+1 yılBurcum yengeç yükselen akrep
Oğlak - başak- ikizlerle anlaşamıyorum hatta nefret ediyorum.
Kova - yay-terazi efsaneler hastalık gibiler 11 burçla ilişkim oldu böyle yani xhanhaha boğa hakkında bir fikrim yok bilmiyorum
020 Yorumla
Yengeç+1 yılAy burcum başak bu arada 😃 boğayla tanışmadım bilmiyorum hiç kısmet olmadı ama bu saydıklarım mükemmeldi hele yayla terazi 😃 efsaneler
Yengeç+1 yılOhaaa evet var bu arada verdigim sözleri elim kanda olsa tutarım
Saat 14te orada olcam siyosa 14.02 olmaz kesin orada olurum
Mutfakta 2bardak bile bulaşık olsa uyuyamam xhanahahhs 😃
Yay buecuyla ilişki o kadar güzel ki hiçbirşeye karışmıyor darlanıyor kavga yok 3yılda 1 kere kavga olmaz mı ya
Yengeç+1 yılAbim başak ayı da başak, ordan garip takıntılarına biraz hakimim 😁 Çok üzülünce hastalığa vurur o konuda ay başak dikkat etmeli beslenme düzeni de önemli onlar için bence.
Yaylar çok ayrı bi alem bence ya, hayatı yaşayışları, vizyonları, enerjileri, pozitiflikleri on on
Yengeç+1 yılAynen öyle sende mi yengeçsin bu arada ben yengeç özelliklerini çok taşımıyprum duygusal degilim kıskanç falan degilim
Yengeç+1 yılSen bu konuda neden bu kadsr bilgilisin ama 😃 şimdi benşm doğum saayim konusunda çok rivayet var anneme göre baktıgım da yay cıkıyprum babaaneme göre baktıgımda akrep çıkıyo yay olma ihtimali de var 😃 aslanlar hep egolu iştr ben istersem sahip olurum kafasında hep koç bana çok uzak hiç anlaşamıyprum yengeç kadını da enrrjimi sömürüypr
Yengeç+1 yılEvrt öyleyim aklıma eseni yapıyprum anlık olaral direk ama libidodan dolayı akrepte olabilirim diyorum anlamadım 😃 ama karşımda ki kadın yay terazi faşan olsun
Yengeç+1 yılİkizler özgürlük dğşkünü kendine karışılmasıno sevmiyor onunda libidosu yok hep onun istedigi olcak duygusal degil düşüncesiz
Yengeç+1 yılBişry dicrm rn yakın kız arkadaşım ikizlerdi küstük en yakın erkek arkadaşım ikizler
Yengeç+1 yılYa senin bu bilgin çok fena yaa gerçekten 😃 hrlal olsun herşeyi çat çut bşldin tebrik ederim 😃
Yengeç+1 yılRica ederim tespitler yorumlar falan harika meyak uyandırıcı falan hoştu ben teşekkür ederim yükseleni ögrenmiş oldum 🙏
En İyi Cevaplar
Burcum balık yükselenim akrep su burçlarıyla iyi anlaşırım evleneceğim kızda balık burcu olacak çocukların doğum tarihlerini de balık burcu olsun diye ayarlıcaz balık balık gezicez evin içinde :D film izlerken evi su basmazsa olay çıkar
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılyengeç burcu
01 Yorumla
Yengeç+1 yılEn iyi anlaştığınız burç
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoğa yükselen boğa.
Hayatım 3 burç arasında geçti.
Oğlak Aslan Boğa.
37 senem geçti.
İliklerine kadar iyi bilirim.
Bir bakışı bile yeter bana.
İçine attıklarını dile getirenmediklerini anlamam için.01 Yorumla
+1 yılburcum koç, yükselenim de koç. en çok kimle analşyorum bir fikrim yok. ama çok kafadar bir arkadaşm var mesela, onun burcu yay.
13 Yorumla
Koç+1 yılya bu biraz kafadar. burcundan mı bilmem ama aynı konular ilgi alanımıza giriyor. uzun uzun tartışabilyorız vs. terazi tanıdım mı hatrlamyorm. illa ki tanımışmdır ama herkesin de burcunu bilmiyor insan.
+1 yılBurcum Akrep , yükselenim Aslan
Oğlak ve Koçlar hariç her burcla anlaşıyorum01 YorumlaBurcum koç yükselenim aslan. Kimle anlaşırim anlaşmam. Bilmiyorum pek anladığım şeyler değil
02 Yorumla
+1 yılBasak , yukselen Kova ay burcuda Ikızler hal boyleyken hersey belırsız hıc bılemıyorum sjsj
01 Yorumla
+1 yılgunes burcum başak... yukselenim terazi... en ıyı balık ıle anlasıyorum
01 YorumlaBoğa ve kovalarla anlaşabiliyorum koç ve akrep burcuyla pek anlaşamıyoruz 🙄
01 Yorumla
Yengeç+1 yılPeki oğlaklar
Burcum ikizler yükselenim terazi. Genellikle yay ve aslan burçları ile iyi anlaşıyorum
02 YorumlaBurcum OGLAK yukselenim alcalanim ne bilmiyorum.
Kova Yengec ve Balik burclarini sevmem010 Yorumla
Oğlak+1 yılKibirli, insanlara tepeden bakmayi, verdigi sozleri tutmayan ama hicbirseye karsi cikmaz tamam der hayir hic demez ama yapmaz umursamazdir. Hayali yapacagi isler anlatmalariyla bitmez. Daha tecrube ettigim seylerde varda yazmakla bitmez gibi.
Yani ben Oglak burcuyum benim bir yengecle alakam olmamali olsada kisa surede biter,
Yorumumu okuyanlarda demesinki bir kisiden sebepmi yengec burclarina kin besledin, yok hayir 2-3 kisi tanidim ve gunun sonunda ayni ozellikleriyle karsilastim
+1 yılBurcum akrep yükselenim oğlak. Sanırım oğlak ve yengeçle anlaşıyorum ama emin değilim.
04 Yorumla
Akrep+1 yılAilemde iki tane yengeç ne kadar iyi anlaşırım anlatamam (!) Yok ya da günahlarını almıyım şimdi. Ateşime görükle gitmiyorlar en azından ama beni nerden vurcaklarını iyi biliyorlar. En dertleşebildiklerim yine yengeçler oluyor.
Aslan-boğa. İşime gelirse herkesle iyi anlaşırım
03 Yorumla
Yengeç+1 yılAhahaha bir terazilik de var işin içinde bence :)
Aslan+1 yılAy burcum terazi ahaha 🤭
Yengeç+1 yılTabii, işine gelince anlaşmanın burcudur terazi. 🥳
+1 yılBaşak-Terazi. İnsanların burçlarına bakmadım hiç.
04 Yorumla
Balık+1 yılTanıdığım insanların burçlarını bilmiyorum. O yüzden bir fikrim yok.
Balık+1 yılRica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurcum ikizler yükselen balık ama nefret ediyorum balıklara
Pek bilmiyorum belki kovayla anlaşırım
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana yorum yok mu🥺
Çok merak ediyorum ama
Cevap sahibi+1 yılYengeç birine çok nadir denk geliyorum ama kızlarla (kız yengeçlerle) anlaşılıyorum hatta aynıyız gibi hissediyorlar çok benziyoruz gibi ama sonra devami pek gelmiyor ksjsksk
Başaklar da aynı aslında birçok insanla uyumluyum ama bunu ben hisedemiyoeum
Yengeç+1 yılİkizlere balık, ikisi de değişken. Genelde değişkenler çok şey deneyip kendilerine uygun alanları keşfedebiliyorlar gibi geliyor bana. Kendi yeteneklerini diğer insanlara göre daha çok keşfediyorlar. Bir de bence sizin hayal gücünüz epey aktif olabilir, becerikli bir insansınızdır. Bir de sıkılgan olabilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılEvet aşırı sıkılganım yeni şeyler denemeyi çok seviyorum biraz cesaret eksik bende el becerilerim var sanata resime yakınım aynı zamanda da kimya bilimine çok ilgim var ama alanım bilgisayar jsjsjsj
Kendimi keşf etmemde insanları iyi anlamda kullanırım herşeyden birşeyler kendime eklemeye çalışırım ama ilişki konusunda şansım pek yok gibi
Cevap sahibi+1 yılBen ticarete yönelmek istiyorum ya kendi işimi kurmak gibi
Çünkü bir Web site yaratıcam diyelim hem tasarımı olucak hem ticaret hem de alanımla alakalı yani sonunda buldum bence iyi olucak
Buarada babam balık o da sanatla uğraşıyor
Ama ben balıklara nefret ediyorum yükseleni değişmek mümkün olsaydı keşke en azından su burcundan akrep falan iyi olurdu bence iyi anlaşıyorum akreplerle
Cevap sahibi+1 yılAma alıngansın diyorlar bana üzüyor bu beni bide kararsızmışım
Ay burcu kova bende sanırım
Cevap sahibi+1 yılWoww evet haklısın nasıl biliyon bunları ilk kişisin beni çözen 👏🏻👏🏻tebrik ediyorum
Genelde aşırı enerjikim ve tez canlı diyorlar öyleyim hemen vazgecebiliyorum birşeyden bu biraz kötü sabırsızım bir de cesaretim yok sanki benim özellikle karar almakta mesela bir ilişkim hiç olmadı yapamıyorum bu konuda şanssızım insanların ilgisini çekiyorum hatta arkadaşlarımda özgüvenlisin diyor derdini anlatan da oluyor ama beni kimse çözemiyor bu yüzden biraz olgun insanlarla konuşuyorum
Yengeç+1 yılBu 2,5 yıl yükseleninden satürn geçecek. Hayatında yeni sorumluluklarla birlikte seni daha ayakları yere basar yapacaktır hiç merak etme. Zaten ayından da satürn geçmiş kovaysa o psikolojik olarak zorlamıştır da.
Sana şunu söyliyim bu 2,5 yıl hayatındaki temel ve senin için önemli sorumluluklarını ciddiye al ve hakkını ver. Ki bu dönem bitince hayat san ödülünü verebilsin.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hakkını veriyorsun sende özel birşeyler var gerçekten wow bunu iyi kullan bence sjsjjs samimiyim gerçekten
Cevap sahibi+1 yılŞöyle psikoloğa falan gittim hayatımda baya bir değişiklik oldu şu an daha çok ilişkiler konusuna yoğunlaşasım var çünkü artık 20 olucam hiç tecrübem yok o yüzden biryandam da kariyer baya zorluyor yine haklı çıktın
Cevap sahibi+1 yılŞeyi meral ettim acaba biliyor musun diye hangi burçla anlaşırım sence
Balık burcu en nefret ettiğim burç sonrasında aslan geliyor
Hiçbir burçla sanki anlaşamıyorum biraz akreple oluyor sanki ama her Akreple de olmuyor tabi mantıklı aynı zamanda da duygusal bir akreple oluyor
Ve çevremde genelde oğlaklar oluyor karşı cinsten çok uğraştıran bir burç kova falan da iyi sanki koçlar egolu sadece arkadaş olur sevgili olmaz başka bu konuda bir yorum yaparsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim♡♡♡♡
Yani şunu mu demek istedin
Kendime yatırım yaparsam ilişkim olur gibisinden çünkü ben ne zaman erkekleri ilişkileri umursamiyorum ilgi cogaliyor ama gerçekten hic sevgilim olmadı diye üzülüyorum sanki geç kalmışım gibi neyse ama sjsjsj
Teşekkür ederim güzel sohbet için sanırım yengecsin sen de benim yengeç tanıdığım iki kız vardı benden 10 uas büyük ikisiylede benzer yanimiz vardı ama biri kiskancken haset biriyken diğeri aşırı enerjik bir kızdı onu hiç unutamadim cidden iyi ki tanimisim
Hayattan zevk alıyordu kız ya tam benim tipi yani erkek olsaydı çıkma teklifi de ederdim ben djsjjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılBalık, yükselen ikizler ve yengeç etkiliyim affetmem yengeç burçlarını 😅
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlumlu anlamda evet den ne burcusun 😅
Cevap sahibi+1 yılYengeç kadınları çok narin duygusal ve enerji dolu oluyor aslında. Ne zamam bi yengeçle kadınıyla konuşsam bi elektriklenme oluyor😅
Cevap sahibi+1 yılBence iki burçta dengesiz değil ama yine karşılaştırma yapılacaksa yengeçler bence 😅
Cevap sahibi+1 yılTakip atayım oradan konuşalım 😅
+1 yılBalık yükselen ikizler beni yönetip akıl vermeye çalışan insanlarla anlaşamam ikili ilişkilerde baskın tarafımdır.
03 Yorumla
Balık+1 yılYaylar aşırı hareketli, hazır cevap ve sosyal bildiğim kadarıyla. Evet var.
+1 yılİkisi de akrep
13 Yorumla
Boğa+1 yılikisi de ben
Boğa+1 yılseverizz
+1 yılTeraziyim yükselen akrep en fazla yengeç
01 Yorumla
+1 yılOğlak/Aslan hiçbirini sevmem hepside olmamışş😂
01 YorumlaTerazi, oglak.
Aslan genele013 Yorumla
Başak+1 yılbasak erkegı karakter olarak aslan erkegınden daha saglamdır ılıskılerde @shorterm bahsettıgın bızmıyız
Başak+1 yılOtokontrol delisiyiz ilişkide baskın karakter olmayı seviyoruz bu Aslanların lider olma ozelligi ile uyuşuyor lakin ayrıldığımız noktalar var.. Başaklar ilişkiye başlarken hem mantığını hem duygularını kullandıkları için çok seciciler bu yüzden çok zorlanıyorlar birine bağlanmada baglanirsada tam bağlanıyor.. sadakat konusunda iyiyiz. Aslanlar ilişkide hep el üstünde tutulmak , övgü almak , pohpohlanmak isterler. ilgi bagimliliklari var ve aşırı kıskanclar çünkü kendinden daha güzel daha yakışıklı birini her zaman potansiyel rakip görüyorlar. Başak birinj hayatına alırken ince eleyip sık dokudugu için güven konusunda daha relaxtir.
+1 yılSırtlan burcu olmasın yeter anlaşırız biz
01 Yorumla
+1 yılAkrep yükselen ikizler
014 Yorumla
Boğa+1 yılSana yazacam
Akrep+1 yılSebep ahaha
Boğa+1 yılAkrep olmandan dolayı
Boğa+1 yılPas vermiyor ama
Yengeç+1 yıl@Drejkano21 xhanahga kanka ekmegindesin
Boğa+1 yıl@Musty_Gregor aynen kardeşim durmak yok yola devam 😁😎
Yengeç+1 yıl@Drejkano21 ahahahah 😃
Boğa+1 yılValla çok uğraşamam Antep te değildir zaten. He de iş görür yokta iş görür
Akrep+1 yılBoğa mısın hemen yazıyorum ahahah
Boğa+1 yılYaz artık bekliyorum 🤩🤩🤩
Akrep+1 yıl@shortherm kız ben hangi burçlarla anlaşırım bana da söyleseydin ya
+1 yılBoğa ya boğa. Köküne kadar boğa
06 Yorumla
Boğa+1 yılBenim insanlar karşısında ki burcum bukalemun ben herkesle iyiyimdir. Ama aslan beni zorluyor
Boğa+1 yılBoğa burcuyum dedim ya
Boğa+1 yılboş ver ben takmıyorum
Astroloji & Burçlar konusunda 674 cevap paylaştı. Her ikiisde boğa herkesle anlaşırım
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçinde akrep olan herşeyle iyi anlaşırım
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılakrep burcuyum ondan
Cevap sahibi+1 yıltakip at
Cevap sahibi+1 yılÇokta merak etmiyor muşsun anlaşılan
Cevap sahibi+1 yıltakip ettiklerine bakınca özelden anlatanlar da olmuş aslında neyse
Cevap sahibi+1 yılakrep burcu hakkında ilk ders işte hadi eyw
+1 yılakrep balık
04 Yorumla
Boğa+1 yılduygusallık ön plandadır ama mantıksallığım da vardır
Boğa+1 yılhey
- Astroloji & Burçlar konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de balık
04 Yorumla
Balık+1 yılÇok kötü.
Balık+1 yılHayır
+1 yılBurcum kova yukselenim yaydır
06 Yorumla
Kova+1 yılHer kesle anlasirim damarıma basilmadigi sürece
Kova+1 yılYaa 🥺 öylemi
Kova+1 yılYaa teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkizler-başak- akrep
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilide ateş grubu burçları
Cevap sahibi+1 yılBu arada yukarıya göre sıralamıştım
Cevap sahibi+1 yılYok benim burcum ikizler yükselenim başak, akrep arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılYa şöyle benim bir arkadaşım var çok pozitif komik eğlenceli ve duygusal üstelik anlayışlı aklıma o geldiği için yazdım yani diğer akrepleri çok bilmiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar