Hürrem bir ülke padişahı ile evli bir kadın bunun için de mutlak surette bir kimlik belgesinin gerekli olduğudur yni gidip kimliğini araştırmasalar bile koskoca padişah için sarayda hürrem bilgisi doğrultusunda bir kimlik çıkartıp nikah kıymalk zor değil herhalde diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
500 yıl önce Hürrem'in kayıtlarını kim tutacak ki? Ayrıca sarayda bile doğmamış gün, ay olarak bilinmez zaten o yüzden inanmıyorum :D
Kanuninin doğum tarihinden niye eminiz bu kadar peki
Sarayda tutuluyor çünkü tüm kayıtlar ama hürrem ücra bir köyde doğmuş kim o zamanlar tutacak ki?
E tm hürrem saraya getirilirken ücra bir köydede doğmuş olsa bunun bir kayıt kağıdı vardır illa o kağıdında sarsyda tutulma ihtimali neden olmasın ki
Kızı kaçırmışlar köle olarak saraya getirmişler gidip nüfus kağıdını mı arayacaklar ya? :D
Hürrem bir ülke padişahı ile evli bir kadın bunun için de mutlak surette bir kimlik belgesinin gerekli olduğudur yni gidip kimliğini araştırmasalar bile koskoca padişah için sarayda hürrem bilgisi doğrultusunda bir kimlik çıkartıp nikah kıymalk zor değil herhalde diye düşünüyorum
İyi de o doğru değildir ki yani atılmıştır o doğum tarihi, sen hangi kaynakta gördün de illa benim dediği doğru diye diretiyorsun? Linkini atar mısın?
İkizler kadınına bayılıyorum
Senin burcun ne
Başak benim
İnanırım çünkü ruhumuz bacım hshsjsj
İnaniyorum