fena değilim, iyiyim
olumlu etki hissetmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu sıralar oldukça kötüyüm maalesef. yani içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. ya da hayatta sıkıldığım için canım bir şey yapmak istemiyor yani bu deprem ile ilgili değil zaten yıllardır böyleydim canım hiç bir şey yapmak istemiyordu kesinlikle hayat amacımı kaybetmiş gibiyim. bu yüzden de oldukça mutsuzum yani içimden mutlu olmak bile gelmiyor şu an için bu yüzden de mutsuzum
Bir Boğa burcu, yükseleni Aslan olarak bu aralar karışık bir ruh halindeyim. Aşìrı duygu yüklü mesela babamı çok sevmemle ilgili... ona bir şey olursa kaygısı var bu aralar. Allahım babalarımıza güç kuvvet versin, bizleri onsuz bırakmasın çünkü bir baba çok değerli bir insandìr hele aynı evin içinde 4,5,6 çocuğu idare edebilmek gerçekten zor zanaât. Dediğim gibi duygusal ve sevinçliyim, mutluluktan akıyor gözyaşlarım...
Cevap
5Cevap
Hepimiz hissetik halk olarak korku panik ve endişe içerisindeyiz umarım siyasilerde cekismeyi kavgayı bir kenara bırakıp halk için birşeyler yapılmalı. Yoksa bu gidişle ülke olarak paranoyak olacağız..
Yitik, bitik, melankolik... Hayatı sorgular oldum. Neden?
İyi diyelim iyi olsun 😊
Evet nede olsa hiss ettik içtenlik olaraktan da olsa i
Teşekkürler güzel bir bence olmuş Yengeç burcuyum
Hiç iyi değilim..
Tabiki hissettim ülke olarak😔
Olumsuz oldu bnde
Negatif oldum daha çok
Çok negatif oldu bende
Pek sayılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?