4 yıllık ilişkim var çok iyi biriydi çok seviyordu beni tartışsak ağlar gelirdi bensiz yapamıyordu 1 sene önce eski ceketinde onun iç çamaşırana boxerini ayıcık gibi iple bağlanmış bir büyü bulduk o korkuyla denize attı sonrasında falda erkek arkadaşında büyü var dediler ben takmamıştım şimdi çok sinirli benimle konuşmuyor beni görmüyor sürekli uyuyor evden dışarı çıkmıyor ve benden ayrıldı 1 hafta önce annesi de beni istemiyormuş ama bana söylemişti annesi hristiyan benim sonradan parçalar kafama oturdu büyü yapılan insan nasıl olur nasıl bu kadar tanımadığım birine dönüştü anlamıyorum ne yapmam lazım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle şeylere inanmayın hepsi de psikolojik etkiler.
Ben normalde zaten inanmam ama biz büyüyü bizzat kendimiz bulduk bebek şekli gibi bağlamışlar çocuğun iç çamarını
O zaman benimle alakası olucağı aklıma gelmezdi
Onu bulmadan önce de senden uzak duruyordu değil mi?
Diyelim ki büyü var o büyünün ne zaman yapıldığını bilmiyorsunuz ki...
Bulmadan önde hiç bir sorun yoktu bulduktan sonra da 2-3 ay kadar ufak atışmalar oluyordu ama hep özür dilerdik bulduktan sonra biterdi gün geçtikte hiç tanımadığım birine dönüştü sanki ben yokum beni istemese bile zor zamanımda yanımda olurdu öyle biri ama şu an zor zamanım ve söylememe rağmen beni görmüyor duymuyor
İşte tam da onu anlatmaya çalışıyorum psikolojik
Nasıl yani
Bulduğunuz için kendisine büyü yapıldığını zannediyor.
Ama oda bende unutmuştum denize atıp bozulduğunu düşündük benim şimdi aklıma geldi ve onun aklında bile yoktur
Buna emin olamazsın. Belki de annesi aklını çeliyordur.
O zaten kesin hiç bir sorun yokken beni istememeye başladılar zaten çok ta yakın değildik normal düzgün ilişkimiz vardı nasıl böyle bir şey yaparlar
Benim ne yapmam lazim
Seni istemeyenleri sen neden istiyorsun.
1 senelik ilişkimiz olsa derim ki bana ilk iyi davrandı sonra gitti ama gerçekten 3 senedir tanıyorum onu ve biliyorum bu o kişi olamaz ve ben onu geri istiyorum içini biliyorum onun bu kadar kötü biri olmadığını biliyorum nasıl bunu bile bile tamam yaptılar ben gideyim diyim
İlk defa böyle saçma bir olayla uğraşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Onu çağırıp konuşmayı düşünüyorum
kendi ağlar gelirdi ya şimdi gelmez bile nasıl olucak bilmiyorum
Diyelim ki onunla birlikte oldun annesi her fırsatta mutluluğunuzu bozmaya çalışacaktır. Yani bataklık olduğu sürece sinek bitmez belli ki o da annesinden etkileniyor..
Doğru söylüyorsunuz ben bunlarım zaten farkındayım da dediğimiz gibi olmuyormuş
Üzülüyorum yani
Hiç tanımadığım biri gibi
Belki de hiç tanımamışsın.
Belki de.
Çünkü kadın erkek ilişkilerinde her iki taraf da bir çok şeyi gizler vunlar sonradan ortaya çıkar.
Ben normale asla ayrılınca yazıp aramam Buda ondan şikayetçiydi bu sefer aradım yazdım bi konu vardı yanımda neden olmuyorsun nasıl böyle biri olabilirsin falan hiç yapmadığım şeyler çok rezil olmuşmuyumdur
O yüzden çok kötü hissediyorum daha da uzaklaştırmış oldum
Neden rezil olmuşsun ki sen normal olan bir ilişkide olması gerekeni yapmayana yapması gerektiği şeyi hatırlamışsın.
Normalde hep ben aramam ben yazmam diyordum böyle biriydim ama şu an uğraştım onu anlamaya çalışmak için o yüzden çok kötü hissediyorum
Kötü hissetmeni gerektirecek bir durum yok.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı
Ben ona sende bu zamana kadar kapıma gelip on kere arıyordun ben sana bu şekilde karşılık vermedim dinledim anlattım ben ilk defa bunu yapıyorum sadece arayıp anlamak istiyorum bu bile zor geliyor sen de her zaman bunu bana yaptın dedim
Erkekleri mutlu etmekten vaz geçmeyi ne zaman öğrenecek bizim kadınlarımız sizi mutlu etmeyen erkeklerle ne işiniz var anlamakta zorlanıyorum.
Bende hiç böyle olucağını düşünmezdim sizin gibi nasıl yapıyorsunuz bırakın gitsin derdim ama nasıl bir şeyin içine düştüm bilmiyorum
Çünkü sevdiğin zaman mantık devre dışı kalıyor değil mi?
Bunu zamanla öğreneceksin.
Meselenin hiçbir zaman aşk olmadığını otuzlu yaşlarınıza doğru anlayacaksınız. Mesele; dostluk, güven, yol arkadaşlığı. Yanınızda yürümek istemeyeni kendi vaktinizden çalarak ikna etmeye çalışmayın
Gerçekten haklısınız ama kalp işte olsun istiyor
Her insan sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyuyor
annesi yaptirmis olabilir seni istemiyosa
İstemiyor ve ben 1 ay önce öğrendim
Ve kendi halimde işime gidip geliyorum normal bir ailem hayatım var neden beni istemezler böyle bir şey yaparlar anlamıyorum ben kötü bir kız olsam tamam derim ama nasıl bir insan bunu yapabilir
Böyle bir günaha girer bilmiyorum
Ama zaten hristiyan annesi polonyali Allah korkusu yoktur onda yaptıkça yapar büyü
hristiyan ya müslüman gelini olsun istemez belki o yuzden yaptirmistir oglu da vaz gecmiyosa oyle cozum bulmusturb
Babasi müslüman ama İstanbul’da yaşıyorlar
anne de bitiyor anne istemezse ne yapr eder bozar yanib
Erkek arkadaşım ben üzülmeyeyim düzeltir durumu diye benden sakladı bende bir sorun olduğunu anladım sordum ısrar ettim kaç saat ağlayıp o şekilde anlattı düzelticem dedi
Beni sevmeme nedeni ise annemle babam boşanıp annemin hayatında şu an başka biri olmasıymış çok saçma
Onun babası annesinin arkadaşıyla yaptı beni nasıl istemezler aklım almıyor
Ben onu kabul etmişim daha kötüsünü nasıl saçma bir sebep bu beni her şeye aileme küstürdüler resmen kötü hissettirdiler belki da bana böyle söylüyor bu bi saçma sebep belki de başkasını istiyorlar
ne sacma bisey o senin annene ne karisiyomus herkes omur boyu ayni kisiyle. evli kalacak degil
Koy popon gitsin be yaa
Büyü yaptır sende