Annem ve babam doğum saatimi hatırlamıyor. Cimer'e başvuru yapıp Sağlık Bakanlığından doğum saati bilgimi talep ettim ama o dönem deprem ve sel zamanı olduğu için kayıtların çoğunun kayıp olduğunu ve bilgilerimi bulamayacaklarını söylediler. Doğum saatimi nasıl öğrenebilirim?
Not: astrolojide çeşitli sorularla öğreniliyormuş ama bu yöntemi istemiyorum, para tuzağı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba sanırım retrifikasyon yönteminden bahsediyorsun. Bende doğum saatimi bir astrologa hesaplattirdim. Annem tam net bir şey söyleyemiyordu sadece 12-1 arası söylüyordu bende hesaplattirdim saati verdi. Gezegen ev konularında kisiligimle karaktermle ve yaşadıklarımla uyuyor. Güvenilir birisine hesaplattirilabilir bence
Bunu cimere mı sordun ajjajsjsjsjsj inanamıyorum yaa
Evet inanılmayacak olan nedir? Açıp baktın mı hiç içini? Cimerde bir başvuru yaparken gerekli kurumu seçerek yapabiliyorsun ve o kurum ilgileniyor konuyla. Bilmediğin bir şeyi komik bulman normal tabii.
Utandım. Özür dilerim.
Yani sağlık bakanlığında bile yoksa bu bilgiyi başka yerde bulamazsın. Annenin veya babanın hatırlaması lazım
Aileniz hatırlamıyorsa ve sağlık bakanlığı bu bilgiyi veremiyorsa kimse size bu bilgiyi veremez yalan bilgiler içinde boşy ere paranızı kaptırmayın.
Doğduğum hastaneye gidip sorsam diye düşündüm ama zaten olsa sağlık bakanlığı verirdi herhalde.
En iyi anne ve ebe bilir ama ebeyi nereden bulacaksın ki? Annene sor bence.
Kanka annenin e devletinden bak çıkmıyor mu öyle
Bilmemki hiç duymadım onu