Başvurdum dönüşte yapıldı ama bana net olarak şu saatte doğdunuz diye bir dönüş yapılmadı bizzat hastaneye bazı belgelerle gitmem gerekiyormuş. Size net bir şekilde şu saatte doğdunuz mesajı geldi mi ya? Doğum haritama bakabilmek için saatimi tam öğrenmek istiyorum öğrenemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Her sorduğum soruyu sadece kızlar yapmadığıma erkekler her seferinde pişman ediyolar beni. Asla şaşırtmıyosunuz aslaaaa kataaa aaa
Tarot kartları var ama bir şeyler yapıyor onlarla. Karıyor falan, oradan kart çekiyor. Onun yorumunu cart curt yapıyor. Ama kendini geliştirme aşamasında sanırım. Kahve falına bende bakarım. Falda ne var awq
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
E devletten bakabiliyon zaten cimeri nie uğraştırıyon burçlara bakmak için insanları uğraşþırıyon jgjbj
2018 mi 2008 mi öncesinde doganların belgeleri görünmüyo denemedim mi sanıyosunn :(
Kaç senesinde doğdun sen ben söylerim sana
Kaçta doğduğunu
Yardımcı olmaya çalışıyoruz sadece erkeklere laf atmanın bir anlamı yok
İyi geceler hanfendi
Ben de merak ediyorum ama öyle hastaneye gidip öğrenmeden 😅 keşke s devlette olsa
İste cimerden öyle oluyo sanıyodum ama olmuyomuş :(
doğum saatimden bana ne
Tamam
Cimerden öğrenmedik zaten, hastaneden öğrendik 😅
Açıklaaa tytytuutyiuyuiytuio
Doğduğun hastaneye gidiyorsun, orada form dolduruyorsun. Sonra sana söylüyorlar tam doğum saatini 😌
E bu kadarını cimerde söyledi. Bu uygulamanın özelliği kendi öğrenip bana söylemesi değil mi ya aaa
Sen kesin doğum haritası da baktırmışsındırr
Cimer sana onu söylemez bebeğim, sadece yolu gösterir.. 😌😌
Benim ablam astrolog 😌 ben istemesem de her sene bakıyor zaten düzenli olarak
Oha ya şansaa bakk benim neden astrolog ablam yok ki 😔 Ablan ablam olsun mu
😅😅 olmasını istiyorsan olsun tabii 😌
Tarotta bakıyo mu kahve falan xnbxbxbxbx
Tarot kartları var ama bir şeyler yapıyor onlarla. Karıyor falan, oradan kart çekiyor. Onun yorumunu cart curt yapıyor. Ama kendini geliştirme aşamasında sanırım. Kahve falına bende bakarım. Falda ne var awq
Oooo ablan bayağaa tarotçulukta yapıyoo
Ooo yaaa 😅😅
Yarın bak paraya döker sizi de unutur demedi deme ibrahimmm dmdnmdmdmdmmdmdmd
Paraya döksün de tek bizi unutsun djdjd ama kazansın para yani 🤪🤪🤪
Kazanır kazanır sizz raaad olun dkdndkmdm
Raadız zaten 😌😌
Ne içtin sen aynından bende istiyorum
Valla bişi içmedim bu gerçekk gidip bakabilirsin djxnxmmdmdm
😄😄😄 doğum tarihim Bile kimlik te yanlış iken. Saatini onların biteceğini asla düşünmem.. ne içtin söyle yaa🤣
Kardeş sen baştan yanlış doğmuşsun ya
Bence sen cimere seni şikayet etsen müptezel diye içeri alırlar seni bu kafayla . Neyse annene selam söyle elinden öperim
Güncelleme 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣sayende iyi güldük yeminleeeeee
Napcan o kadar detayı
Doğum haritama bakıcamm
Doğum haritası ne işe yarıyor
İşte harita sahibi hakkında bilgi veriyo iş aşk kariyer sağlık falan kdndmdmdbdj
Sana haritanı bildiğim kadarıyla anlatiim mı ister misin
Ne yapacan popona mi sokafan