Aldatan belirsiz erkeğe ne yapmamız gerek?

3-4 yıldır sanaldan beraberiz 1-2 hafta konuşur kavga edip en fazla 1 ay konuşmayıp barışırız genelde sürekli kavga ediyoruz yani kısaca toxic ilişki son 1 yılda gözümü çok açtım birsürü kez beni aldatmış onları yakaladım herşeyi yalan başta çok üzücü gelmişti ama sonradan alıştım takmamaya başladım 10 oldu 20 oldu alıştım biliyorum başka kızlarla konuşuyor ona böyle söyleyince birdaha böyle konuşursan hiç yazmam diyodu bende birdaha söylemedim çok seviyodum normalde 1 yıl önce sorsanız yani deliler gibi aşığım falan filan yani. hiç buluşmadık ama ilk tanıştığımızda buluşacaktık çok kavga ettiğimiz için o ne zaman gelse gitmiyodum. bazen ortamlarına sokuyodu ama hiç benlik değildi onunlayken kendimi rahat hissedemiyorum aslında sürekli sesimi düzeltiyorum ne desem diye düşünüyorum konuşurken çok stres verici bişey, sırf kırılmasın diye saatlerce oyun oynuyordum onunla bütün işlerimi bırakıp ama o en sonunda ‘arkadaşlar çağırıyor dışarı’ diyip bırakıp gidiyodu, o kadar uzun mesajlar yazdım kendimi anlatmaya çalıştım ki ona ama yok beni anlayan yok sürekli ne alaka naptım özür dilerim gibi kelimeler onunlayken çok eğleniyodum yaptığı espriler falan filan o kadar komikti ki anlatamam. eski sevgilileriyle konuştuğumda anladım benimle yaşadıklarını herkesle yaşıyormuş ve artık onun için normalleşmiş bunlar benim için çok değerliydi aslında, bir tane exi o kadar nefret etmiş ki benden uzaktan bile okuldaki arkadaşlarımla aramı bozdu. tatile gidip eğleniyor geziyor tozuyor sevgili değiliz bişey değiliz ama sürekli merak ediyorum kafamı yoruyorum bir fotoğraf paylaşırken sürekli aklımda o, o görsün o cevap versin o iltifat etsin. kimse onun gibi hissettirmiyor anneme anlatmaya çekiniyorum, bütün konuştuğum herkesi anlattım ama onun yeri nedense ayrı anlatamıyorum kıyamıyorum, her kıza bana hissettirdiği gibi hissettiriyor bunun farkındayım ne yapabilirim sizce engelliyip hayatıma devam mı etmeliyim çünkü kurtuluşu yok şaklabanlık yapıp tekrar yazıyor bıktım artık keşke hiç tanımasaydım lütfen tavsiye verin
Aldatan belirsiz erkeğe ne yapmamız gerek?