Astroloji & Burçlar Burcunuza göre neye tutkunsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Çikolataya tutkun olduğumu öğrendim 😄 Güncellemeler+1 yıl @Bgyontar teşekkürler ✨ Burcunuza göre neye tutkunsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Ben burcuma göre film dizi izlemeyi çok seviyorum özellikle de duygusal olanları 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Boğa +1 yıl Burçlara inanmıyorum ama harbi yemek ve rahatlama düşkün birisiyim şaşırdım 😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Demek ki var bı doğrulukları 😄 Yorumla Sarışıngenc23 Boğa +1 yıl Duygusal birisiyim var mı boğa da bu? 😃 Yorumla Soran +1 yıl Nadir olarak bulunur 😀 Yorumla Sarışıngenc23 Boğa +1 yıl Hmmmmm 😂 bende fazla var sorayım dedim. Teşekkürler 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sorabilirsin. Rica ederim 🙃😂 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% Yengeç +1 yıl Yengeç 🦀 talihime tükürsem rüzgar vurur suratıma gelir. Bir sevdiğim de yok işe bak 😅 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi yorumladın 😂😂 Yorumla MUSTAFAZKN Yengeç +1 yıl Ne yorumu be yaşıyorum resmen, hayatımın ta kendisi o benim 😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ForgottenTomb Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% Başak +1 yıl Burçlara inanmam ama çikolata doğru bir eşleşme olmuş 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% Oğlak +1 yıl boğa yemek ve rahatlığa düşkündüryüzde yüz doğru:D 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Akrep +1 yıl Kahve ve kitap demiş. Çok doğru. Kahve çok içmem ama kitaba bağımlıyım😂❤️ 1 0 Yorumla
Redww Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 84% Aslan +1 yıl Dizive film çıktı evet bir şeyler atıştırirken film izlemeyi severim 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 421 cevap paylaştı. + Bana müzik ve spor demişler. 🤣 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yemek ve huzur Tabi yanlız yemek ve yanlız huzur değil.Sevdiğimle yemek , sevdiğimle huzur. 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% Aslan +1 yıl Dizi film diyor kısmen doğru ama başka bir şey varken dizi film diyememm 🙂 1 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Başak +1 yıl Başak ben çay ama çikolata da fena sayılmaz 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Tatlı olan her şey yazıyor ama ben tatlı olan herşeyi sevmem ki. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Akrep +1 yıl Kahvemi kim ısmarlıyor? 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ben ısmarlayım Yorumla Flavendirel Akrep +1 yıl Olur, bir amerikano alırım, nerede içiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Nerde istersin Yorumla Flavendirel Akrep +1 yıl Yakın olan bir yerde^^ Yorumla Soran +1 yıl Tamam ısmarlayım 😀 Yorumla Flavendirel Akrep +1 yıl Konum at 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hemmenn Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% Yengeç +1 yıl Sevdiğim kim yahu 😂😂😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim de dikkatimi ilk o çekti 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kim len senin sevdiğin hahajjajaj😂😂 Yorumla meftun35 Yengeç +1 yıl Yoksa o kızı buldun mu 😂 bu işaret mi sjsksjsk 😂 Yorumla Soran +1 yıl hahahhah😂😂😂 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yengeç +1 yıl Sevdiğime❤️kim ki o😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen asıl soru 😄😄 Yorumla Firu_Zen Yengeç +1 yıl Ben de bilmiyorum 🤷♀️ Yorumla
Denixz5818 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Yay +1 yıl Bir Yay burcu olarak seyahat etmeye ve yenl yerler gezip görmeye tuykuluyum 2 0 Yorumla
MelehatUwU Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Yay +1 yıl yay ama gezmeyi sevmiyorum kovayla karışmış bence. bilgisayar ve telefon benim 1 0 Yorumla
Emiröztürk123 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Balık +1 yıl Terazi Burcuyum ve sanırım sevdiğim tekşey kendimle ilgilenmek 1 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% Oğlak +1 yıl Gezmeyo severim de modum yok 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. müzik 🎶 ve kulaklık 🎧 doğrudur 🐠 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% Yay +1 yıl Gezmek daha çok yer gezmek😅 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% Aslan +1 yıl Bildi valla.Dizi/Film forever.cut. 1 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% Akrep +1 yıl Kahve ve kitap. Tam benlik harbiden. 1 0 Yorumla
Erayucak Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Terazi +1 yıl Tatlı olan herşeye ama neyin tatlığı kaldı ki 💔 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Akrep +1 yıl Ben sevdiğime tutkun olurum akrebim ama 1 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% Kova +1 yıl Huzuru kim sevmez istemez 1 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% Akrep +1 yıl Kahve ve kitap. Gerçekten çok severim. 1 0 Yorumla
Alexis_sanchez Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Aslan +1 yıl Dizi ve film diyor en son ne zaman izledim hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
evlisexadamı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Balık +1 yıl Bende senin sayende müzik ve kulaklık olduğunu öğrendim 0 0 Yorumla
Osmangazi_ Takip Et Xper 2 Yaş: 42 Boğa +1 yıl Boğa ya çalışkanlık ekleyin. Başak çikolata tutmuş 0 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% Yengeç +1 yıl Başakla yer değiştirme şansım var mııı? 😄 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Burcun ney değişebiliriz 😂 Yorumla İzmirli2735 Yengeç +1 yıl Yengeççç..😏 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ama sevdiğim yok ki 😂 Yorumla İzmirli2735 Yengeç +1 yıl Ver o çikolatayı bana..😂 Yorumla Soran +1 yıl 🍫🍫 al al 😂😂 Yorumla İzmirli2735 Yengeç +1 yıl Çok şükür..😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. İkizler doğru ama boğa ve oğlağa katılıyorum 0 0 Yorumla
Elendil77 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% Kova +1 yıl Telefonla pek işim olmaz da pc severim. 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% İkizler +1 yıl Gerçek tutkuyu bir ben yaşıyorum desene😊 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% Yengeç +1 yıl Sevdiği yazıyor ben aşk meşk bıraktm, yanlış olmuş 0 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% Aslan +1 yıl Dizi ve Film diyor.Yalan. Uyku tek aşgım. 0 0 Yorumla
Gönülleresorrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% Yengeç +1 yıl Bence ben koç olmalıymışım🙄 0 0 Yorumla
Bitirim10 Takip Et Guru Yaş: 31 Yengeç +1 yıl Sevdigi imiş ama ne eksik 🙄😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğin birisi 😂😂 Yorumla Bitirim10 Yengeç +1 yıl Aaa müneccim misin el yüz mu sursek😅😅 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% Aslan +1 yıl Tatlı olan herşeymis... yalan sevdiğim 0 0 Yorumla
anamur10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 45% Boğa +1 yıl Rahatlığıma düşkünüm ama obur sayılmam. 0 0 Yorumla
cancan0703 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Başak +1 yıl Hiç te bile nefret ederim çikolatadan 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% Yengeç +1 yıl Sevdiğine diyorda sevdiğim yok ki 0 0 Yorumla
__Efe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% Aslan +1 yıl Dizi ve filmmiş 1 1 Yorumla Me1issaaa İkizler +1 yıl Özgürlük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Ben burcuma göre film dizi izlemeyi çok seviyorum özellikle de duygusal olanları
Burçlara inanmıyorum ama harbi yemek ve rahatlama düşkün birisiyim şaşırdım 😂
Demek ki var bı doğrulukları 😄
Duygusal birisiyim var mı boğa da bu? 😃
Nadir olarak bulunur 😀
Hmmmmm 😂 bende fazla var sorayım dedim. Teşekkürler 😅
Sorabilirsin. Rica ederim 🙃😂
Yengeç 🦀 talihime tükürsem rüzgar vurur suratıma gelir. Bir sevdiğim de yok işe bak 😅
Çok iyi yorumladın 😂😂
Ne yorumu be yaşıyorum resmen, hayatımın ta kendisi o benim 😅
😂😂😂
Burçlara inanmam ama çikolata doğru bir eşleşme olmuş
boğa yemek ve rahatlığa düşkündür
yüzde yüz doğru:D
Kahve ve kitap demiş. Çok doğru. Kahve çok içmem ama kitaba bağımlıyım😂❤️
Dizive film çıktı evet bir şeyler atıştırirken film izlemeyi severim
Yemek ve huzur
Tabi yanlız yemek ve yanlız huzur değil.
Sevdiğimle yemek , sevdiğimle huzur.
Dizi film diyor kısmen doğru ama başka bir şey varken dizi film diyememm 🙂
Başak ben çay ama çikolata da fena sayılmaz
Tatlı olan her şey yazıyor ama ben tatlı olan herşeyi sevmem ki.
Kahvemi kim ısmarlıyor?
Ben ısmarlayım
Olur, bir amerikano alırım, nerede içiyoruz
Nerde istersin
Yakın olan bir yerde^^
Tamam ısmarlayım 😀
Konum at 😂
Hemmenn
Sevdiğim kim yahu 😂😂😂
Benim de dikkatimi ilk o çekti 😂😂😂😂
Kim len senin sevdiğin hahajjajaj😂😂
Yoksa o kızı buldun mu 😂 bu işaret mi sjsksjsk 😂