Astroloji & Burçlar Yükselen burcunuz ne ve özelliklerini taşıyor musunuz? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Yükselen burcunuz nedir? Özelliklerini taşıyor musunuz? Ben baya taşırım ♉Yükselenim boğa. Üstüme gelmeyin, ben daha yeni doğmuş bir yetişkinim 💅#Edameda 💘 Güncellemeler+1 yıl SüperSoruş Yükselen burcunuz ne ve özelliklerini taşıyor musunuz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güneş boğa yükselen yayım. Bir yanım kalk gidelim derken diğer yanım otur oturduğun yerde diyor 🤦♀️😝 1 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Benim de güneş Yay, yükselen boğa 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacım beni en iyi sen anlarsın 😂😂 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Evet 😄☺️ Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Akrep +1 yıl Başakmış yükselenim yeni öğrendim normalde yengeç burcuyum özelliklerimi taşıyorum başak bana hiç uymuyor 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. Yükselenim yaymış😂 yay bir arkadaşa burcundan yakındıktan sonra başıma geldi işte. Napcaksın çok büyük konuşmayacaksın 😂 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% Balık +1 yıl Bilmiyorum onların ne olduğunu. O kadar çok ilgilenmiyorum. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 498 cevap paylaştı. Aslan burcuyum ve özelliklerini tam anlamıyla var bende 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% Akrep +1 yıl Evet burcum akrep yükselenim yengeç ikisini de taşıyorum 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% İkizler +1 yıl Yükselen burcum da ikizler burcu özelliklerini taşırım 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% Yengeç +1 yıl Evet uzun zamandır yükselen burcumun özelliklerini daha çok taşıyorum 1 0 Yorumla
Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% Boğa +1 yıl Burcum boğa yükselenim akrepBoğa özelliklerini tam taşıyorum 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% Oğlak +1 yıl yükselenin ne işe yaradığını bile bilmiyorum yani hayır. 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Akrep +1 yıl Bilmiyorumki anlamam pek 5 kasımda doğmuşum ne oluyor yükselenim. 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% Balık +1 yıl Balık burcuyum yükselen aslan evet taşıyorum duygusallık var 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% Aslan +1 yıl Benim yükselen de boğa 🥳 1 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 🥳
Betül67899 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Aslan +1 yıl Burcum yengeç yükselen aslan İkisininde özelliklerini taşıyorum 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Evet hepsini taşıyorum. ♉️ 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Kova +1 yıl Yükselen burcum akrep. Özelliklerini bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı. Direkt olarak taşıyorum maalesef. 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% Başak +1 yıl Taşıyorum kova ve aslan 1 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Yukselenim ne bilmiyorum inanmiyorum da zaten😅 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben yükselenimi mi bilmiyorum 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 Aslan +1 yıl Her ikisi de aslan ve taşıdığım söyleniyor.. 1 0 Yorumla
jaaaow Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Başak +1 yıl Güneş koç, yükselen aslanım. Ateş atıyorum 😅🤩 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 660 cevap paylaştı. Evet taşırım 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 429 cevap paylaştı. Akrep sanırım evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Güneş boğa yükselen yayım. Bir yanım kalk gidelim derken diğer yanım otur oturduğun yerde diyor 🤦♀️😝
Benim de güneş Yay, yükselen boğa 🤣
Bacım beni en iyi sen anlarsın 😂😂
Evet 😄☺️
Başakmış yükselenim yeni öğrendim normalde yengeç burcuyum özelliklerimi taşıyorum başak bana hiç uymuyor
Yükselenim yaymış😂 yay bir arkadaşa burcundan yakındıktan sonra başıma geldi işte. Napcaksın çok büyük konuşmayacaksın 😂
Bilmiyorum onların ne olduğunu. O kadar çok ilgilenmiyorum.
Aslan burcuyum ve özelliklerini tam anlamıyla var bende
Evet burcum akrep yükselenim yengeç ikisini de taşıyorum
Yükselen burcum da ikizler burcu özelliklerini taşırım
Evet uzun zamandır yükselen burcumun özelliklerini daha çok taşıyorum
Burcum boğa yükselenim akrep
Boğa özelliklerini tam taşıyorum
yükselenin ne işe yaradığını bile bilmiyorum yani hayır.
Bilmiyorumki anlamam pek 5 kasımda doğmuşum ne oluyor yükselenim.
Balık burcuyum yükselen aslan evet taşıyorum duygusallık var
Benim yükselen de boğa 🥳
🥳
Burcum yengeç yükselen aslan
İkisininde özelliklerini taşıyorum
Evet hepsini taşıyorum. ♉️
aslan baya taşıyorum
Yukseleni bilmiyorum canim
Yükselen burcum akrep. Özelliklerini bilmiyorum.
Direkt olarak taşıyorum maalesef.
İkizler ve evet taşıyorum
Taşıyorum kova ve aslan
Yukselenim ne bilmiyorum inanmiyorum da zaten😅
ben yükselenimi mi bilmiyorum
Terazi evet taşıyorum
Akrep normalde yukselende
Bildiğim kadarıyla yükselenim de başak.
Her ikisi de aslan ve taşıdığım söyleniyor..
Yükselenim ne bilmiyorum
Çantam yok
Başak , taşımıyorum
nope
Yükseleni nasıl buluyoruz ki
Güneş koç, yükselen aslanım. Ateş atıyorum 😅🤩
Evet taşırım
Aslan galiba çok ilgi alanım değil
Terazi sanmıyorum
Akrep sanırım evet
Balık