Akrep burcu erkekleri nasıl olur cogunlukla nelerden hoşlanır nasıl hareketler hoslarına gider akrep olanlar ya da bilenler yazarsa sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Akrep burcu erkekleri tutkulu, güçlü ve kararlı bir kişiliğe sahip olabilirler. Genellikle sezgilerine güvenirler ve güçlü bir iç dünyaları vardır. İşte Akrep burcu erkeklerinin genellikle hoşlandığı şeyler ve davranışlar:
- Gizemli ve zorlu kadınlar: Akrep burcu erkekleri genellikle zorlu ve gizemli kadınları çekici bulurlar. Onlarla uğraşmak, onların güvenini kazanmak ve onları tanımak için çaba harcamak hoşlarına gider.
- Sadakat: Akrep burcu erkekleri çok sadık bir yapıya sahiptirler ve sadakat onlar için çok önemlidir. Bu nedenle, karşılarındaki kişinin de onlara sadık olması ve ilişkilerinde dürüst olması önemlidir.
- Tutku: Akrep burcu erkekleri yoğun bir şekilde tutkulu ve duygusal olabilirler. İlişkilerinde tutku ve duygu önemlidir ve romantik jestlerden hoşlanırlar.
- Güçlü karakter: Akrep burcu erkekleri kendilerine güvenen, kararlı ve güçlü karakterli kadınları tercih ederler. Karşılarında güçlü bir kadın olmasından hoşlanırlar ve bu özellikleri onları daha da çekici hale getirir.
- Kendine özgünlük: Akrep burcu erkekleri farklı ve kendine özgü olan kadınlardan hoşlanırlar. Bu nedenle, farklı tarzları ve ilginç kişilikleri olan kadınlar onları çeker.
- Gizlilik: Akrep burcu erkekleri kişisel yaşamlarına dair ayrıntıları pek paylaşmak istemezler. Bu nedenle, onların kişisel alanına saygı duymak ve gizliliklerine saygı göstermek önemlidir.
- Sınırlarına saygı duymak: Akrep burcu erkekleri genellikle sınırlarına çok önem verirler. Kişisel alanlarına ve sınırlarına saygı gösterilmesi onları rahatlatır ve güven duymalarını sağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Yok şu erkeği nasıl olur yok bu erkeği nasıl olur yok şunun boyu kısa yok şunun boyu uzun yok bu esmer yok bu sarışın yok bu şey yok bu şu lan erkek beğenmiyosunuz hepiniz aynısınız bıktım bende 20 yaşındayım kız arkadaşım olmuyo
00 Yorumla
- 1 yıl
Akrep burcu erkeği, her bakımdan güvenilir, güçlü, ayakları üzerinde durabilen bir kişiliğe sahiptir. Sürekli hareket halindedir ve yerinde duramaz. İçlerinde bir küçük çocuğun heyecanını barındırır. Yapmak istediği her şeyi gerçekleştirmek için sonuna kadar çabalar ve asla vazgeçmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
18Cevap
- 1 yıl
Akreplerin arkadaşlıkları dostlukları harbidir yarı yolda bırakmazlar sırdaştırlar. Bir şey söylersen mezara kadar onunla gider. Kötü özellikleri çok şüphecidirler kendilerini manipüle ederler bir şeyden şüphelenip ona inanma potansiyelleri çok yüksektir. Yani dışarıdan birisi onu manipüle edemez bir şeye onu inandıramaz, o kendi kendine yapar zaten.
24 Yorumla- Akrep1 yıl
Burçlara inanmam ama beni tarif ettin
- Balık1 yıl
Ee bizde de boş değiliz var biraz astrologluk 😂
Sevgilinse nelerden, nasıl tavırdan hoşlandığını öğrenmek için İlişki analizi yaptırabilirsin. Ben yapıyorum 🌸
13 Yorumla- Soran1 yıl
Yok degil ve vazgectim zaten :))
- Soran1 yıl
Tesekkürler bu saatten sonra bitti
Burçlardan pek anlamam ama bana akrep burcu diyorlar :))
00 YorumlaKıskandırılmaktan hoşlanmaz, sahiplenilmeyi sever. Cinsel dürtüler hoşuna gidebilir.
00 YorumlaAnam anam uzmanlık alanım. İlk aşkım babam akrep ti 33 yıldır akrep erkeği dışında ilişki kurduğum bir burç erkeği de olamadı onlar beni nerde olsam buluyor.. Ama seviyorum ilginç ve gizemliler zekiler gözleri çok güzel
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bence cinselliğe düşkündürler, hiçbir şeyi unutmazlar, dikkatlidirler ayrıntılarda kaybolabilirler...
00 Yorumla Mesela örnek verim sevgilim
Libidosu yüksek sevgiyi şımartılmayı sever alkol kullaniodur ztn akrep diyonuz kavgacı olur uzaklasin yani sıkıntılı bi burçtur akreplerden kacin05 Yorumla- Akrep1 yıl
Bu arada cidden öyle
- Akrep1 yıl
Ne kadar tanıdığım varsa hepsi içiyor
- 1 yıl
Ben akrebim samimi ol yalan söyleme sevgini belli et çok falza sıkma hemen soğuyabilirler kıskandırma ve zorlama daraltma çözüme odaklan ve kolay aşık olurlar
00 Yorumla - 1 yıl
bence akrep burcu erkekleri cinselliğe çok düşkün olur
00 Yorumla - 1 yıl
Onları sevgini göstermen gerekiyor yoksa çabuk soğuyorlar
00 Yorumla Samimi hareketlerden hoşlanır
13 Yorumla- Soran1 yıl
Seviyor ama kaciyor pesinden kosmali miyim sizce
- Soran1 yıl
Ne yapmalıyım peki
- 1 yıl
Tam bir a*m budalası olur.
12 Yorumla- Soran1 yıl
Yaa olsun
- Boğa1 yıl
İdare edebilirim diyorsan sorun yok
Şiddet canlılardır oğlak erkekleri de aynıdır
00 Yorumla- 1 yıl
Ne anlamda soruyorsun
00 Yorumla - 1 yıl
içten pazarlıklı cimri sinsi
00 Yorumla - 1 yıl
elinde tutamazsin sen boş ver
00 Yorumla - 1 yıl
Aldatırlar haberin olsun
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
İğrenç narsist o. rospu çocukları
10 Yorumla bu bahsettiğin kisinin baş harfi a mi
01 Yorumla- Soran1 yıl
Yok degil niye ki
Hic rastlamadım bilemiyorum
01 Yorumla- Soran1 yıl
Tsklerr
- 1 yıl
Kadınlığını kullan
06 Yorumla- Soran1 yıl
Mesafeli ve soguk davranıyor seviyor gibi ama kaçıyor kovalamalı mıyım
- Akrep1 yıl
İstekli bir kadınmısın
- Soran1 yıl
Evet ama yasimiz uygun degil o kadar
- Akrep1 yıl
Bnde akrebim ergenlik te ne haltlar yedim duyulsa linç edilirim
- Akrep1 yıl
Elbette
- Soran1 yıl
Takip ettim :))
Aldatır.
10 YorumlaZor olur sıkıntılı
00 Yorumlait kopuk olurlar diye okudum
00 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğim burç tutkulu ve fantezili
00 Yorumla Erkeklerini sevmem ama kadınları iyidir.
00 Yorumlaannenden emdigin sut burnufnan gelir
00 Yorumla- 1 yıl
Mümkünse hiç öğrenme ve kaç ogk
00 Yorumla hayatnın hatasını yaparsın uzak dur
00 YorumlaKalbi bacak arasında atıyor onların
00 Yorumla- 1 yıl
Akrep burcu kadını favori 🥰
00 Yorumla - 1 yıl
Sinirli olurlar geneli ve kıskançç ayrıca asgınn
00 Yorumla - 1 yıl
Bilmiyorum ayol ben Oğlak burcuyum çok duygusalım
00 Yorumla - 1 yıl
Onlardan olmaz
00 Yorumla - 1 yıl
Tam bacım cocugu olur
00 Yorumla Taniyarak bilirsin
00 Yorumla- 1 yıl
Libido tavan
10 Yorumla Sinirli
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Uzak dur uzak abim akrep çekilmiyor
00 Yorumla - 1 yıl
Aldatır aşko
11 Yorumla- Soran1 yıl
Yok ya kizlarla isi olmaz oyle degilll
- 1 yıl
Sokar
00 Yorumla - 1 yıl
iyidirler.
00 Yorumla - 1 yıl
asiri istekli hircin
00 Yorumla - 1 yıl
Narsist
00 Yorumla - 1 yıl
Tehlikeli
00 Yorumla - 1 yıl
İyiii
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Sadece AZGINLAR.
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba değerli Kızlar Soruyor takipçileri 🌸 Yorumcumuz Duru Çiçek sizler için sorunuzu yanıtladı.♏
https://www.dailymotion.com/video/x8kfwzmAkrep burcu erkeği, her bakımdan güvenilir, güçlü, ayakları üzerinde durabilen bir kişiliğe sahiptir