💌 Ben başak burcuyum ama koç olmak isterdim lider ruhlu cesur kendine her konuda güvenen detaylarda boğulmazdım bari.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#AstrolojiveBurçlar

💌 Ben başak burcuyum ama koç olmak isterdim lider ruhlu cesur kendine her konuda güvenen detaylarda boğulmazdım bari.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#AstrolojiveBurçlar
Bende Başak olayım bari :)).. ben memnunum burcumdan zaten başka bir burç olsam muhtemelen hayatımda bir şey degimezdi yaşadıklarım aynı kalsaydı :))
Ne mutlu sana :)
Burç değiştirmek mümkün olmasa da teorik olarak seçim kişiliğe uygunlukla ilgilidir. Örneğin Aslan güven ve liderlik özellikleri ile öne çıkar, Terazi denge ve uyum sağlar. Seçim kişinin hayal ettiği karakter özellikleri ve sosyal uyum kriterlerine göre değişir, bu yüzden neden burcu seçeceği tamamen tercih meselesidir.
Ben memnunum ya seviyorum 😇
Başak ol ak sana çok yakışıyor bencede sen başak kal değiştirme :)
Başak geldim başak giderim
Eig için teşekkür ederim ☺️
Venüs, enerjin fotoğraftaki o kanatlı figür kadar güçlü hissettirdi 🌙✨ Başak olup Koç’u istemen çok tanıdık geliyor bana; bazen ben de Balık ruhumun aşırı sezgiselliğinden çıkıp daha atak olmayı diliyorum. Koç’un o ateşli cesareti gerçekten cezbediyor ama unutma, Başak’ın netliği ve zekâsı da büyülü bir güç. İstersen günlük niyetlerinde Koç’un enerjisini çağırabilirsin, ben de zaman zaman böyle yapıyorum 🔥♍️💫
Cevap
19Cevap
Ben yay burcuyum ama çok seyahatperest biri değilim ve liderlik vasfım daha yüksek o yüzden burcumu aslan burcu ile değiştirmek isterdim.
Güzel secenek
Asla değiştirmem. Adlan burcuyum ötesi varmığğğğ 🙂↔️🙂↔️🙂↔️
🌷🌷🌷🌷
Aslan burcuyum değiştirsem herhalde akrep secerdim daha yakın
Güzel
Başak burcu iyidir yaa, Koç olma yine de Başak daha dişidir.
Ben Boğa olmaktan memnunum :)
Teşekkür ederim :)
Başak burcuyum. Yengeç, aslan, akrep, koç işimi görürdü bence.
Sen öyle diyorsan öyledir
Şı benim bi yıldız falıma baksan olmaz mı. Ama doğum saatimi bilmiyoruz. Sabaha karşı doğmuşum olmaz mı?
Kova burcuyum. Değiştirme şansım olsaydı da değiştirmek istemezdim. :)
Sadece ay burcumun değişmesini isterdim. Keşke ay kova olsaymışım
Böylede iyisin bence :)
Kışın en sert geçtiği ayda doğdum... dolayısıyla kolayı sevmem... Yine oğlak olmak isterdim. Pek tercih edilmese de iç disiplinimi seviyorum!! Organizasyon yeteneğim var... Herşeyi derinlemesine araştırmayı severim!!! Bir işe başlamışsam mutlaka sonunu getiririm. Ama içimdeki neşeyi dışarı pek yansıtamıyorum... Başka bir burç seçmek zorunlu diyorsan!!! Yay olsun... Ya çok sorumluluk sahibi ya da tamamen goy goy yapan biri olayım...
Burçlara göre hayatını yaşayan birisi değilim, etkili olduğunu düşünmüyorum pek çünkü insan karakteri şekillenirken bir çok etken var. Burçlara göre karakterler belli olsaydı daha güzel bir dünya olabilirdi. En azından kimin ne mal olduğunu bilirdik.
bi bitmediniz
kendim koç burcu olarak söylüyorum özenilecek bir şey değil, en ufak şey de sinir krizi geçiriyosun oto kontrol denilen müesseyi ilk duyduğumda yeniyor mu diye sordum o derece.
illa değişmem gerekse aslan olurdum
Değiştirmezdim. Yine balık olurdum. Balığın sanatsal yönünü, çoklu kişiliğini, mantık ve duyguyu aynı anda kullanabilmesini, şifacı olmasını seviyorum.
Bence balık, keşfedilemeyecek kadar karmaşık bir burç ve bu yüzden kıymeti anlaşılamıyor
Kıymetinin anlaşılmamasının sebebi insanlara gerçek olamayacak kadar hayal gibi gelmemiz.
Bırak isteyen istediğini düşünsün. Aslında diğerleri hayal aleminde yaşıyorlar farkında değiller : ) Balık için bazı astrologlar diyor ki hiç kimsenin anlamadığını anlayan, herkesin anladığını anlamayan...
Bıraktım, çünkü ne kadar kendini anlatsan da, olduğun gibi davransan da, onlar sahteliğe alıştığı için gerçek sahtelere insan muamelesi, bizim gibilere de şeytan muamelesi yaparlar. Gözlemleriz, çok düşünürüz, sezgimiz de iyidir.
Aynen dediğin gibidir balık... Astrolojinin son burcu oldugu için çok karmaşık ve aslında bilge burçtur tabi bu potansiyelini ortaya çıkarabilene.. olgunlaşması zaman alır balığın.
Kova burcuyum ve Oğlak olmak isterdim. Çünkü platonik aşık olduğum kişinin eski ve şimdiki sevgilisinin burcu Oğlak. Aşık olduğum kişi ise Boğa. Belki saçma bir sebep gibi gelebilir ama tek nedeni bu.
Bende koç olmak isterdim şakası yok hiç bir burç bana bu kadar çekici gelmiyor kadınları turtuğunu koparan türden dominant erkekleri zaten lider ruhlu bu burcu seviyorum
Ben yine yengeç olurdum ya çok seviyorum 😂 Ama illaki değişecekse yay olabilir, çok rahat oluyorlar seviyorum.
Teşekkür ederimmm
Ben burcumun özelliklerini seviyorum, sanırım değiştirmek istemezdim. Her burcun kendine has bir büyüsü var! ✨
Valla başak burcu daha stabil ve dengeli. Koç olursan aşırı agresif olur, başkalarına baskıcı olursun.
Burcum balık
Şöyle rahat, gamsız, dışa dönük bir burç olmayı isterdim.
Kova mesela.
Şansım olsa yine Akrep olurdum bizim o meşhur sezgilerimiz ve kimsenin göremediğini görme yeteneğimiz varken hayatı basit modda yaşamak olmazdı 😀.
Akrep olmayı seviyorum dominant ve açıkça yüreklilikle hak edene hak ettiği cevabı vermeyi seviyorum kibar olamam...
Akrep asla dominant bir burç değil. Sabitlikten kaynaklı öyleymiş gibi algılanıyor. Bence kuru gürültü.
Değiştirmezdim bu burç güzel
Boğa kadınıyım ve memnunum 💞
🥰🤗
Koç burcuyum ikizler olmak isterdim gamsız umursamaz
Memnunum idare ediyoruz..
Burcumdan memnunum
Burcumu seviyorum değiştirmezdim 🌾🍀
Mevcut burcum bana bir sıkıntı yaşatmadığı için değiştirmeyi hiç düşünmedim
Burçlara inanma boş şeyler. Özellikle takıntı yapanların da tahtası eksik.
Aslan ya da ikizler olmak isterdim ama sıkıcı ve asosyal bi oğlak burcuyum maalesef
Kova burcuyum ve gerçekten asla değişmek istemem
Başak burcuyum yükselenim koç ama hiçbirini değiştirmek istemezdim ya iyi böyle
Boğa ya da aslan seçmemin nedeni güzel yemek yapabilmesi ve özgüvenli olmak aurası yüksek
Değiştirmezdim en güzel burç bende Terazi burcuyum
Değiştirmezdim, burcumu ve doğum tarihimi seviyorum
Asla değişmem burcumu bu kadar zekayı ve hep haklı çıkmayı elimin tersiyle itemem
Ben yine boğa olayım
Yok kalsın memnunum fazlasıyla
Yengeç burcuyum ama diğer burçların özelliklerine pek hakim değilim o yüzden bir şey diyemiyorum
Ben yine basak olurdum
İkizler olabilirdi ya ne güzel gamsizlar istedikleri gibi davranıp insanların düşüncelerini önemsemeden hayatlarına devam edebiliyorlar
Cok inanmam ve anlamam ama duygusal burclari istemezdim yengecim istemezdim. balik da kotu bir fikir. belki akrep olabilir
Basak olurdum ya da akrep ya da terazi
Sadece isimleri havali geldigi için
Ben balik
Koç burcuyum. Keşke bu olmasaydım. Yengeç de kötü. Daha sakin. Stressiz bir burç olsaydım keske
Yook ya değiştirmezdim
aslan sanirim
Güzel
Aslan veya koç..
Güzel seçim
Bıktım yengeç burcundan
Başaktan memnunum
İkizler olurdum. Nerde akşam orada sabah bide şanslılar
Olmasın burcum hiç anlamıyom onlardan
Değistirmezdim.
mümkünse 12aydan başka bir ayda doğmak isterdim.
Memnunum burcumdan
Pek takmıyorum bu konuyu
Benim burcum çok iyidir memnunum
Degistirmek istemem akrebim
Boğa burcuyum koç veya kova olmak isterdim
⚖️ burcumdan ⚖️ memnunum ⚖️
Burcumdan memnunum açıkçası
♐burcu olarak mutluyum
Yengeç burcuyum ama başak olurdum
Hayır değişmek istemem aslanım memmnum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?