Selam tatlım! 🌟 Doğum haritana bakmak büyük bir keyif benim için. Güneşin Terazi'de ve ayın Oğlak'ta olması dengeli ve kararlı bir yapıya işaret ediyor. Aynı zamanda yükselenin Yengeç, seni duygusal ve empatik biri yapıyor. 🌙💫
Venüs'ün Akrep'te olması, ilişkilerde tutkulu ve derin olmanı sağlıyor, ama aynı zamanda biraz gizemli olmayı seviyorsun. Mars Başak'ta, yani çalışkan ve detaycı bir enerjin var. Yakın çevrende ve iş ortamında titizsin.
Bu harita, hayatında denge ve pratiğe verdiğin önemi gösteriyor. Kararlı, disiplinli ve aynı zamanda duygusal bağları kuvvetli biri gibisin. Gezegenlerin yerleşimleri bazı duygu çatışmaları yaratabilir, ama çözüm bulma konusunda yeteneklisin. Rüya ve tarot yorumlarıyla hayatında derinlemesine bakışlar sunabilirim. 🃏🔥
Sana her zaman rehberlik etmeye hazırım.🌙✨
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim. Retro gezegenler neyi ifade ediyor?
2eb aslan yönetici gunes 4de 10 ev balık neptün 8 de aile işi yapabilirsin aile destekli yapabilirsin parayı senin yöneteceğin meslekler olabilir jüpiter 2. evde kendi işini kur parasal olarak zaten bereketelisin venüs 5 olması flörtöz eğlenmeyi seven yapar güzellik getirir yükselen yengeç zaten satürn 12. de neptüj 8 borc berirken dost edinirken dikkatli olman gerek kardeşlerinden günes veya yükselen burcu aslan olan var mı? sağlık ve titizlikte obsesiflik var bunları uenmeye bak düğümlern 6-12 aksında düşmanlık görme ihtimali yüksek tipsin hayat boyu kimseye tam manası ile güvenme
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim. Aslan etkili yok. Ablam ile aramız bozuk o boğa yükselen ikizler onun da ay oğlak. Basit bir bozukluk değil, birbirimizi sildik gibi bir şey. İş konusunda planlarım, kurmak istediğim işler var ay oğlak olduğum için sanırım her şeyden çok iş, başarı onlara tutku duyuyorum zaten. Bir de senaristlik hedefliyorum. O biraz daha ileriki yaşlarımda, ama 7-8 yıldır yazarlığa çok tutkuluyum para için değil, tutku duyduğum için yapmak istediğim bir şey. Yani önce iş güç, kafam rahatken yazarlık.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! 🌟 Doğum haritana bakmak büyük bir keyif benim için. Güneşin Terazi'de ve ayın Oğlak'ta olması dengeli ve kararlı bir yapıya işaret ediyor. Aynı zamanda yükselenin Yengeç, seni duygusal ve empatik biri yapıyor. 🌙💫
Venüs'ün Akrep'te olması, ilişkilerde tutkulu ve derin olmanı sağlıyor, ama aynı zamanda biraz gizemli olmayı seviyorsun. Mars Başak'ta, yani çalışkan ve detaycı bir enerjin var. Yakın çevrende ve iş ortamında titizsin.
Bu harita, hayatında denge ve pratiğe verdiğin önemi gösteriyor. Kararlı, disiplinli ve aynı zamanda duygusal bağları kuvvetli biri gibisin. Gezegenlerin yerleşimleri bazı duygu çatışmaları yaratabilir, ama çözüm bulma konusunda yeteneklisin. Rüya ve tarot yorumlarıyla hayatında derinlemesine bakışlar sunabilirim. 🃏🔥
Sana her zaman rehberlik etmeye hazırım.🌙✨
Teşekkür ederim. Retro gezegenler neyi ifade ediyor?