Astroloji & Burçlar BİR RENK SEÇİN ESKİ SEVGİLİNİZDEN HABER VEREYİM? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir tane renk seçin eski sevgilinizden haber vereyim 💙🖤💜💛 BİR RENK SEÇİN ESKİ SEVGİLİNİZDEN HABER VEREYİM? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% Terazi +1 yıl Mor diyim ama sen eski platoniğimden haber ver fdflkd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 💜 eski sevgilin sizi hala unutamamış Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kalplerde ki olan renklerden mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah Yorumla Soran +1 yıl Sizi çoktan unutmuş şu anda sevgilisi bile var Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% Yengeç +1 yıl Siyah 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef sizi çoktan unutmuş şu anda sevgilisi bile var Yorumla pars1453 Yengeç +1 yıl Biliyorum zaten bir çok yalanını öğren dimSarışın mavi gözlü bir melek sandım şeytan çıktı Yorumla pars1453 Yengeç +1 yıl Ah ah Yorumla pars1453 Yengeç +1 yıl Evli şu an Yorumla Soran +1 yıl Kızların saçma sapan huy ve Karakterleri var zaten kalbin gibi insanlar çıksın karşına Yorumla
Geceninperisi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 35% Kova +1 yıl Siyah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef sizi çoktan unutmuş şu anda sevgilisi bile var Yorumla Geceninperisi Kova +1 yıl Hm zaten baya oldu ayrılalı Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% Yengeç +1 yıl 💛💛💛 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sizi unutmuş aynı zamandada sevgilisi yok ama Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% Yengeç +1 yıl 💜💜 sectim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sizi hala unutamamış Yorumla
Gizooooosssssssssss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% Yengeç +1 yıl Mavi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 💙 hala onun aklındasınız hatta sizle karşılaşırsa size geri dönmek isteyebilir Yorumla Gizooooosssssssssss Yengeç +1 yıl Bana bilmediğim bir şey söyle sdhdkfmmc Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Siyah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sizi çoktan unutmuş şu anda sevgilisi bile var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haberim var Yorumla
Bir_düs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Kova +1 yıl 💜💜 seçtim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sizi hala unutamamış Yorumla Bir_düs Kova +1 yıl Onun için kimse vazgeçilmez değilse peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mor diyim ama sen eski platoniğimden haber ver fdflkd
💜 eski sevgilin sizi hala unutamamış
Kalplerde ki olan renklerden mi
Evet
Siyah
Sizi çoktan unutmuş şu anda sevgilisi bile var
Siyah
Maalesef sizi çoktan unutmuş şu anda sevgilisi bile var
Biliyorum zaten bir çok yalanını öğren dim
Sarışın mavi gözlü bir melek sandım şeytan çıktı
Ah ah
Evli şu an
Kızların saçma sapan huy ve Karakterleri var zaten kalbin gibi insanlar çıksın karşına
Siyah
Maalesef sizi çoktan unutmuş şu anda sevgilisi bile var
Hm zaten baya oldu ayrılalı
💛💛💛
Sizi unutmuş aynı zamandada sevgilisi yok ama
💜💜 sectim
Sizi hala unutamamış
Mavi
💙 hala onun aklındasınız hatta sizle karşılaşırsa size geri dönmek isteyebilir
Bana bilmediğim bir şey söyle sdhdkfmmc
Kahverengi
Yeşil