Astroloji & Burçlar Sizce benim burcum nedir? Aslı__35 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hangi burca benziyorum Güncellemeler+1 yıl Yayim:) Sizce benim burcum nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Eskişehir_Beyefedisi Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Yengeç +1 yıl Sankim himmm🤔🤔🤔 yay burcuna benziyor 🤣🤣🤣 1 3 Yorumla Aslı__35 Yay +1 yıl Ama sen gordun 😂 Yorumla Aslı__35 Yay +1 yıl Gormeseydin nasıl bir tahminde bulunurdun Yorumla Eskişehir_Beyefedisi Yengeç +1 yıl Ben nereden gorebilirdimki uyusluk yapma bildim ver hediyemi Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Yengeç +1 yıl Yay 🏹Bildim 🤝 şimdi ödülüm nedir 😏 0 0 Yorumla
taytayko Takip Et Yoda Yaş: 37 Kova +1 yıl Hangi burca benziyorum nedir kızım git uyu 0 2 Yorumla Aslı__35 Yay +1 yıl Burçlara inanmiyorsan ne diyebilirim Yorumla Aslı__35 Yay +1 yıl Sen uyu Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Balık burcu 1 0 Yorumla
Romantic_delii Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Akrep +1 yıl Balık 0 1 Yorumla Romantic_delii Akrep +1 yıl Yay dicektim zaten 😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sankim himmm🤔🤔🤔 yay burcuna benziyor 🤣🤣🤣
Ama sen gordun 😂
Gormeseydin nasıl bir tahminde bulunurdun
Ben nereden gorebilirdimki uyusluk yapma bildim ver hediyemi
Yay 🏹
Bildim 🤝 şimdi ödülüm nedir 😏
başak, yay veya oğlak
Yay ama yükselen akrep gibi
Yavrum yorma bizi be söyle gitsin