Güncellemeler
+1 yıl
10 ay sonrası güncelleme başak burçları belirsiz olmuyormuş sadece sevmediğinden öyleymiş
bir öyle bir böyle ne yapmalıyım bu belirsizliğini netleştirmek için? son buluşmada çekip gitmişti hiç konuşmadık ama ilgisini çektiğimide biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başak erkeği genellikle duygusal dünyasında neler olup bittiğiyle ilgili sessiz kalır. bu da deger vermedigi anlaminda
nasıl yani
Bende başağım da başaklık ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çok yüzeysel yazmışsın yorum yapamadım
bence onunla alakalı çünkü sevse bile bir adım atmaya çok şey yapmıyor aslında adım atıyor ama bana göre küçük adımlar ya da küçük şeylere bile takılıyor vs bir başak erkeği olarak nasıl kadınlar ilgini çeker tip olarakta karakter olarakta
Yani duygularından emin değildir, hazır hissetmiyordur. Benim ilgimi kendini bilen, kendine saygılı çevresine de saygılı olan, dünyaya, olaylara pozitif bakan bir insan çeker herhalde. Bilemedim birden, fiziksel olarak düşünmedim o çok önemli değil
çocuk anladığım kadarıyla ciddi ilişki istesede kendini pek şey yapamıyor genel olarak çapkın biri ve ne yapsam oluruz diye düşünüyorum kız arkadaşıma normal bir erkek arkadaşımdan bahsettim sinirlenip çekip gitti hiçbir şey demeden bir sıcak bir soğuk..
Bırak zaman ver uzak dur karar versn. Karar vermesini söyle bazı konularda, belirsizlik yorar seni de onu da
gittikten sonra bir şey yazmadım sence ne yazabilirim
olgunlaşmamış biri
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Yazabilirsin
Kanka arkadaşlarına yaz en mantıklısı o
ne yazıcam saçma değil mi
Yaz sen
onun kız arkadaşlarına mı?
Evet kız arkadaşlarına da başka yolu yok düşün istersen
ne yazacağım prki
Naber nasılsın burnun kapıya kısılsın
allahım ya