Astroloji & Burçlar Kizlarrrrrrr Uzak durmanız gereken burçları biliyor musunuz? Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İkizler balık koç Bu burçların erkeğinden bu üç i*blisten uzak durun Kizlarrrrrrr Uzak durmanız gereken burçları biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu gece şok gecirmemi istiyorlar galiba.Yine boğa ya bir saldırı göremiyorum.Yoksa aklın yolu bir mi demem gerekiyor.İnsanoğlu doğruyu görmeye mi başladı.Yoksa rüya mı görüyorum.😊😊😊😊 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl Üçünü yazıcaktım tamda 😂 ama koçlar biraz kendini törpüleyip huyuma gitse 10-10 burçta çok diklenip üste çıkıyorlar 😤 0 2 Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Koçdan adam olmaz Yorumla -Afroditimsi Oğlak +1 yıl Niyee? 🤔 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% Boğa +1 yıl İkizler neyse de balık ve koç bende hiç sevmem toksikler 1 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% Aslan +1 yıl Balik ve ikizler bizlerinde uzak durmasi gereken burclar 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Koçlar adına cevap verıyorum Gunahımızı alma bız melek gıbıyız 0 2 Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Koçlar çok itici ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deme öyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl koç kızı olarak üzdün beni ama balık erkeklerinden uzak durun evet dlkdlskdlkxlskskksk 0 2 Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Aşkım bunlar erkek bu üç erkek burcu kişisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam o zaman kuzum🫶🏻 Yorumla
A-k-r-e-p Takip Et Xper 3 Yaş: 39 Başak +1 yıl İlk sıraya boğayı sonra akrep burcunu katabilirsin.😉 0 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% Balık +1 yıl Bunu duyan ben üzüldüm kalbim kırıldı :( 0 2 Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl İkizler misin Yorumla Kurgicuyaazar Balık +1 yıl 🐟 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% İkizler +1 yıl Yine kim kuyruğuna bastı bu ablamızın 😂😂 0 2 Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Kesin balık burcusun Yorumla Clairvoyante İkizler +1 yıl Profilimdeki yazıyor, orayı da okumuyorsan kuyruğuna niye bastırlar belli oldu. Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Ne varmis koc burcunda aaa 0 4 Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Çekilmez Yorumla ahmetcann16 Koç +1 yıl Yoo melek gibiyiz Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Yok yok Yorumla ahmetcann16 Koç +1 yıl Saf sever koc burcu.. Yorumla
Aspaldiko Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% Aslan +1 yıl Aslani da ekle hicbir kizla ugrasamam 0 14 Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Ayyy aslan erkeği ya niye böylesin Yorumla Aspaldiko Aslan +1 yıl Mukemmelligim dogustan canim ben bir sey yapmadim Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Bende aslan kadinyim yalnız canım Yorumla Aspaldiko Aslan +1 yıl Adinin yaninda yengec simgesi var sayilmaz Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Yooo Yorumla Aspaldiko Aslan +1 yıl Adinin yaninda gosteriyor hangi burc oldugun yalan soylemeyi birak aslan kadini olsan hissederdim Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Yahu değişik mısın Yorumla Aspaldiko Aslan +1 yıl Evet, belli olmuyor mu Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Sende Aslan değilsin o zaman aslanlar aptal olmaz Yorumla Aspaldiko Aslan +1 yıl O agzini kirarim Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Balık mısın Yorumla Aspaldiko Aslan +1 yıl Aslanim dangalak Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Kesin balıksın ayyyy 🤣🤣🤣 burç hakkında niye yalan söyler insan ya Yorumla Aspaldiko Aslan +1 yıl Baydin iki dakikada bravo Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Boğa +1 yıl Carpilcaksin be iblis ne. Abartmayın😂 0 2 Yorumla Gzz00 Boğa +1 yıl Balık ruh emiciliğiyle uzak dursun. İkizler ne istediğini bilsin. Koç burclari da az rahat dursun. Yorumla Gzz00 Boğa +1 yıl Merkür teper sonra Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% Yay +1 yıl 😂😂😂😂 deli 0 1 Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Kims Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Aslan +1 yıl Niye yahu 0 2 Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl İkizler misin Yorumla Boavistaa Aslan +1 yıl Aslan Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 Oğlak +1 yıl başak 0 1 Yorumla Aynis_ Yengeç +1 yıl Başak erkeği bir tık iyi bunlara göre Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 500 cevap paylaştı. Kovayı unutmuşsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu gece şok gecirmemi istiyorlar galiba.
Yine boğa ya bir saldırı göremiyorum.
Yoksa aklın yolu bir mi demem gerekiyor.
İnsanoğlu doğruyu görmeye mi başladı.
Yoksa rüya mı görüyorum.
😊😊😊😊
Üçünü yazıcaktım tamda 😂 ama koçlar biraz kendini törpüleyip huyuma gitse 10-10 burçta çok diklenip üste çıkıyorlar 😤
Koçdan adam olmaz
Niyee? 🤔
İkizler neyse de balık ve koç bende hiç sevmem toksikler
Balik ve ikizler bizlerinde uzak durmasi gereken burclar 😂
Koçlar adına cevap verıyorum Gunahımızı alma bız melek gıbıyız
Koçlar çok itici ya
Deme öyle
koç kızı olarak üzdün beni ama balık erkeklerinden uzak durun evet dlkdlskdlkxlskskksk
Aşkım bunlar erkek bu üç erkek burcu kişisi
tamam o zaman kuzum🫶🏻
İlk sıraya boğayı sonra akrep burcunu katabilirsin.😉
Bunu duyan ben üzüldüm kalbim kırıldı :(
İkizler misin
🐟
Yine kim kuyruğuna bastı bu ablamızın 😂😂
Kesin balık burcusun
Profilimdeki yazıyor, orayı da okumuyorsan kuyruğuna niye bastırlar belli oldu.
Ne varmis koc burcunda aaa
Çekilmez
Yoo melek gibiyiz
Yok yok
Saf sever koc burcu..
Aslani da ekle hicbir kizla ugrasamam
Ayyy aslan erkeği ya niye böylesin
Mukemmelligim dogustan canim ben bir sey yapmadim
Bende aslan kadinyim yalnız canım
Adinin yaninda yengec simgesi var sayilmaz
Yooo
Adinin yaninda gosteriyor hangi burc oldugun yalan soylemeyi birak aslan kadini olsan hissederdim
Yahu değişik mısın
Evet, belli olmuyor mu
Sende Aslan değilsin o zaman aslanlar aptal olmaz
O agzini kirarim
Balık mısın
Aslanim dangalak
Kesin balıksın ayyyy 🤣🤣🤣 burç hakkında niye yalan söyler insan ya
Baydin iki dakikada bravo
Carpilcaksin be iblis ne. Abartmayın😂
Balık ruh emiciliğiyle uzak dursun. İkizler ne istediğini bilsin. Koç burclari da az rahat dursun.
Merkür teper sonra
Balık burcları ilk sırada olmalı
😂😂😂😂 deli
Kims
Niye yahu
İkizler misin
Aslan
başak
Başak erkeği bir tık iyi bunlara göre
i kiz ler kesinlikle uzak durun
Burç saçmalığı
En asili aslan