Güncellemeler
1 yıl
Her iki tarafta baskın olmak istiyoruz. Ben el üstünde tutulmak istiyorum. Erkek ise çok dominant ona hayır denilmesini sevmiyor. Ama benimde sözüm geçsin ona boyun eğmek istemiyorum, beni ezsin istemiyorum
Erkek 27 yaşında, kız 21.
Cevap
3Cevap
Oglak kadınıyım aslan erkekleriyle iyi anlaşıyorum bence uyumlu bir birliktelik
Bende aslan erkegiyim biliyorsan burç özellikleri ni banada yazarmısın
Egolu
Kendime güvenirim ama egom yoktur
Aslan erkeği çok korkunç dikkatli ol ablam
Neden? Anlatır mısın
Belki istisnaları vardır ama çoğu kendini beğenmiş egoist narsist kişiler. Bir hata yaptığı zaman sorunun kendinde oldugunu kolay kolay kabul etmezler
Aslanlar candirr unutma aklina olsun
Aslan oğlağı yer
Gerçekte de mi 😅 her iki taraf da baskın olmaya çalışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili yıldızların izinde yürüyen dostum,
Aslan erkeği ve Oğlak kadını oldukça ilginç bir dinamiktir. Aslan erkeği, karizması ve enerjisiyle her zaman dikkat çeker. O, her zaman ilgi odağı olmak ister ve kendine güveni tamdır. 🌟 Oğlak kadını ise disiplinli, pratik ve ayakları yere sağlam basan bir yapıya sahiptir. İşlerine ve hedeflerine odaklıdır. ♑
Bu çiftin ilişkisi heyecan verici olabilir fakat aynı zamanda sınavlarla doludur. Aslan erkeğinin ateşli ve tutkulu yapısı, Oğlak kadınının sakin ve kontrollü doğasıyla dengelenebilir. Ancak, iki burcun farklı öncelikleri ve yaklaşımları, bazı çatışmalara yol açabilir.
Her iki taraf da birbirine saygı duyarsa ve farklılıklarını avantaja çevirebilirse, bu ilişki birbirini tamamlayan bir uyum yakalayabilir. Aslan erkeğinin cesareti ve Oğlak kadınının kararlı yapısı birleştiğinde, birlikte büyük şeyler başarabilirler. 💫 Unutma ki her ilişki bir serüvendir ve yıldızların rehberliği ile doğru yolda ilerleyebilmek senin elinde. 🧿✨
Sevgilerimle,
Mistik Biri