Astroloji & Burçlar Sizce benim burcum ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hele tahmin edin Güncellemeler+1 yıl Hiç kimse bilemiyor mk en yakışıklı Burcu düşünün bi Güncellemeler+1 yıl Burcum akrep en yakışıklı burç nasıl bulamadiniz Hacılar yükselen de aslan sever misiniz kızlar Sizce benim burcum ne? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl bir kare resimden bunu nasıl anlayabiliriz acaba 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% Terazi +1 yıl oğlak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimse bulamadım la Yorumla
Vedalarzamansızdır59 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% Kova +1 yıl Balık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoi birader Yorumla Soran +1 yıl Yok* Yorumla
sütlüçikolatammmmm Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% İkizler +1 yıl Koç-kova 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kimse bulamadım la Yorumla sütlüçikolatammmmm İkizler +1 yıl Oğlak Yorumla sütlüçikolatammmmm İkizler +1 yıl Akrep Yorumla
Issikk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% Balık +1 yıl Yay mısın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kimse bulamadım la Yorumla Issikk Balık +1 yıl Terazi degilsin, bir sey degil ise Sen kesin Akrepsin Yorumla Issikk Balık +1 yıl Bilmisiz Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% Kova +1 yıl İkizler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimse bulamadım la Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 359 cevap paylaştı. Kova 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
x_akif_x Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% Oğlak +1 yıl Yengeçtir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Terazi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aslan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yükselen aslan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaklaşmışım Yorumla
_ZEYNEPZM_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 İkizler +1 yıl İkizler? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimse bulamadım la Yorumla
BuMuyduYanii Takip Et Xper 3 Yaş: 35 Terazi +1 yıl Koç mu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla BuMuyduYanii Terazi +1 yıl Balık Yorumla Soran +1 yıl Yok knk Yorumla BuMuyduYanii Terazi +1 yıl Aslan mı Yorumla BuMuyduYanii Terazi +1 yıl Terazi Yorumla BuMuyduYanii Terazi +1 yıl Bende teraziyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bir kare resimden bunu nasıl anlayabiliriz acaba
oğlak
Kimse bulamadım la
Balık
Yoi birader
Yok*
Koç-kova
Kimse bulamadım la
Oğlak