Benimki: Balık burcu, akrep yükseleni, aslan ay burcu
Onunki: İkizler burcu, aslan yükseleni, boğa ay burcu
Aramızdaki şey nasıl biri yardım etsin bazıları burcun hariç diyerleri çok uyumlu olduğunu söyler.
Benimki: Balık burcu, akrep yükseleni, aslan ay burcu
Onunki: İkizler burcu, aslan yükseleni, boğa ay burcu
Aramızdaki şey nasıl biri yardım etsin bazıları burcun hariç diyerleri çok uyumlu olduğunu söyler.
Ben ikizlerim eski sevgilim balıktı. 3 sene boyunca inişli çıkışlı güzel bir ilişkimiz oldu ama uyum her zaman olmuyor. Bir taraf hep alttan almak zorunda bu kişi de genelde balık burcu tarafı oluyor çünkü ben işime gelmeyince direkt ayrılalım kafasına giriyordum. Onun dışında eski sevgilim çok duygusal ve tripkolikti. Sorunu söylemiyordu trip atıp beni deli ediyordu. Yahu sorunu söyle çözelim kapansın konu ama yoook. Ben daha mantık çerçevesinde ilerleyen bir insandım ona göre o çok duygusaldı. Yine de çok güzel günlerimiz oldu size bağlı biraz uyum konusu
Demekki burçla alakalı bir şey değilmiş. Duygu insanı değilim ve asla alttan almam. Oda mantık insanı ama gereksiz egolu ilgi istiyor kıskandırmaya çalışıyor bilerek yaptığını anlıyorum ve kısmanmıyorum çok sinir oluyor bayağı süre geçti konuşmuyoruz beni ilgilendirmez gelsin kendisi konuşsun
Cevap
4Cevap
Evet burç uyumunuz güzel
Anlaşabilir miyiz?
Ikizler burcu kadiniyla 20 yildir evli ve 2 cocuk sahibi biri olarak soyluyorum; kac hem kendini hem de kizi kurtar bu eziyetten. O kadar net soyluyorum bunu. Dunya tersine donse en son anlasabilecek iki burc kesinlikle balik ve ikizler burcudur.
Ama hergun anlasmazlik ve ilgisizlik yuzunden kavga etmek istiyorsan sen bilirsin. Cocuk olunca bosanamazsin da, biliyorum cunku babalik duygularin agir basacak. Surunup gidersin...
Balık benden uzak olsun. İkizlerle yakın olsun yeyin birbirinizi.
İkizlerim balıklara nefret ediyorum o kadar yani belli olmaz yine de seni bilemem
Yükselenim balık ama bu da tuhaf
Burçlara inanan bir insan değilim aslında aşırı mantıksız geliyor insanları buna göre yargılamak veya burcumla uyumlu olduğumu düşünmediğim için inanasım gelmiyor yinede belki bu şekil tutarda mutlu olurum diye düşündüm ama sorduğum soruya cevap alamadım
En yakın erkek arkadaşım balıktı babam da balık bikaç balık erkekte tanıdım ben de ikizlerim soruna yanıt olarak ikizlerle balık olmuyor sen duygusalsın o eğlence düşkünü ve flörtöz ve buralara inanmıyorsan neden sordun bir umut içince bence kendi sesini dinle bak onunla mutlu musun değil misin?
Duygusal değilim ve bana çıkma teklifi etti ama kabul etmedim manit işleri beni sıkıyor aramızda bir şey olamadı tam karşılıklı hiç konuşmadık oyüzden yorum yapmıyorum
İstediğin şeyi ben de anlamadım neyse ehehhe
Çok uyumsuzsunuz yürümez sürekli kavga edersiniz.
Bu konu hakkında bilgi sahibi değilim duacınızım
Uyumlu duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?