikizler Yorumla bayyalnizadam Koç +1 yıl hayır Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% Aslan +1 yıl Söyle bakalım tahmin et 0 4 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Boğa Yorumla Arifde38 Aslan +1 yıl Başak 😂 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Offf Yorumla Arifde38 Aslan +1 yıl Üzülme o kadar burç var tahmin zor 😊 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% Oğlak +1 yıl Söyle burcumu 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Koçç Yorumla prensesmari Oğlak +1 yıl Hayıııırr Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% Oğlak +1 yıl Söyle bakalim 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Ikizler Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Bilemedin iyi sallamaydi 😂 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 402 cevap paylaştı. bil bakalım 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Aslan Yorumla TipSizAdam06 Başak +1 yıl dadddddd bilemedin elendin :) Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% Aslan +1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Akrep Yorumla chace Aslan +1 yıl Yaklaştın 😀 Yorumla
FreePowerFull Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Oğlak Yorumla FreePowerFull Yay +1 yıl Yay Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% Başak +1 yıl Süle hadi nabalim 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Terazi Yorumla HikmetÖzben Başak +1 yıl Nickimin yanında çıktı burcum nasıl oluyo o ama yanlış bildin hehehe Yorumla
Berserk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% Yay +1 yıl Haydi söyle 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Akrep Yorumla Berserk34 Yay +1 yıl Yükselenim evet 😂👌 Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% Başak +1 yıl Söyle bakalim 0 1 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Oğlak Yorumla
üyescikss Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% Yay +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Yayy Yorumla üyescikss Yay +1 yıl Doğru ama üstte sembolleri görünüyor Yorumla
ɐๅᴉsʇo Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% Boğa +1 yıl Dinliyorum.. 0 1 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Balik Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 589 cevap paylaştı. Soyle 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Yengeç Yorumla KayipPsikopat_3 Başak +1 yıl Ighgg Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% Yengeç +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Ikizler Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% Balık +1 yıl hadi soyle bakalim 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Koçç Yorumla meraklihakanenyeni Balık +1 yıl yok ya en masum saf olan bir burc Yorumla
sustainablenick Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% Yay +1 yıl Söyle ay tenli 0 3 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Yengeç Yorumla sustainablenick Yay +1 yıl Maalesef Yorumla sustainablenick Yay +1 yıl Bilemedin Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% Başak +1 yıl Başak ,😒 0 1 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Neyse anlamadin Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Aslan +1 yıl Söyle kız 0 4 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Koçç Yorumla Anlatdinliyorumcanım Aslan +1 yıl Tutmadı be Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Offf neymis Yorumla Anlatdinliyorumcanım Aslan +1 yıl Aslan 🦁 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% Balık +1 yıl Soyle 0 1 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Yayy Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 735 cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Aslan Yorumla Bizden_Söylemesi Oğlak +1 yıl Oğlak yükselen Aslan 🦁 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 Oğlak +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Koçç Yorumla Kâl-Ell Oğlak +1 yıl bilemedin malseff Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 352 cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Yayy Yorumla
İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 Yay +1 yıl Soyle 0 3 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Ikizler Yorumla İmposibleee Yay +1 yıl Bilemedin 😂 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl -.-' Yorumla
3AfyonLum3 Takip Et Yoda Yaş: 28 İkizler +1 yıl Söyle 0 3 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Akrep Yorumla 3AfyonLum3 İkizler +1 yıl Bilemedim Yorumla 3AfyonLum3 İkizler +1 yıl Din Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 Boğa +1 yıl söyle 0 2 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Başak Yorumla armada Boğa +1 yıl maalesef Yorumla
Smterden19 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Oğlak +1 yıl Evett 0 6 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Akrep Yorumla Smterden19 Oğlak +1 yıl Hayir Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Ney abi Yorumla Smterden19 Oğlak +1 yıl O ile basliyor Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Oğlak Yorumla Smterden19 Oğlak +1 yıl Yeap Yorumla
InvasionDivide Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Yengeç +1 yıl Tabi 0 4 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Terazi Yorumla InvasionDivide Yengeç +1 yıl Değil Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Neymis ozm Yorumla InvasionDivide Yengeç +1 yıl Daha doğru tahmin edebilen çıkmadı. Yorumla
aşiretlo Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Koç +1 yıl Ayteeeen söyle 0 4 Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Ikizler Yorumla aşiretlo Koç +1 yıl Ayten bilemedin Yorumla Aytenliikadinn Akrep +1 yıl Neymis Yorumla aşiretlo Koç +1 yıl Balıkkk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Söyleyebilirsin tabi ki de
Yengeç hihi
Doğru tişikirler
Biliyordum zaten hahahahahaha
Bende bildiğini biliyordum sdfsdfsd senin burcunu bilmiyorum ama :(
Akrep :)
Evet hatırladım :D
😎😎
profilin hala kapalı sjsjksdk denk gelemedim
Hahaha şansina 😂
sen neden kimseye takip etmiyorsun ki?
Evet çok şanssızım :D yani prensip olarak :) ya aslında bana gereksiz geliyor takip etmek
Aynen bende senin gibi düsünüyorum
Ne güzel sdfsd bende soracak soru bulamıyorum artık
😂 al bendende o kadar
Aklımıza soru gelmediği zaman öneride bulunabiliriz :D
Oluuur 😇
12’de 1 şansın var ben bunu 6’ya indiriyorum. başak, kova, yay, terazi, balık, oğlak değil hatta dur aslan da değil 5 burç arasından tahmin et
Ikizler
adımın yanına ikon koymuş ilk defa gördüm böyle bişeyi :)
doğum tarihini doğru verenlerde çıkıyor demek. benimki yengeç yengeç ikonu çıkmış adımın yanında
Ne oldu aşağıdada sormucam dedin birdaha
:D
Söyle canım bizimde kaçtı
Ikizler abi
Canım bilemedin, balık ama ilgin içn tesekurler iyi ki varsin
Olmaz söyleme
Madem söyleme diyorsun abiii nedennnnnn?
Bilemiceksin çünkü boşuna zahmet etme
tahmin edeyim Aslan
Bilemedin işte bak 😇
Neymis ki ozm?
Başak
💆🏻♀️💆🏻♀️
hadi tahmin et
Ikizler
hayır
Söyle bakalım tahmin et
Boğa
Başak 😂