Fantastik evrenlere falan bayılıyorum. O yüzden sihirmiş büyüymüş ilgimi çekiyor ama bu bizim bildiğimiz cinli büyülere gıdım ilgim yok, aksine korkuyorum. İksir şişeleri falan baya ilgimi çekiyor konsept olarak. Aromatiğe de ilgim var. Doğal taşlar da ayrı bir hoş geliyor. Bunların hepsi benim için hobi gibi uğraşıyorum öyle Yakın zamanda witchcraft ile alakalı bir şeyler araştırırken spell jar diye bir şey keşfettim. Bir kavanozu veya iksir şişesini önce tütsülüyorsun sonra mutfak malzemelerinden ve doğal taşlardan sırasıyla koyup kapağı kapatıyorsun. En son ise renkli mumları eritip dökerek mühürlüyorsun. Genelde bu kadar yapıyorlar. Bazıları içlerine bazı semboller çizip atıyor. Ve bu kavanozların sağlık, aşk gibi kategorileri oluyor ona göre değişiyor malzemeler. Genel olarak benim sevdiğim şeylerin birleşimi olduğu için bir tane denedim. Şans ile alakalı bir tane yaptım. Fotoğrafta da havanın yanında duruyor, küçük baya. Dediğim gibi gerçekleşir gerçekleşmezden ziyade yapım esnası bana çok eğlenceli geldi. Oyun oynamış gibi oldum kısaca. Şimdi soruyorum büyü falan sayılır mı bu? Büyü olması için ne gibi koşullar gerekiyor? Günah mıdır? Niyetim o değildi çünkü.
Büyü mü yapmış oldum? Büyünün koşulları neler? Witchcraft büyü mü? Spell jar tam olarak ne?
Bir şeyin büyü olması için iradeyi aşması gerekir. İstediğin şeyi sana hemen getirmelidir yani. Suya sabuna dokunmadan. Tek bir örnek:Bir kişi evlenmek istiyor ve bu kişi Hristiyan olsun. Diyor Ey İsa bana yardım et. Uzun süre dua etmiş olabilir. Ya da evlilikle ilgili karması, blokajı da yoksa Hz. İsa onu hemen evleyebilir. Ya da uzun sürer Hz. İsa önce ona uygun insaları arar bulur sonra ikisinin de kalbini iyileştirir. Buna mani olan durumları da çözmeye çalışır ama tüm bunların özü o evlenmek isteyen kişinin düzenli dua etmesi ve iyi niyetlerle iyi inaçlarla bunu desteklemesidir. Pozitif enerji hep çalışır İsa, Musa, Allah hep çalışır. Duaların bu düzene yön verir. O ışığındaki niyet süreci hızlandırır geçmişi ve geleceği iyileştirir eski enkarnasyonlarındaki bağları şifalandırır ve sonunda o kişi evlenir. Ama negatif enerji suya sabuna dokunmaz. Şah mat evlenir o kişi.(Kusura bakmayın açıklayıcı olsun istedim) Çünkü bu çalışmalar negatif enerji barındırır. Mesela semboller demişsin ya o semboller uzak diyarlardaki negatif varlıklar ile ilişkilidirler. Mühürleme sırasında herhangi bir söz okundu mu acaba? Niyetiniz nasıldı? Şu da var ayrıca witchcraft’ın geneli de negatiftir. Bu kimine göre bir anlam ifade etmez. Onlar için bir sakıncası yoktur. Sadece bir dininiz varsa ve dininizde melekler baş gösteriyorsa o zaman büyüden, majiden, witchcraft grubundan uzak durmak iyi olabilir. İşler ne kadar derinleşirse korunmak da o kadar elzem olacaktır. Sorunuz olursa yazarsınız yanıtlarım. sevgiler
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Büyü veya günah olup olmamasını şöyle anlayabilirsin. Sen Allah'a inanan bir insansan, yaptığın aciz bir tüpten dilek de bulunuyorsun. Aciz bir tüp sana ne verebilir ki? O tüpü ilahlaştırmak bi nevi.
Dilek değil işte demeye çalıştığım oydu. Ben sadece eğlendiğim için yaptım. Yoksa şans, para pul gelecekmiş gelmeyecekmiş aşırı umrumda değildi, aşırı inanıyor da değildim. İlgimi çekiyor ama sadece yapım kısmı. Öyle..
yaptığın şey büyüye girer, ama bunu o niyetle değil de sırf eğlencesine yaptıysan büyü olmaz. Ve evet büyü niyetiyle yaparsan günah, ayrıca spell jar genellikle yeni başlayanların ilk keşfettiği büyü türüdür
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Büyünün gerçeği Havas ilmidir, o da iyi niyetli varlık, melek, ya da kötü varlıkların isimleri yazılarak yapılır, ben Havas ilmiyle ilgileniyorum, fakat yaptığın şey enerjiyle alakalı bir şey yani ritüel yapmışsın korkmana gerek yok
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Büyük ihtimalle böyle şeylerle ilgilendiğin için seni korkutmuşlar
Ya olabilir Ama ben bir şey demedim veya yazmadım sadece malzemeleri bir kavanoza tıktım. Kavanozu da özel bir yere koymadım öyle geziyor ortalıkta. Emin olamadım yani