Sizce hangisi? Diğerleri eklenmedi sadakatsiz olduklarını sanmıyorum bu kadar😂
İkizler
Yengeç
Aslan
Başak
Akrep
Kova
Balık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi? Diğerleri eklenmedi sadakatsiz olduklarını sanmıyorum bu kadar😂
İkizler mk. O... rospulukta master yapmislar. Kimse ellerine su dokemez. Kimi sevdiklerini bilmezler kelime oyunlarıyla kandırırlar menfaatleri yoksa kimseyle muhattap olmazlar istediğini almak için kırk takla atar kavuştuktan sonra da s.. ktiri çekerler bir gün varsa ertesi gün yoktur çorap değiştirir gibi sevgili değiştir bir de eski sevgililerini yoklarlar kimsenin hayatından çıkamazlar bir gelir bir giderler yukarıda dediğim gibi kullandığı birisi varsa onu ölümüne sömürür bu aşk olsun ilgi olsun cinsellik olsun buldu mu yapışır deli gibi sömürür. Allah bin belalarını versin
Bu kadar doğru az şey gördüm
İki yüzlü değil bin yüzlüdür nerde nasıl davranacağını çok iyi bilir şeytanla dosttur iyiliği sevmezler kötülüğe bayılırlar sürekli şaka adı altında karşı tarafı aşağılayıp dururlar NEDEN? Çünkü içindeki ezikliği karşı tarafı ezerek kapatıyor şerefsizler bunlar çok pislikler herkese mavi boncuk dağıtırlar aldattığı bir sürü kız vardır ve bu kızlar birbirinden haberdardır yine de şeytan tüyü olduğu için vazgeçemezler bu p.. iç ikizlerden asla ciddi bir burç değildir herşeyi yapayım her şeyi tadımcıdır hiçbir güç moralini bozamaz bozsa bile karşılığını çirkefçe verir susup gitmek alttan almak lügatlarında yoktur
Senin burcun ne
Benim burcum kova. Uyumlu diye ikizler burcu biriyle 5 sene çıktım iflahım s.. ikildi. Terazi burcu iyidir onlarla konuş derim
Başka hangi burçlar iyi sence
Terazi ve yay iyi diğerleri egoist kıskanç oluyor
Çok iyi yorumluyorsun bayıldım 😂
Sağol senin burcun ne
Akrep ben
Akrepler den de çok çekmiş birisi olarak benim ağzımı yine açtıracaksın öncelikle kendilerini aşırı beğenmiş oluyorlar bir güç takıntısı var böyle yanlış yapıcam diye g.. tlerini yırtıyorlar çok korkuyorlar insanlara hep tepeden bakıyorlar biraz narsistlik var sinirlendiklerinde çok acımasız ve düşüncesiz oluyorlar kalp kırmayı geç resmen eziyorlar yok ediyorlar o kalbi biraz sığlar ya siyah ya beyaz mottosuyla hareket ettikleri için orta yolu bulamıyorlar gri olamıyorlar yani böyle de yaşanmaz yalnız kalıyorlar hep güvenilir sadakatli denir ama asla değiller milletin açığını bulup koz olarak biriktirirler ve kendilerine bir yanlış yapılırsa anında ortaya sererler. Çok tehlikeliler ve sinir bozucular hiç sevmem
Erkekler için değil yorumun? akrep erkeklerini ben de sevmiyorum. Başağı da yorumlar mısın
Yorumum akrep kadınları içindi ablamdan biliyorum hep kavgalıyız zaten kova ve akrep anlaşamaz. Ben yatıyorum çok uykum var iyi geceler
Başak pek tanımadım bilmiyorum
Cevap
12Cevap
Yanlız dikkatimi çekti sorunun cevabı için değil.
İlk defa boğa erkeği için sadakatsiz kimse demdi.
Ben şok...
Koç... Elbette sadakatsiz değil. Had hudut neyse bilsin herkes.
Kesinlikle ikizler, kadını daldan dala konan çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren ikizler. BİR DE. Çok seviyormuş ölüyormuş , bitiyormuş aşkından GİBİ.. SEVEN yalan makinası terazi kadınları. Basitler. Fingirdekler ikizler ve terazi , 😀😀
Kova falan heralde çok giciklar ya kovaları hiç sevmem nerde kova var beni bulur ama bilmiyorum insan sevmediğine çekiliyor heralde
Akrep en sadık burçlardandır
Üzüldüm, ne alıp veremediğiniz var lan şu İkizler burcuyla?
akrep diyenler şaka mı? Net kova.
Balık burcunun 0 olması muazzam olay
Onu bilmem de en sadigi aslan burcu bence.
Ikizler sadakatsiz degildir
Herkes kendi burcunu seçti eminim ahahaha
Bu listeye oğlak erkeğini de eklemek lazım
İkizler ile ne derdiniz var laa :D
Yükseldiğinde aldatma potansiyeli yüksek mi
ikizler dsds
İkizler yay.
Kova.. aslan..
Bunların hepsi sadakatsizdir aksini idda eden varsa buyursun gelsin.
Neden? Ben yay burcuyum
Yay kadınları çok sıkıcı oluyor. Konuşuyor iyi hoş ama sıkıcı.
Sadakatsiz dedin de
Yalan mı?
Kafası karışık hangisiyle konuşsam diye düşünüyor boş yani.
Herkes de aldatır diye de bir şey yok ayrıca.
Öyle 😂
Öpüyorum hadi seni😀 bye
Akreptir eminim
Kendinden mi?
Hayır sevmediğimden dolayı sjsj
Senin burcun ne
Başak
Seninki ne
Akrep
Sjsjs bilmiyodum kusura bakma 😂
Haklı mıyım snce ☺️😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?