Kişilik & Karakter Ortam kızlarına bakış açınız nasıldır? Bir kız neden ortam kızı olur? reyhan4341 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ortam kızı olup olmadığını siz nasıl karar verirdiniz. Ortam kızlarına bakış açınız nasıldır? Bir kız neden ortam kızı olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Beni ilgilendirmiyorlar. 0 0 Yorumla
Sadeceburki Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Neden ortam kızı olduğunu bilmem de sevilmez genelde eğlenilecek kız gözüyle bakılır evlenilecekten ziyade 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sen 19 yaşında ortam kızı tabirini nerden biliyorsun len bastıbacak 1 0 Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İlgi açlığı tamamen ya da çok şımartılmak vs 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Beni ilgilendirmiyorlar.
Neden ortam kızı olduğunu bilmem de sevilmez genelde eğlenilecek kız gözüyle bakılır evlenilecekten ziyade
Sen 19 yaşında ortam kızı tabirini nerden biliyorsun len bastıbacak
İlgi açlığı tamamen ya da çok şımartılmak vs
Severiz ama o günün sonundaki gece için
Kötü her zaman böyle oldu
Hos bakmazdım tek gecelik bile düşünmem
Uzak olsun