Başak burçları yalnız kalmaya mahküm mudur?

Başak burçları yalnız kalmaya mahküm mudur?
Dünyanın en mükemmel, en güvenilir, en dost canlısı, en çok seveni, en başarılısı vs vs. Her şeyin zirvesine kendimizi koyduğumuz için bu yalnızlığımız. Kimseyi yakıştıramıyoruz. Maalesef başak burcu olmak hem kendimiz için hem çevremiz için zorlu bir sınav. 🙄
Cevap
4Cevap
Bunun burçlar ile ilgisi olduğunu sanmıyorum ben ama şanssız olan insan her zaman yalnızdır
Başak burcu olarak hayatımda 1 kişi tanıdım. İletişime devam etseydim kanser olacaktım o derece yani. Tabi beş parmağın beşi de bir değil
Herkes bir değildir
Tabikide değil.. En iyi en güvenilir sandığımız insanlarda ihanet edebiliyorlar mesela
Başak burcu birilerine tahammül edemiyorum şahsen. Olur bir alıcısı mutlaka yalnız kalmazlar 😃😃
Yaa insanların aksine ben başakların hayat tarzlarını seviyorum en çokta düzen konusunda
Gayet güzel giden evliliği olan, imrendiğim başaklar var. Hatta kıskandığım bi yengeç kadını olarak🤦♀️
Hayır ya bence çok tatlı ve anlayislilar seviyorum başak burçlarını
Teşekkür ederiz 😇
Kendi yalnızlığınızı kendiniz yazdığınız için evet kısacası size müstehak.
Mahkumlar çünkü fazla gururlular. Gururlarini kenara birakamadiklari için onları beklemek çok lüzumsuz bir eylem oluyor. Kim kimi niye beklesin ki zaten çok saçma😂
bir zamanlar bir başak sevmiştim hâlâ o karakterdeyse mahkum olması normal
Sanırım. Bende başağım
Keçisin sen 😂
Doğum tarihimi doğru yazmamıştım
Haa tamam yalnızlığa davetlisin o zaman
Evet, azalıp bitmesi gereken bir burç 😄
Hıı 😒
Bize beddua etmiş birileri kesin.. 😄
Herkesin pişmanlığı olmuşuz 😂
Demek ki fazla s*kmuşuz.. 😂
😀
Adam olan yalnız kalmaz