Astroloji & Burçlar Çocuğun burcu yengeç diye konuşmayı kestim, iyi yapmış mıyım? αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor uğraşamam kardeşim Güncellemeler+1 yıl yarın görüşelim diyor😂 Çocuğun burcu yengeç diye konuşmayı kestim, iyi yapmış mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Evet iyi yapmışsın 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% Oğlak +1 yıl Ünlü yengeç erkeklere baktım düzgün insanlarhttps://www.google.com/search?q=%C3%BCnl%C3%BC+yenge%C3%A7+erkekleri&sxsrf=AJOqlzXBZqlQWh7ZB2X9H5iM8x0_otEHvw:1678101402894&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjf0ZDwlsf9AhUMYPEDHWiaDvEQ_AUoAXoECAMQAw&biw=1088&bih=506&dpr=1.25 0 0 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% Yengeç +1 yıl sjsjjsjsj iyi yapmışsınŞu seviyeye gelmeme çok az kaldı 2 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl İyi yapmışsın benim yapamadığımı yapan kızları görünce duygulanıyorum 1 1 Yorumla pars1453 Yengeç +1 yıl Yapma bende seninle sevgili olmak istiyorum diyecektimYengeç Burcu yum bende Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Balık +1 yıl Yengeç erkeği aman diyim. Çok iyi yapmışsın. 1 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% Akrep +1 yıl Yengeç kadar sorunlu bi burç yok en iyisini yapmışsın hiç uğraşmadan 😂 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% Aslan +1 yıl Ay yengeçleri ben de sevmiyorum. Sorunlu oluyorlar. 1 0 Yorumla
yıldızlarparlıyorrrr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% Koç +1 yıl Hayatımda kendimden beklediğim netlik ektedir puhahaha. Neyse sadede gelelim bence hata yapmışsın. 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Balık +1 yıl Atatürk: Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir, fendir. Tüm ümidim gençliktedir.2023 Türkiye: 1 0 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% Yengeç +1 yıl Ben burcumu iyi bilirdim bu sitede dümdüz sövmedikleri kaldı ya 😅 1 4 Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl ay yine mi sen Yorumla Severance Yengeç +1 yıl Daha önce de mi yakındım bu konuda yoksa. 😂 Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl sanırım Yorumla Severance Yengeç +1 yıl Bir daha sor bir daha yazarım o zaman. Bu yengeçleri size yedirtmem. Yorumla
headachr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% Kova +1 yıl Manyak plma potansiyeli cok yuksek ama kendini geliştirmiş bi yengeçse ımmmh yani yerler, al cebinde falan taşı cicek gibi 0 0 Yorumla
cemsie Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% İkizler +1 yıl Dindar bir insan değilim de, ateistlerin burçlara inanması ayrı bir oksimoron. Hayat çelişkilerle dolu gerçekten. 0 0 Yorumla
vethek60 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% Koç +1 yıl Koç burcuyum hangi burçla anlaşırım? Pek inanmam ama merak ettim. 0 2 Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl yay, aslan, terazi Yorumla vethek60 Koç +1 yıl Aklımda olsun 😁 Yorumla
gururlufakir Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% Kova +1 yıl burçlar bana saçma geliyor iyi yönden bak en azından o çocuk senden kurtulmuş 1 0 Yorumla
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% Boğa +1 yıl Niye ya yengeçler çok tatlıdır keske bana denk gelse ama hiç denk gelmiyom ya 1 3 Yorumla pars1453 Yengeç +1 yıl Ben yengeç Burcuyum Yorumla pars1453 Yengeç +1 yıl Seninle tanışmak istiyorum Yorumla pars1453 Yengeç +1 yıl Bende yengeç Burcu erkeği isteyen bir kız istiyordum Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Oğlak +1 yıl Bence o kişiyi bu mantıkta birinden kurtardığın için çok iyi yapmışsın. 1 0 Yorumla
bluebutterfly5555 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% Balık +1 yıl Yükseleni belki koç aslan boğa niye reddettin hemen😂 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% Yengeç +1 yıl Bende yengeç burcuyum. Kötü bilmezdim ya kendimi xhxdjsns. Erkeklerin bilmiyorum ama 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% Aslan +1 yıl İyi yapmışsın uzak dur yengeçlerle uğraşılmaz mıy mıy mıy mıy ne öyle 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% Yengeç +1 yıl Yengeç Burcu duygusal merhametli romantik dirBöyle bir adam bulamazsın 1 0 Yorumla
Umutyıldiz5858 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Yani bazen yapılması gerekiyor ama mantıksız bir hareket yapmış sin 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 Oğlak +1 yıl akıllım buluşma yeri verip aha geldim aha geliyorum die bi kaç saat oyalayacaktın sonra gelemiyorum diip ayrılcaktın bi daha aramazdı seni 😂😂 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Terazi +1 yıl Şaka mı bu bir insanı tanımadan burcuna göre önyargı yapmaktan daha saçma çok az şey var 0 0 Yorumla
KubaR Takip Et Master Yaş: 44 Aslan +1 yıl Bir yengeç olarak seni bu konuda takdir ettim. Çopu zaman ben bile bana tahammül edemiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burçlara inananlar; dolandırılmaya meyilli zeka konusunda problemli kişilerdir ☺️ 0 2 Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl tamam bay yengeç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır bilemedin bayan kova 😆 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Koç +1 yıl İyi yapmışsın tam kanser sebebi 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Koç +1 yıl En iyisi yol yakınken dönmüşsün 😂 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% Koç +1 yıl Tebrik ederim canım en doğrusunu yapmışsın 🥳 🥂 1 0 Yorumla
BelialW Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% Aslan +1 yıl Su burcu erkeklerinden kaçın hsjsjsj 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Bence iyi yapmışsın. Uğraşmamak en iyisi 1 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 İkizler +1 yıl Bu kadar iyisini yapanı daha önce görmedim.. 1 0 Yorumla
Valorantınneomu98 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Yengeç +1 yıl Yengeçler çok can yakıyor galiba bu ne😂😂😂🦀 0 0 Yorumla
χαρμολύπη Takip Et Xper 3 Yaş: 101 Terazi +1 yıl zekâ seviyen ateistliğinle doğru orantılı değildir umarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin burcun ne ve hangi burç olsun isterdin ya da olabilirdi? 0 4 Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl koç ikizler olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başak nasıl? Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl yengeç bile daha çekilir diyorum :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 niye beee neyi var başakların 😄 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Yengeç +1 yıl Yengeç burcuyum üzüldüm kfofkfo 0 1 Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl kızlara laf yok 💓 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% Yengeç +1 yıl Yengeç burcuyum üzüldüm:( 0 1 Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl erkekleriniz kötü aşkım :( Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% Aslan +1 yıl Burçlarla kafayı bozmuşsun 0 7 Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl evet seninki ne Yorumla krisby Aslan +1 yıl Aslan, senin Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl yay Yorumla krisby Aslan +1 yıl Nasılmış uyumumuz 😄 Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl baskın erkek-baskın kız Yorumla krisby Aslan +1 yıl Evet doğru da sen pek baskın değilsin gibi Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl nereden çıkardın acaba Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% Balık +1 yıl geçmiş sorgulayan cinsten bu iyi yapmışsın 0 6 Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl nereden anladın Yorumla _-RockStar-_ Balık +1 yıl yapıyoruz bu sporu Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl o cinslerden olan biride sensin bence Yorumla _-RockStar-_ Balık +1 yıl ya kızın bi çıkmadığı ben kalmışım bırakta sorgulayam be kadın Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl hangi kız :D Yorumla _-RockStar-_ Balık +1 yıl varsayım yapıyoruz ya Yorumla
Mrt8787 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% Yengeç +1 yıl İyi yapmışsın, çocuk adına sevindim. 1 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Boğa +1 yıl Kafayı burçlarla bozmuş mál evladının tekisin 0 0 Yorumla
Mehmetali739 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% Kova +1 yıl iyi yapmışsın. cezadan kurtuldu 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl Tebrik eder, başarıların devamını dilerim. 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 521 cevap paylaştı. Komik geldi ama neyse 😃 0 0 Yorumla
YıldızAy34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% İkizler +1 yıl Kesinlikle iyi yapmışsın. Sana akrep lazım dimi 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% Oğlak +1 yıl Aynen, iyi yapmışsın tebrikler. 0 0 Yorumla
alarakaraca Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% Kova +1 yıl La havle vela kuvvete illa billahi l aliyyi l azim 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Yengeç olunca ne oluyor ki 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Aslan +1 yıl Yengeç olsa ne olur ahtapot olsa ne olur 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% Oğlak +1 yıl Burçlara inanmak onlara göre yaşamak delice 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Evet iyi yapmışsın
Ünlü yengeç erkeklere baktım düzgün insanlar
https://www.google.com/search?q=%C3%BCnl%C3%BC+yenge%C3%A7+erkekleri&sxsrf=AJOqlzXBZqlQWh7ZB2X9H5iM8x0_otEHvw:1678101402894&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjf0ZDwlsf9AhUMYPEDHWiaDvEQ_AUoAXoECAMQAw&biw=1088&bih=506&dpr=1.25
sjsjjsjsj iyi yapmışsın
Şu seviyeye gelmeme çok az kaldı
İyi yapmışsın benim yapamadığımı yapan kızları görünce duygulanıyorum
Yapma bende seninle sevgili olmak istiyorum diyecektim
Yengeç Burcu yum bende
Yengeç erkeği aman diyim. Çok iyi yapmışsın.
Yengeç kadar sorunlu bi burç yok en iyisini yapmışsın hiç uğraşmadan 😂
Ay yengeçleri ben de sevmiyorum. Sorunlu oluyorlar.
Hayatımda kendimden beklediğim netlik ektedir puhahaha. Neyse sadede gelelim bence hata yapmışsın.
Atatürk: Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir, fendir. Tüm ümidim gençliktedir.
2023 Türkiye:
Ben burcumu iyi bilirdim bu sitede dümdüz sövmedikleri kaldı ya 😅
ay yine mi sen
Daha önce de mi yakındım bu konuda yoksa. 😂
sanırım
Bir daha sor bir daha yazarım o zaman. Bu yengeçleri size yedirtmem.
Manyak plma potansiyeli cok yuksek ama kendini geliştirmiş bi yengeçse ımmmh yani yerler, al cebinde falan taşı cicek gibi
Dindar bir insan değilim de, ateistlerin burçlara inanması ayrı bir oksimoron. Hayat çelişkilerle dolu gerçekten.
Koç burcuyum hangi burçla anlaşırım? Pek inanmam ama merak ettim.
yay, aslan, terazi
Aklımda olsun 😁
burçlar bana saçma geliyor iyi yönden bak en azından o çocuk senden kurtulmuş
Niye ya yengeçler çok tatlıdır keske bana denk gelse ama hiç denk gelmiyom ya
Ben yengeç Burcuyum
Seninle tanışmak istiyorum
Bende yengeç Burcu erkeği isteyen bir kız istiyordum
Bence o kişiyi bu mantıkta birinden kurtardığın için çok iyi yapmışsın.
Yükseleni belki koç aslan boğa niye reddettin hemen😂
Bende yengeç burcuyum. Kötü bilmezdim ya kendimi xhxdjsns. Erkeklerin bilmiyorum ama
İyi yapmışsın uzak dur yengeçlerle uğraşılmaz mıy mıy mıy mıy ne öyle
Yengeç Burcu duygusal merhametli romantik dir
Böyle bir adam bulamazsın
Yani bazen yapılması gerekiyor ama mantıksız bir hareket yapmış sin
akıllım buluşma yeri verip aha geldim aha geliyorum die bi kaç saat oyalayacaktın sonra gelemiyorum diip ayrılcaktın bi daha aramazdı seni 😂😂
Şaka mı bu bir insanı tanımadan burcuna göre önyargı yapmaktan daha saçma çok az şey var
Bir yengeç olarak seni bu konuda takdir ettim. Çopu zaman ben bile bana tahammül edemiyorum
Burçlara inananlar; dolandırılmaya meyilli zeka konusunda problemli kişilerdir ☺️
tamam bay yengeç
Hayır bilemedin bayan kova 😆
İyi yapmışsın tam kanser sebebi
En iyisi yol yakınken dönmüşsün 😂
Tebrik ederim canım en doğrusunu yapmışsın 🥳 🥂
erkek olduğu için iyi yapmışsın
Su burcu erkeklerinden kaçın hsjsjsj
Bence iyi yapmışsın. Uğraşmamak en iyisi
Bu kadar iyisini yapanı daha önce görmedim..
Yengeçler çok can yakıyor galiba bu ne😂😂😂🦀
zekâ seviyen ateistliğinle doğru orantılı değildir umarım
Senin burcun ne ve hangi burç olsun isterdin ya da olabilirdi?
koç ikizler olabilir
Başak nasıl?
yengeç bile daha çekilir diyorum :d
😂😂😂 niye beee neyi var başakların 😄
Yengeç burcuyum üzüldüm kfofkfo
kızlara laf yok 💓
Yengeç burcuyum üzüldüm:(
erkekleriniz kötü aşkım :(
Burçlarla kafayı bozmuşsun
evet seninki ne
Aslan, senin
yay
Nasılmış uyumumuz 😄
baskın erkek-baskın kız
Evet doğru da sen pek baskın değilsin gibi
nereden çıkardın acaba
geçmiş sorgulayan cinsten bu iyi yapmışsın
nereden anladın
yapıyoruz bu sporu
o cinslerden olan biride sensin bence
ya kızın bi çıkmadığı ben kalmışım bırakta sorgulayam be kadın
hangi kız :D
varsayım yapıyoruz ya
İyi yapmışsın, çocuk adına sevindim.
ülkemin ateisti bile çomar mhua
Iyi yapmışsın çocuk kurtulmuş
Ben de yengeç burcuyum 😅
Yengeçlerin nesi var?
Kafayı burçlarla bozmuş mál evladının tekisin
Hee burçlar çok önemli
iyi yapmışsın. cezadan kurtuldu
Tebrik eder, başarıların devamını dilerim.
Komik geldi ama neyse 😃
Cahille sohbeti kestim
Kesinlikle iyi yapmışsın. Sana akrep lazım dimi
Kafayı sıyırmışsın be 😂
Aynen, iyi yapmışsın tebrikler.
La havle vela kuvvete illa billahi l aliyyi l azim
Burçlar doğrumuki
Yengeç olunca ne oluyor ki
Yengeç olsa ne olur ahtapot olsa ne olur
Burçlara inanmak onlara göre yaşamak delice
Nesi var ki yengecin?
Hayır iyi yapmamissin