- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılBen çok sinirlendiğim zaman bu konuya göre değişir. eğer haksızlığa uğradıysam kesinlikle gergin olurdum ve sakinleşene kadar uzak kalırdım ama hakkımı da her zaman için arardım. eğer bir kişiye sinirlendiysem de konuşurdum çözmeye çalışırım sorunu. ama genel de hayata kızıyorsam da sanırım yengeç burcu gibi daha çok kendimi hobilerime kapatırım. film dizi falan izlerdim her zaman ya da onun gibi şeyleri yapardım mutlu ettiği için genelde :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Teraziyi kesinlikle yanlış yazmışlar, kan beynime sıçrar benim kimse de tutamaz o saatten sonra, kavga ediyorsam karşımdakine geçmiş olsun diyorum. Etmiyorsam da karşılık vermiyorsa vs sağı solu parçalarım falan işte o sinir anında duvara kafa atmışlıgım bile oldu 🤣 gözüm döner, kısa sürer fakat saman Alevi misali max 2-3 dakika galiba sakinken iyiyim de sinirlenince kendim de dahil kimse kontrol edemez beni.
141 Yorumla
Aslan+1 yılDuvarın ve kafanızın suçu neydi ki?
Boğa+1 yılBunun burçla pek ilgisi yok yalniz. Sinir hastası gibisiniz. Yoksa bir insan nasıl sinirine hakim olamaz ki.
Aslan+1 yılSaman alevi olayı da çok mamtıklı gelmiyor bana her ne kadar öyle biri de olsam. Olay anında gözünüz dönüyorsa sonrasında hemen sakinleşmenin pek de bi önemi yok kanımca.
Terazi+1 yıl@hepimizbirvedia bana da mantıklı gelmiyor ki, o anlık sinirle gözüm dönüyor zaten, kan beynine sıçrıyor diyorlar ya onu gerçekten yaşıyorum o an çok ciddiyim laf olsun diye değil. Kafamın üstüne sanki su sıçramış gibi böyle sinirden kafamdaki damarlar patlamış gibi oluyor. Bir keresinde de aşırı sinir geldi yine 1 kez oldu o gözlerim tamamen karardı hiç bir şey görememiştim.
Aslan+1 yılÇaresine bakmanızı tavsiye ederim. Ya da sinirlendiğinizi fark ettiğiniz an uzaklaşın. Karşınızdakine de zarar verirsiniz ama en büyük zararı size olur. İsterseniz anında sakinleşin. Hiçbir önemi yok. İleriye yönelik fazla pişmanlık yaşayabileceğinizi sezdiğim için naif bir uyarı olarak alın. Söylemesi kolay diyebilirsiniz lakin benim de yakın çevremde var. Kendilerini törpülemeye çalışıyorlar ve başarıyorlar. Yapmayın yani.
Terazi+1 yıl@hepimizbirvedia evet gerçekten ben de uğraşıyorum eskiye göre çok çok iyiyim, düzeldim sayılır işte nadirde olsa insanız illa ki bazı olaylar yaşıyoruz, oralarda o sinir geliyor falan dediğiniz gibi düzeltmeyi istiyorum, çabalıyorum. Söylediğiniz sonrasından sakinleşmekte sadece vicdan azabına neden oluyor dediğiniz gibi bir şey ifade etmiyor o anki kırıcılıktan sonra.
Aslan+1 yılEvet. Saman aleviymiş falan geçeceksin o işleri. Bir şeyleri mahvettikten sonra özür dilerim deyip çıkamazsınız da işin içinden. Genel diyorum size özel değil. Eşinize karşı da olabilir bu mesela gelecekte ya da hayatınızda biri varsa ona karşı da. Uzaklaşmayı deneyin. Ve yapın. Kendinizi kontrol edemediğinizi belirtin ve o an o iffetli tartışmadan çekilin.
Aslan+1 yılŞiddetli*
Terazi+1 yıl@hepimizbirvedia annem de çok söylüyor bunu sinirine hakim ol yarın bir gün evlenirsen sen kendine hakim olamazsın düzelt kendini falan diyor biliyorum diyorum düzelmeye çalışıyorum işte, ama dediğim gibi kadına karşı olması büyük konuşmayayım da çok zor ya. Adamlık değil o
Aslan+1 yılOnu da yapmayın. Bu da psikolojik şiddete giriyor. Bu sefer de ben kadına şidder uygulamam yeaa diye çıkamazsınız işin içinden. Karşı tarafa yaşattığınız herhangi bir duygudan, bu korku olsun güzel hisler olsun, sorumlusunuz.
Aslan+1 yılDeğil zaten, öylesine adam demiyoruz. Erkek de zor. Cinsiyet adı sadece.
Aslan+1 yılAmin. Ama bizim elimizde. Denemedikten somra Allah korur ya demek de pek akıllıca değil. Yargılamak niyetinde değilim. Öyle anlaşılmasın. Kendinizi değiştirebilmeniz adına ufak tavsiyeler. Akıl vermek haddime değil.
Aslan+1 yılEstağfurullah. Ne demek
Boğa+1 yılSinir hastalalıgı zaten sakinken belli olmaz ki. Sizin ve cevrenizin iyiliği için soylwdim. Belki deatek almak istersiniz. Sonuçta ayıp bir şey değil.🙂
Aslan+1 yılKatılıyorum. Destek almak iyi bir fikir olabilir.
Boğa+1 yılUykuluyken yazdım yazım yanlışları gözümü kanattı kusura bakmayın😅🪻
Aslan+1 yılSize iyi gelecekse neden gerek olmasın? Yaz kızım, hasta tedaviyi kabul etmedi.
Aslan+1 yılEspriye vurmaya çalışmıştım. Affedersiniz. Ben çekiliyorum. Vereceğim tavsiyeleri verdim zaten. Allah'a emanetle.
Boğa+1 yılHer insanda vardır da ortaligi kirıp dokmez, neyse siz istemiyorsaniz... yapacak bisey yok.
Aslan+1 yılAynen böyle.
Terazi+1 yıl@Kardelen236 asıl siz anlamıyorsunuz bence ön yargı ile bakıyorsunuz,1-2 olay söyledik diye, sinirlenmek var aşırı sinirlenmek var. Ben de deli değilim sonuçta ufak şeyden kalkıp aniden ortalığı kırıp dökmüyorum. Karşımda birisi var bi tahrik bilmem ne bi olay oluyor ki o duruma geliyorum. Neyse ya kimseye bir şey anlatmak zorunda falan değilim siz bildiğinize ben bildiğime göre.
Boğa+1 yılBen size anlamadığinızı imâ bile etmedim. Ayrıca, kendiniz ilk yazdığınız yoruma bakın. Ben de objektif şekilde yorum yaptım. Normalde insanlar sinirlense de işin boyutu fiziksel şiddete varmaz. Kendilerini tutarlar. Biz sadece aizin cümlelerinizi size söyledik. Alinacak bir durum yok. Ayrıca sinir hastaliğı herkeste olabilir. Benim kardeşimde de var. Aynı sizin gibi bana deli muamelesi yapmayin diyip durur. Halbuki herkes iyileşmesi icin çabaliyor. Size iyilikle birseyler anlatmak bile hata aslında. Çünkü sizin yasayan örneğini birebir bizde de var...
Aslan+1 yılBende yakın çevrem derken abimden bahsetmiştim. +1
Aslan+1 yılOra benim alanım. Ben reddettim. 😄
Boğa+1 yılİyilikle anlattığımı düşünüyorum alinganlık yapan sizsiniz. 😅
Boğa+1 yılNeyse ya yoruldum gercekten. Ne demek istediğini de gayet iyi anladım. Ben de teraziyim. Ancak sen terazilerin sinirli olduğunu kendi ustünden ornek vererek açikladın. Bizde oneri verdik. Dışladığım falan da yok. Bence sen bu konuda çok uyarıldığın için bir kırgınlığın oluşmuş. Kırdıysam kusura bakma amacim o olamaz.🌿🪻
Boğa+1 yılEstağfurullah🫡👍
Aslan+1 yılHadi bir estağfurullah da benden.
+1 yılYengeç burcuyum ve evet sinirlenince yanımda durulmamalı, ağzımdan yanlış bir şey çıkmaması adına kendimi tutmaya çalışırım falan ama karşımda ki insan başımda konuşmaya devam ederse gözüm kararır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılÇok kırıcı olabilirmişim ve her an dalabilirmişim, halbuki bir kenara sıvışıp ağlamaktan başka bi şey yapamam 😂
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 681 cevap paylaştı. Koç burcu kırıcı oluyorum. Haklıysam gözüm bir şey görmez. Bir insanı hayatımdan sildiysem bitmiştir benim için
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sinirlendiğimde Terazi beni sakinleştiriyor yükselenim olarak. Aslan öfkesine nasıl mukayyet olurdum yoksa cidden 😄
10 Yorumla
+1 yılKoli bandı getirin 🙄
13 Yorumla
Boğa+1 yılNeden :)
Oğlak+1 yılAğzınızı kapaticam 🙄
+1 yılKoli bandı mı 😂 Rahat rahat laf bile sokamıyoruz sinirlenince 🙄😏
10 Yorumla
+1 yılCam çerçeve indirmem de bir tokat patlatabilirim. Sövebilirim... Tabi... Ağlamaya başlamazsam.
10 Yorumla
+1 yılS. S. S sessiz sakin sabırlı
görslede yaklaşık aynı, Susup dinlersiniz, siniri geçer10 YorumlaBen pek susmam ve bu durumdan dolayı kırmamak için uzaklaşırım.
10 YorumlaSakinleşmek için üstün çaba sarfederim.. Öfkeyle kalkıp, zararla oturmak istemiyorum çünkü...
10 Yorumla
+1 yılYay çok konuşur neye uğradığını şaşırırsınız külliyen yalan
10 Yorumla
+1 yılİnsana sinirlendiysem kaçarım, eşyaya veya başka bir şeye kızdıysam muhtemelen kırıyorum o şeyi..
10 Yorumla
+1 yılHayatı zindan ediyormuşum ama bence kendime
10 Yorumla
+1 yılciddi bir şekilde döversem eskiden üzülürdüm
ama şimdi az dövdüm diyebilirim10 YorumlaAtom bombası gibi oluyorum pimi çek ve bak o derece
10 Yorumla
+1 yılYaY burcuyum sesimi yükseltmeden gerekeni söylerim.
10 Yorumla
+1 yılArtık cam çerçeve indirecek kadar sinirlenmiyorum..
10 Yorumla
+1 yılYengeç ve doğru sayılır Nası sinirlendigime göre arada içimde hallederim belli etmeden sakince ama arasa patlama noktaları oluyor gözüm bişe görmüyor boyle
10 YorumlaYenilikle kacarim arabama biner yapa bildigim kadar hız sonra pamuk gibi oluyorum:))
00 Yorumla
+1 yılKabuğuma çekilirim kimseye hiçbir şeye zarar vermemek için
00 YorumlaHayatı sana zindan eder demiş. Birazcık doğru olabilir cbxjjz
00 Yorumla
+1 yılBoğa burcuyum, etrafı yumruklarım sinirden ağlarım müzik dinleyip kendimi rahatlatmaya çalışırım
10 YorumlaHayatı zindan edermiş 🤔
11 YorumlaBaşak burç değil herhalde
12 YorumlaYürüyüşe çıkarım saatlerce yürürüm karşımda ki kişiyi uzup kırmamak için sadece yürürüm
10 Yorumla
+1 yılBen oğlak burcuyum neredeyse hiç konuşmam. Yani gerek duymadıkça konuşmam. bu işte bir tezat var. 😂
10 Yorumla
+1 yılZaten sinirlenmişim tadını çıkarırım başka bir şey yapmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok konuşur neye uğradığınızı şaşırırsınız 😏
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 349 cevap paylaştı. çok sinirlenirsem çok söverim ama herkes duyar !!!
00 Yorumla
+1 yılKaçın, terk edin orayı... Doğru 👽👽🤘😂
12 Yorumla
Akrep+1 yıl👽👽👽👽👽
+1 yılBalik sinirlenmiyor demek 😂
10 Yorumlagenelde ağlamaya başlıyorum
10 Yorumlahani burada başak
10 Yorumla
+1 yılBakarım sadece
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılAslan güzel anlatmış valla bunu yapmışlığım var.
10 Yorumla
+1 yılkoç burcuyum evet çok kırıcı olurum
10 YorumlaAkrep, biraz abartılmış mı ne jxb
10 YorumlaBir akrep olarak ben sinirlenince kaçın ordan 😂😂
10 YorumlaHayatı zindan eder mişim
10 YorumlaHahahahah çok konusurmusum
10 Yorumla
+1 yılAkrep burcuyum doğru çıktı
10 YorumlaYay : Çok konuşur, neye uğradığınızı şaşırırsınız.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılİkizler maalesef doğru
10 Yorumla Bambaşka bir insana dönüşürmüşüm
10 Yorumla
+1 yılVallahi doğru kendini ben bile tanıyamam
10 Yorumla
+1 yılSakinleşmek için bi bardak su içerim
10 Yorumla
+1 yılÖfke kontrol problemim var. Sinirlenirsem sıkıntı.
10 Yorumla
+1 yılMadalyonun diğer yüzü 😀
10 Yorumla
+1 yılYay ama konuşmuyorum artık
10 Yorumlaboğa burcuyum... eksik yok fazlası var :D
10 YorumlaAçarım ağzımı, susmam..
11 YorumlaSusup dinlermişim sinirim geçermiş doğru 👍
10 Yorumlaİkizler doğru benim için
10 Yorumla
+1 yılTerazi öyledir
10 YorumlaBalıkların gözü yaşlı 😥
10 Yorumla