Biri denemişti demişti ki ben istemeden oldu evde dolaştım bedenimi goruyorum ruhum dolaştı sonra bedenim ile bir araya geldi ve uyandığımda dehşet oldum demişti
Eee yani onu denemek icin ya şeytan ile bir olmak lazım ya da Allah ile genelde insanlar şeytandan yardım alarak yapar Allah'tan yardım almak için evliyalik makamına erişmek gerekiyor
Rüya değil o yapılan şey gerçek hem zararları var onu yapanın başının ortası hep ağrıyor çünkü şeytan çekiçliyor uzmanlar bunun için bazı aletler yapmaya çalışmış ağrının azalması için ama fayda etmemiş sanırım
@İstanbull_hanım doğru şeytan ile antlaşma yapılmıyor orayı yanlış dedim şimdi bu işi yapmanın sadece iki yolu var ya bir mürşide tabi olup devamlı zikir yaparak Allah'a teslim olmak lazım teslimleri gerçeklestimi Allah beklenmedik anda nasip eder diğer yol ise kendi kendine ya da uzmanlar aracılığıyla yapılır işte burada onlar kendi yaptıklarını zanneder ama şeytan gizliden onlara yardım eder şeytan yardım etmezse kendi başlarına yapamazlar bu çok zordur ve genelde şeytanın yardım ettiği gruba ya cinler zarar verir ya da başlarının orta kısmı ağrır ,,, Allah yolunda olup ondan yardım alsalar böyle bişi olmayacaktı
Ruhun bedenden ayrılıp gezebilme kabiliyeti, insana manevi açıdan yükselebilmesi ve Cenabı Hakk’ın isimlerini, kudretini tefekkür edebilmesi için konulmuştur. Bu düşünce olmadan yapılan astral seyahat İslam dininde yer almamaktadır.
Araştırdım böyle bir yazı gördüm gunah mi değil mi diye.
Arkadaşlar astral seyhat çok tehlikeli bir şey. Eğer bunu yapacaksanız iradenizin çok güçlü olması lazım yoksa gördüğünüz varlıklar karşısında etkilenip akıl sağlığınızı tehlikeye sokabilirsiniz. Denemeyin , denettirmeyin. Benim buna yatkinligim var ama iradem zayıf olduğundan yapmam böyle bişi. Allah hepimize hidayet versin inşallah amin. Hayırlı günler
@arwen___ doğru eğer Allah'ın yardımı olmadan yapılırsa yeşil renkli ters ayaklı cinler görünür ama işte günah yoksa başka uzaylıların yaşadığı gezegenlere diğer galaksilere ya da kara delikten geçip ölüler alemine gidilebilir aslında hergece herkes yapıyor ama ışık duvarını geçtigimiz için diğer alemdeki hayatımızı unutuyoruz yani Allah unutturuyor Allah sadece birkaç rüyayı hatırlatıyor o rüyalarda gerçek başka gezegenlerde başka alemlerde yaşadığımız olaylar yani rüyaların yüzde 90 nı gerçek
@İstanbull_hanım Ablacığım kapat bildirimlerini. Buraya soru ve yorum atildiysa cevap veririm sitenin amacı bu ayrıca konu dahilinde muhabbet var abartmasan mi?
@İstanbull_hanım asabi yanıt vermemin sebebi burada konuyla alakalı muhabbet var iletişim amaçlı değil. Adama soru soruyorum merak ettim gelmişsin kinayeli bir şekilde uyanıyorsun. Kapat bildirimlerini ablacığım. Kimse sana uymak zorunda değil hadi bb
@İstanbull_hanım Bu sitenin amacı zaten konular üzerine görüş yazmak sen de bunu anlarsin umarım. Senin benim muhabbetimi bölmeye hakkin yok ne münasebet ya hayırdır sen? Yürü git kapat bildirimlerini çok rahatsız olduysan m keyfimin kahyası sanki
@arwen___ ışık duvarı diğer alemler ile bizim yaşadığımız alemi ayıran bir duvar bu duvarı geçmek için sonsuz hıza ulaşmak lazım Sonsuz hıza ulaşması için mutlaka saniyede 300 bin km’yi aşması lâzım, giderken. Geriye dönerken de sonsuz hızdan sıfıra ulaşmak için gene saniyede 300 bin km’nin altına düşmesi lâzım. 2 sefer ışık duvarı üzerinden geçerken Allah kontrol ettiği için bize unutturuyor eğer unutmasaydik şu an diğer alemdeki ölmüş insanlarla yaşadığımız anıların hepsini hatırlardık ama unutuyoruz işte neyse şu ışık duvarı şöyle hani bazen sen yaşamışmısın bilmiyorum ama tam uyuyacakken bir titreme gelir işte o ışık duvarını geçemediğinin göstergesi yani ışık duvarını geçmeye çalışırken aniden duvara çarparız o an çarpılma yaşandığı için fizik vücudumuza titreme gelir titremenin okadar uzaktan hissedilmesinin sebebi fizik vücudumuza görünmeyen bir kordonla bağlı kalmamızdır , işte ışık duvarını geçemediğimiz zaman nefsimiz diğer aleme gidemez ve bu alemde dolasmaya başlar evlerin içinde geçer , uçar , aynanın karşısına geçer bakar ki görünmüyor çünkü o bu alemde fizik değil eğer diger aleme gitse orada aynaya baksa kendini görebilirdi çünkü orada fizik olacaktı ...
Bunu ilk defa duydum. Ruhun başka bir boyuta geçmesi diyen de var. Neyse teşekkürler sohbet için. Hayırlı günler. Allah hepimize hidayet versin inşallah amin
O işler biraz karışıktır, hem öyle internette yazılan gibi kolay bir şey değil, 1-2 saniye gerçekten öyle bir şey yaşayan insanı o kadar etkiler ki, hayata bir başka bakar, bir anda kendiliğinden bir başka dünyası oluşur, gerçek sanatçıların doğal kaynakları da öyle, kendi dünyalarına bağlı.. (p. s. görüş tamamen kendi öz düşüncelerimden)
Hem o öyle çok sık yapıla bilecek bir aktivite falan değil, onu yaşayanlar bana göre çok uzun süreliğine yapmıyor, yapamaz da, enerji tüketimi işin içine dahildir, iyi tarafları olduğu kadar, yan tesir de göstere bilir, yanı kötü tarafı da mutlaka vardır, istersen örnek olarak bir şey anlata bilirim...
Mesela ünlü bir rus şairi psikolojik problemler yaşamaya başlamıştı, ve asla uykuya dalmamak için elinden geleni yapıyordu, bir nevi korkuyordu ki uyursa onu ölmüş zannedip diri-diri gömerler diye, bence bu işin içinde böyle astrolojik bir durum olasılığı var olduğu için böyle olmuştur