Astroloji & Burçlar Bu doğum haritaları uyumlu mu aşkolar? notshy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bu doğum harit Güncellemeler+1 yıl günceell Bu doğum haritaları uyumlu mu aşkolar? Cevapla Doğum Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Evet uyumlu. 0 1 Yorumla notshy Yay +1 yıl nerden biliyorsun
Ghostian Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% Oğlak +1 yıl Sen solucan deliğini NASA'dan önce bulursun bu gidişle devam :D 0 21 Yorumla notshy Yay +1 yıl boşyapma Yorumla Ghostian Oğlak +1 yıl İşsiz Yorumla notshy Yay +1 yıl söyleyene bak ahah sus Yorumla Ghostian Oğlak +1 yıl O solucan deliği bi tarafına girsin bulunca ıyyy Yorumla notshy Yay +1 yıl kes konusma varos varos Yorumla Ghostian Oğlak +1 yıl Sanane ben istersem yazmayı bırakırım hadi paçoz Yorumla Ghostian Oğlak +1 yıl Senden hic bi cacık olmaz boş beleş bi tipsin yazık Yorumla notshy Yay +1 yıl ssiistst kaybol sorumun altindan Yorumla Ghostian Oğlak +1 yıl Acıyorum senin gibi burç diye gezen tiplere cahilsiniz zır cahil Yorumla notshy Yay +1 yıl aynen canim yuzumu sakliyordum bende ÖLEMDKNREJBGVENFKDE Yorumla notshy Yay +1 yıl burc diye gezmiyorsun da ne halta yariyoyosun kanka Yorumla Ghostian Oğlak +1 yıl Canım deme bana iblis :P Yorumla Ghostian Oğlak +1 yıl Büyü yapmaya devam belki koca bulursun paçoz ! :) Yorumla notshy Yay +1 yıl insanlari zevklerine göre yargılanyanları acı once kendindenbaşla aşkko Yorumla Ghostian Oğlak +1 yıl Bak yıldız kayıyormuş belki koca bulursun jsjsjjs Yorumla notshy Yay +1 yıl ŞLÖIEKMDBGQÖMEKDHEVBFNCKDEZ Yorumla notshy Yay +1 yıl kocaymıs amzkdenbfgvejfndkedzfc dedi işi gücü erkek stalklamak olanev karisi Yorumla Ghostian Oğlak +1 yıl Zevk Al işte büyü yap bolbol Cahil Paçoz :D Yorumla notshy Yay +1 yıl iy konuşşma konuştukca reziilleşiyorsun kaybol Yorumla notshy Yay +1 yıl aptl seni Yorumla notshy Yay +1 yıl bak nasıl kaybediysorum seni izle mucizeyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet uyumlu.
nerden biliyorsun
Sen solucan deliğini NASA'dan önce bulursun bu gidişle devam :D
boşyapma
İşsiz
söyleyene bak ahah sus
O solucan deliği bi tarafına girsin bulunca ıyyy
kes konusma varos varos
Sanane ben istersem yazmayı bırakırım hadi paçoz
Senden hic bi cacık olmaz boş beleş bi tipsin yazık
ssiistst kaybol sorumun altindan
Acıyorum senin gibi burç diye gezen tiplere cahilsiniz zır cahil
aynen canim yuzumu sakliyordum bende ÖLEMDKNREJBGVENFKDE
burc diye gezmiyorsun da ne halta yariyoyosun kanka
Canım deme bana iblis :P
Büyü yapmaya devam belki koca bulursun paçoz ! :)
insanlari zevklerine göre yargılanyanları acı once kendindenbaşla aşkko
Bak yıldız kayıyormuş belki koca bulursun jsjsjjs
ŞLÖIEKMDBGQÖMEKDHEVBFNCKDEZ
kocaymıs amzkdenbfgvejfndkedzfc dedi işi gücü erkek stalklamak olanev karisi
Zevk Al işte büyü yap bolbol Cahil Paçoz :D
iy konuşşma konuştukca reziilleşiyorsun kaybol
aptl seni
bak nasıl kaybediysorum seni izle mucizeyi