İki yıl önce coin almıştım ama şu an fiyatı ne kadar hiç bilgim yok.. googlede yazıyorum cikmiyor.. battimi, çıktımı, fiyatını nasıl öğrenebilirim? Not / aldığım borsadan giriş yapamiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
WiontcoinCoinsbit borsasi diye bir borsada ama ben googleden bakiyorum çıkmıyor.. sana zahmet sende bakabilirmisin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldığın borsaya giriş yapamıyorsan zaten o coinin bir önemi yok mutlaka giriş yap
Hangi coin onu söyle bakim
Wiontcoin
Sen unut bunu işlem dışı bu artık ne alır nede satabilirsin
Eğer aldığın başka bir coin varsa onları kurtar bu gitmiş
Sen ciddimisin? Yani batmismi şu an fiyatı nedir?
Fiyat yok işlem dışı olmuş alım satım yapılmıyor
😤😫😫😫😫🤧🤧gitti paraciklarim
Para yatırırken iyice araştırma yapsaydın keşke
Kaziklandim.. benim zaten hiç param yoktu. umut edip o zaman ninemin bana hediye ettiği yüzüğü satarak girmiştim bu işe para kazanırım diye oda olmadı
Ne yaparsan yap önce ne olduğunu öğren öyle yap sen o parayı başka iyi bir coine yatırmış olsaydın şimdi kazıklanmış değil zengin olacaktın
Ben yatırım yaptığım zaman coinleri hiç bilmiyordum.. bu sitede biri bana önerdi onun tavsiysiyle aldım. saglik olsun artık ne yapalım nasip degilmiş
O zaman 500 TL lik yani 100 dolarlık yatirmistim.. dolar o zaman 6 liradan satılıyordu
Çok iyi zamanda çok yanlış coin almışsın
Yarama tuz basma 😭😭o kazikci herif telefona cevap vermiyo yoksa içimi rahat etmek için bolca küfür edecektim 😭
Buyur ( bütün coini bilme imkanı yok) binlerce coin var listeleniyor devamlı
Wiontcoin fiyatını ogrenebilirmisiniz? Coinsbit borsasında
hangisi soyle nereye gelcegini soylim
Wiontcoin
wiotx mi
Eskiden cok hakimdir simdi ilgilenmiyorum