Burçlara inanmayanlar yorum yapmasın LÜTFEN.
Ben pek çok kez çok iyi partner olacaklarını duymuştum🤔
Ben pek çok kez çok iyi partner olacaklarını duymuştum🤔
sen diek bilime akla yasaklama koyuyorsun
4000 yıllık asurlardan kalan hurafeye aklı olan inanmaz
sen akılsız birisin ki direk inanmayan yazmasın demöişsin
yahu 296 tane bilm insanı manifesto yayınladı. bu yalandır inanmayın diye
allah zaten inanmayın diyor.
siz akılsızsınız
erçekten zavallısınız
burçlar gerçek olsaydı bunu uyduran asurlar sümerler babiller tarihten kaybolup yok olup gitmezlerdi.
Biri toprak diğeri ateş arada uyum yok. Aslan kadını 4 alfa burçtan biri. İki taraftan biri kesinlikle alttan almalı. Oğlak inatçı olur, aslan hükmetmeyi sever.
Aslan kadını tam bir lider :) sevgilim aslan ben oğlak:)
Yaaa Allah hep mutlu etsin🥰
Peki uyumlar nasılll?
Gayet güzel biraz dediğim dedik birisi ama alıştım:) inatçı keçi:)
Teşekkürler:)
Rica ederim😊
Oğlak burcu erkeği ve aslan burcu kadını iletişim uyumları gelişmiş bir çifttir. Bazen çok kalabalık ortamlarda bile sadece ikisinin anlayacağı şekilde iletişim kurmayı başarabilirler. İlişkilerinde kartlarını açık oynadıkları takdirde sorunları çözebilirler.
Cevap
2Cevap
Oğlak burcuyum çok anlastigim kişiler oldu ama pek burç konusuna vakit bulamadık 😊🤣
Yaaa bu oğlaklar neden böyle? 😂
Nasiliz 🤣🤣🤣🤣
Bence yanlış duymuşsun bunun için etken şey yükselen borcu yani yükselen burçlarınız Duygu değilse iyi bir partner olma ihtimali de yok çünkü Genelde insanlar yükselen burcunun özelliklerini gösterir
Benim yükselen yengeç, alçalan falan oğlak
Aslında ondaki çoğu şey bende de var bilemiyorum
Genelde aynı olanlar bir birini iter ama bizde garip bi çekim var😄
Belki Sen öyle görüyorsun kızlar genelde Neyi nasıl Görmek isterse onu görür ve bunu bazı sebeplere bağlar sende de benzer şey oluyor olabilir
Olabilir de olmayabilir de 😅
Kesinlikle böyle sen sadece bunun böyle olmasını istiyorsun ve böyle görüyorsun fikir ayrılığınız olsa da böyle görüyorsun anlaşamadığınız konular olsa da böyle görüyorsunuz kızlar genelde böyledir kafalarına birini kazıdıklarında ne olursa olsun onun negatif yönlerini görmezler
Oğlak erkekleri insanı aşırı yoruyor ya anlaşılması çok zorlar ne istediklerini kendileri dahi bilmiyor
İkisi de inatci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?