Olumlu tarafları kötü özelliklerini kapatır sevmeyen iyi taraflarını görmemiştir aslan kadını cidden bana göre çok özel oluyorlar çok farklı bir doğallık var ve aynı zamanda havalı özel olabiliyor
Ben aslanım özel bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü soğuk duruyorum buda beni egoist gösteriyor Bazı burçları genel olarak herkes seviyor terazi mesela
Bana göre terazi daha egolu aslan daha olgun tanıdığım aslan burçları kadınlarda özelikle enerjik özgüvenli dürüst cesur güçlü çıkıyor terazi her zaman topluma ihtiyaci var tek başına kalamaz her zaman birileri olmalı sahnede o olmalı diğerleri izlemeli tarzında oluyor bana göre terazileri çoğu yapmacık aslan öyle olduğunu düşünmüyorum
Bencil olduğunu düşünüyorum Yemek söz konusu olduğunda iştahları beni gıcık ediyor İnce düşünceliler aile hayatına sadıklar cömertler Eş olur mu bilmem ama dost arkadaş anlamında anlaşılmaz biri oluyor
Bencillikten bende nefret ederim tüm Boğa burçları böyle değildir ama çoğunluk büyük ihtimalle böyledir. Bunlar aslında özelik değil gelişim ile ilgili bir şeyler
Ben olsam bende böyle düşünürüm Umarım yıkacak biri çıkar öyle olmadığını gösterir çok iyi anlıyorum aslan kadınlarına karşılıksız hayranım ve saygı duyuyorum karakteriniz güzel bana göre illa aşk falan arkadaşlık olması gerekmez yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Burcumu değiştirmezdim
İstesem bile bu kadar güzel bir burç edinemezdim bir avcı olarak yay burcu olduğum için çok mutluyum 🥰
Oğlak burcuyum değiştirme imkanım olsada değiştirmezdim mutluyum böyle
Ben ikizler burcuyum ve burcumu çok seviyorum kesinlikle değiştirmek istemiyorum ya
Gene aynısı olurdu iyidir benimki
Aslan burcu güzel burç severim ben
Sanırım Aslan burcunu sevmeyen de var egoist kendini beğenmiş olduğu için
Olumlu tarafları kötü özelliklerini kapatır sevmeyen iyi taraflarını görmemiştir aslan kadını cidden bana göre çok özel oluyorlar çok farklı bir doğallık var ve aynı zamanda havalı özel olabiliyor
Ben aslanım özel bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü soğuk duruyorum buda beni egoist gösteriyor
Bazı burçları genel olarak herkes seviyor terazi mesela
Bana göre terazi daha egolu aslan daha olgun tanıdığım aslan burçları kadınlarda özelikle enerjik özgüvenli dürüst cesur güçlü çıkıyor terazi her zaman topluma ihtiyaci var tek başına kalamaz her zaman birileri olmalı sahnede o olmalı diğerleri izlemeli tarzında oluyor bana göre terazileri çoğu yapmacık aslan öyle olduğunu düşünmüyorum
Sen ne burcusun
Boğa burcu
Boğa burcunu hiç sevmem bende çünkü hangi boğaya denk geldiysem hiç anlaşamadım beni deli ediyor
Nasıl mesela deli ediyor ne konularda kabalık falan mı düşüncesizmi davranıyorlar
Bencil olduğunu düşünüyorum
Yemek söz konusu olduğunda iştahları beni gıcık ediyor
İnce düşünceliler aile hayatına sadıklar cömertler
Eş olur mu bilmem ama dost arkadaş anlamında anlaşılmaz biri oluyor
Bencillikten bende nefret ederim tüm Boğa burçları böyle değildir ama çoğunluk büyük ihtimalle böyledir. Bunlar aslında özelik değil gelişim ile ilgili bir şeyler
Önyargımı bitiren biri olmadı illa bir erkek demiyorum arkadaş vs kime denk geldiysem hepsi aynı maalesef
Ben olsam bende böyle düşünürüm Umarım yıkacak biri çıkar öyle olmadığını gösterir çok iyi anlıyorum
aslan kadınlarına karşılıksız hayranım ve saygı duyuyorum karakteriniz güzel bana göre illa aşk falan arkadaşlık olması gerekmez yani
Teşekkürler
Terazi burcuyum memnunum yine teraziyi seçerdim
Aslan burcuu tabi
Balık olurdu
Başak
Memunum :D
Değişmem