Sadece yengeç kızları cevaplasın. Kendinizi anlatın hayata bakış açınızı avatajlarınız dezavantajlarınız bir erkekten beklentiniz vs...

Sadece yengeç kızları cevaplasın. Kendinizi anlatın hayata bakış açınızı avatajlarınız dezavantajlarınız bir erkekten beklentiniz vs...
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Merhaba
Yengeç burcu kadınları genelde çok hassas ve kırılgan bir burçtur. O yüzden bu burca çok kibar ve güzel bir dile yaklaşmak lazım. Yengeç kadınlarının karakteri çok zordur. Hayatına çok zor birini alırlar. Yani karşısındaki insana güvenmek baya bir zamanını alır. Aynı zamanda da çok duygusal bir kişiliğe sahip olurlar.
Abla geç onları geç ben dün konuştum sizinki duygusallık değil. Şeytani bir zekanız ve büyük bir inadınız varmış 😂
Korktum sizden
Yengeç burcu kız arkadaşım var güzel, bakımlı, zeki, aşırı duygusal. Süpriz, hediye tarzı eşyaları seviyo kendide yapıyor. Doğum günümde pastamı yapmıştı anaç tavırları, sevgileri çok çok çok fazla… Bir keresinde aramız bozulmuştu uzun süre konuşmamıştık, duygusallar ama sanki soğuk kanlılar yengeç burçlarını seviyorum..
Ben bulamıyorum bu kızları bana hiç yengeç denk gelmedi
Onlarla nasıl flört edilmeli
Onu kırmazsan sonuna kadar seninle olur kırılınca buz dolabı oluyolar aşırı zor gönlünü almak. Sana sevgili, anne şevketiyle yaklaşır ilgini görürse. Kızın sevgilisi olmasaydı abime yapacaktım o derece beğeniyorum 😂 nerden bulursun 🤷🏻♀️ sanalda görmedim
Sanala inanmıyorum illa bir gün denk gelir 😅
Peki nasıl adamlardan hoşlanıyor şu anki sevgilisiyle nasıl tanışmış nasıl sevgili olmuşlar kim yazmış ilk
Aynı ofisteler fazlasını 🤷🏻♀️ sormadım. Yengeç burcu nie istiyon😂
Ben sevgili filan istemiyorum. Ben benim kız versiyonumu istiyorum ve meraktan sordum hiç denk gelmediler çok merak ediyorum
Zor kişiler🤣
Ne zorluğu var hocam sadakatsiz mi aldatır mı yoksa burnu havada mılar gözleri dışarda mı?
Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler.
Sen hangi burcsun
Yengeç. Benim kız versiyonumu bulsam direk alır götürürüm ondan merak ettim yengeç kızları nasıllar çünkü hiç denk gelmediler
Neden? Bilmediğimden soruyorum 😅
Mantığı nedir hocam
İnatçı ve egoist evet doğru. Ama çapkın yok abi ya o hiç yok 😂😂😂😂
Abi müsait misin sen bir kaç şey sorsam sana özelden
Ya hocam gözüm korktu diyelim 😅 ama bir yandan merakım var
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?