+1 yılYengec diyen olursa kafasini kirarim yengec erkegi de kizida mis gibidir insanliga ornek bireylerdir..
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
İkizler, ne kadar ikizler tanıdıysam hem psikopat hem de vefasız.
516 Yorumla
Yay+1 yılKoç burcu kadını yakın kız arkadaşımdır severim de ama sorumsuz üşengeç emir almayı sevmeyen duvarları olan panik halinde olan şüpheci ve sorgulayıcı oluyor yani yaptığın herşeyin altında bir sebep arar ikna etmek de zor oluyor bide pireyi deve yapmada üstüne yoktur koç erkeğinin gözü yükseklerde oluyor çevresi tarafından seviliyor olmanın verdiği özgüven çoğu zaman egoist yapıyor iç dünyasını bilemem ama entellektuel oluyorlar bakımlı ve gösterisi seviyorlar bunlar benim görüşüm yüzde yüz oyledir diyemem
Kimsede dememiski Basak. Basaklar duygusal olmaz serefsiz olur yanlis soylemisler onu.
51 Yorumla
Ben akrebim bir tanı istersen adhkbb sorunun cevabıda Aslan
311 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Oğlakmış öğrenmiş olduk😃
Tesettürlüsüde açığıda genelde böyle çıkıyormuş227 Yorumla
Aslan+1 yılİşte bende bazılarını düzgün sandım açıkcası karakteri baya hoşuma gitmişti ama sonradan öğrendim işte karakteri göründüğü gibi değilmiş. Ben aslan burcuyum ne yaparsam o an açıktan yaparım içimden kesinliklr Farklı duygu beslemem neysem oyumdur. Ama bazı oğlaklarda hiç öyle olmadıklarınu gördüm aslında iyi de oldu yani görmek. Bir daha oğlak denilince 2 kez düşüncem kesinlikle.
Aslan+1 yılÖylede sanırsın ki kusursuzluk harbiden bazısına iyi şeyler yazıyorsun sonra bir bakıyorsun ana gevşeğin tekiymiş pişman oluyorum cidden yazdığım iyi şeylere o yüzden bir daha asla kendimle bir tutmuycam karşımdakini kendimi üzme pahasına çok emek verdiğim insanlarda oldu ama adam sandık madam çıktılar o yüzden herkese ederi kadar değervericem. Yüzünde ilk baktığım kaç yüz taşıyor olacak kesinlikle.
Yay+1 yılHangi güce sahip olmak istersin diye sorarlar ya kesinlikle zihin okuma derdim yoksa her gördüğümüze adam muamelesi yapıyoruz bende çok pişmanım içimi döktüğün beraber toplarız diye kurduğum arkadaşlıklar kazık olarak geri döndü ve salak gibi öyle acimaz böyle daha çok acır der gibi yol. gosterdim kurduğun her cümlene katılıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaptım ama bir insana dünyadaki tek varlikmis gibi davranıp büyütmek büyük aptallık bir şarkının bir sözün veya bir anının sende anlamı kiymetliyken onun umrunda olmayışı bitiriyor beni bide bu durumu kız erkek olarak degerlendirmiyorum nankör olan herkes için geçerli
Aslan+1 yılBen hiçbir zaman merkezime almadım hayatımın ama hani bazılarına da verilmesi gereken değerden fazlasını verdim e ederinden fazla değer soytarıyı kral eder demişler. Bizde şahı mat kralı da şaklaban yapmayı iyi biliyoruz. İyi günümde güçlü günümde yanımda olanları bıraktım kendi hallerine çok şükür hiçbiride hak ettiğiden fazlasını yaşamıyor şu an. Ha ama bundan sonra kesinlikle fazla değer vermem yani soytarıları başımıza kral etmek istemiyorum artık. Ben yoluma onlar yoluna olur en temizi en mutluluk vereni olur.
Aslan+1 yılYok öyle amacım hiç olmadı ama hani yine bile düşün olduğundan bir nebze dahi fazla değer haketmeyenlere azıcıkds olsa fazla değer verdiğimi görünce kendimi aptal hissederim ama sana tavsiyem kesinlikle önce mantığınla hareket et. Duyguların asla mantığının önüne geçmesin.
Yay+1 yılBen duygumu gizleyemiyorum icimde ne varsa söylüyorum bu saçma bazen kırıcı çoğu zaman aptallık bilincindeyim de ama bu yetmiyor tabi biliyorum olmayacağını da hislerim yanıltmıyor da ama ben hala hayır o öyle olmayabilir belki sen yanılıyorsundur diyip pollyannacilik yapıyorum sen farkındasın ve yapmamaya özen. gösteriyorsun ben kazıktan sonra farkına varıp devam ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep kindar intikamcı ketun ona aşık olanı bitiriyor
31 Yorumla
+1 yılHerhalde ben istisnalara giriyorum üzerime alınmıyorum çünkü akrebim
22 Yorumla
Akrep+1 yılTeşekkürler kolay gelsin
+1 yılHer burcun insanına saldırmak doğru olmaz ama tanıdıklarım arasında ikizler ( kötü huylu olanları diğerlerine göre normal değiller) ve akrep kıskançlıkta nirvanalardı.
01 Yorumla
+1 yılikizlerle çok iyi anlaşırım fakay kaypaklıklarından bıktım
21 Yorumlamensup olduğum burç koç burcu ben öyle değilim gibime geliyo ama genelde gerçekten çok sevimsiz oluyolar yoksa bende mi öyleyim üzüldüm bak şimdi bir 😔
00 Yorumla
+1 yılİkizlerrr, akrep te kötüdür ama kendine. Depresiftir, ikizler şizofrendir. Hele bir koç ile yanyana gelirse güllerin savaşı...
11 Yorumla
+1 yılGenellemelerden nefret ederim ama.
Koç erkekleri oldukçaa.11 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 9,3b cevap paylaştı. Oooo akreplere sövüyor muyuz ! harika ! boğa başak balık falan bunlarada sövelim söfksfsd.
13 YorumlaNe kadar salak salak sorular bunlar ya, kaç yaşındasın sen?
09 Yorumla
+1 yıl3 sevgilim oldu üçü de koçtu. Ama ne yazık ki bende koçum. Sırf onlar yüzünden kendimi de katıyorum. En şerefsiz burç KOÇtur net.
21 Yorumla
+1 yılGüvenirse Tam Sever Ama Çok Fazla Sever Aslında Joker Bir Karttır Akrep Ama (güvendiği) sürece.
00 Yorumla
+1 yılAkrep lere kurban ol
Koç ve Aslan kadar Egoist bencil srfsiz bir burç görmedim51 YorumlaHepsi aynı b.. k bırakın artık burçlara göre kişilik oluşturmayı
00 Yorumla
+1 yılElbette kovadır kadını cazgır erkeği kadın düşkünü güvenilmezdir nettt
13 Yorumla
Koç+1 yılTanı hak veririsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep tam bir playboy erkekleri ama çok seksi sanslı piçler sevdiriyorlar kendilerini en cirkini bile cekici ameke
00 Yorumla
+1 yılbir koçlar tam koçuzdur yani.
20 Yorumla
+1 yılya bu akreplerden ne istiyorsunuz anlamıyorum ki
50 Yorumla
+1 yılTeşekkürler akrep yorumu için 😁 bence ikizler
11 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 5,5b cevap paylaştı. Şerefsizini bilmem de şereflisi boğa 😄
11 YorumlaO kadar kimseyi incelemedim.
10 Yorumla
+1 yılAkrepler iyi yeterince güven vermemişsin 😉
03 Yorumla
Boğa+1 yılHersey burc değil bunu unutma. Eğer öyle olsaydı her sey üretilen parça gibi tek tip model olurdu
+1 yılAkrep mi asla katılmıyorum 😀
11 Yorumla
+1 yıllan ben akrepim ne yaptım size ya
13 Yorumla
Yay+1 yılSen insanı zehirlersin sokarsin
İkizler+1 yıl@heyyoheyyo23 genel de ben sokulan taraf oluyorumda neyse :))
Yay+1 yılBeni soktun şu an kitlendim sana :)
+1 yılAkrepler çok kıskanç oluyor 😐
10 YorumlaNet ikizler ve koç erkeği
14 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep ikizler ve yay.
11 Yorumla
+1 yılEvvet ben akrebim mesela
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum akrepler çok p. zevenlkler
01 Yorumla
Akrep+1 yılNeden akrep için öyle dusunuorsunuz
Burçlara bakarak insan kıyaslamiyorum..
24 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılİkizler
20 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılİkizler
20 Yorumla
+1 yılİkizler
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 941 cevap paylaştı. Akrep
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılKova kizlari cok acimasiz
13 Yorumla
Boğa+1 yılOcak heraldr
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle aslan ne terbiye var ne görgü
12 Yorumla
+1 yılHepsinin Allah belasını versin
06 Yorumla
İkizler+1 yılBilmem hepimizde ayrı bı kusur ayrı bı ego var insanlık olsrak
İkizler+1 yılEvet o yüzden hiç birimizin birimizden farkı yok
İkizler+1 yılHa insanlık olarak fsrklarimiz olabilir kendini beğenmiş egolu insanlar var bide 😊
Burca bakmam ben karaktere bakarım
02 Yorumla
+1 yılAkreple alıp veremediğiniz ne ya 😂
06 Yorumla
Boğa+1 yılYanılıyorsun benze tamam kıskanç katılıyorum ama diğerlerine katılmıyorum
Boğa+1 yılGenelleme bence
Boğa+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılTERAZI - kisa ve net !!!
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bencede akrep
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkizler ve başak
10 Yorumla Oğlak Erkeği
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 17,3b cevap paylaştı. İkizler gibi
22 Yorumla
+1 yılİkizler
20 Yorumla
+1 yılKoç burcu
10 Yorumla
+1 yılAkrep candır
11 YorumlaBoğa burcu
04 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkizler
10 Yorumla
+1 yılAslan
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 15,3b cevap paylaştı. ikizler yengeç
10 YorumlaNet ikizler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu boşverde bişey sorayım mı?
022 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNaptın?
Cevap sahibi+1 yılHayatı?
Cevap sahibi+1 yılNeyse bosver gitsin
Cevap sahibi+1 yılBende öylesine yazdim zaten..
Cevap sahibi+1 yılAkrep burcu tanidigin var mi
Cevap sahibi+1 yılO zaman ailenden birileri başliktaki gibi mi?
Cevap sahibi+1 yılUmarım ailene benzemezsin
Cevap sahibi+1 yılEvet ama parmaklarına dikkat et sen
Cevap sahibi+1 yılSenin düşundüğünu başka insanlarda düsünebilir
😮
Cevap sahibi+1 yılSaygı duy o zaman kızma😂
Cevap sahibi+1 yılPosetten
+1 yılİkizler, kova.
14 Yorumla
Aslan+1 yılTam yakışan bir söz onlara
Aslan+1 yılİkizleri kimse sevmiyor zaten
+1 yılYılan Burcu
00 Yorumla