- 1 yıl
Merhaba
Genelde bu iki burcunda ilişkisi pek sağlıklı değildir. Bu burca sahip kişiler genelde çok çekingen olurlar o yüzden birbirlerine açılmaları uzun sürer biraz. İlgiyi severler ilgi delisidirler. Ama anlaştıktan sonra ise onlardan iyisi çıkmaz. Yani eğer yürütebilirlerse bu ilişki evliliğe kadar bile gidebilir. Ama tabi bunun çaba göstermek lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başak erkeği nasıl desem tanıdığım kadarıyla söyleyeyim, çok sakin, kafasının dikine, duygusal, hiç kavgacı olmayan kişilerdir. Başak kızı zaten tuttuğunu koparan, titiz ve merhametli. Olabilirler evet.
00 Yorumla
Vallaha başakla başağı bilmiyorumda başakla yengeç iyi anlaşır onu biliyorum birbirlerine yakın çok fazla özellik var ve bir çok özellikleri birbirlerini tamamlıyor burçlara göre ama.
gerçeğide bilmiyorum vallaha ilişkide burçların etkili olduğunu da sanmıyorum.
00 Yorumla
Kanka burçlara inanma yav :D
21 Yorumla- Başak+1 yıl
Bazen inanıyorum bazen inanmıyorum öyle oluyor 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
kocam yükselen başak ben normal başak çok çatışıyoruz anlaşamıyoruz
10 YorumlaEn yakın arkadaşım başak sevgilisi de başak burcuydu karakter olarak çok benzedikleri için hiç anlaşamıyorlardı çok toxic bir ilişkiydi en azından o öyle söylüyor. Ama bence sizin olabilir burçları araştırmak güzel ve eğlenceli ama inanmak saçmalık o yüzden kimseyi dinlemeden sadece deneyin 💖
00 Yorumla- +1 yıl
Olur olur anlarsınız birbirinizi. Kimsenin kimseyi anlamadığı incelikten yoksun şu dünyada birbirine benzeyen iki insanın ilişkisi en güzel ilişkidir.
02 Yorumla- Terazi1 yıl
😂
- Oğlak1 yıl
@Hüzzambeste noldu bayan
- +1 yıl
Başak burcuyum kendimden biliyorum ki iki tarafta eleştirme huyunu ve takıntılarını arka plana atmayı başarırsa muhteşem bir birliktelik olur♍♥️♍
00 Yorumla Çok takıntılıyım ve çabuk sinirleniyorum burcla alakası var mı bilmiyorum ama belki de ruh hastasıyımdır.🥲🥲🥲🥲
10 YorumlaBaşak kadini zaten zor sıkıntılı erkegiyle birlikte ultrasıkıntı olur sanırım
20 YorumlaBizde eşimle basak burcuyuz. Hicbir konuda anlasamayız
20 YorumlaTanıdığım müşterim vardı iyi anlaştıklarını söylemişti.
00 Yorumla- +1 yıl
Bence çok güzel olur. İkiside çok titiz olur, güzellik ve çekici olurlar kendilerine özgü prensipleri vardır. Güneş gibi içinizi ısıtan ve yanınızda olduğu zaman yanlız hissetmez ve güvende olduğunuzu hissettiren, şair gönüllü, isteklerinizi cevabı, hayat dolu, fazlaca sizi ilgiye boğan ve romantik ise neden olmasın.
024 Yorumla- Terazi+1 yıl
Bu arada benim burcum başak ve genelde fazla bazı konularda pimriklidir bil hassa temizlik konusunda başak erkeği nadide bir kır çiçeği gibidir. Egodan da nefret eder. Saygılar:)
- Başak+1 yıl
bir kızdan çok fazla şey beklemiyor musun kslaska işte başakların sorunu da bu köle istiyor bende bir başağım sevdiğim heran beni önemsesin isterim bu yüzden tartışmalar doğar
- Terazi+1 yıl
Yani çok şey değil beni unutmasın ve biraz ilgisini ve kalbini versin bana yeter. Zaten romantik bir erkek bunu karşılıksız bırakamaz, hatta kölesi olur. Sevdiğim kıza vereceğimin çeyreğini bile istemedim ki nesi kölelik sizce? Teşekkürler/Saygılar. 😊
- Başak+1 yıl
hım ben kızdan istiyorsun sanmıştım yanlış anlamışım tabiki ilgiye karşılık yoğun bir romantiklik varsa hoş bir ilişki olur:)
- Başak+1 yıl
Siz kaynaşın benim konu mda 😄 sevaba girerim belki😄
- Terazi+1 yıl
@Derinhayel Hahaha 😂😂 asjjsz🤣
- Başak+1 yıl
😄😄benden konu sahibi olarak size izin 😄
- Terazi+1 yıl
Teşekkürler izin verdiğin için 😊😃😂
- Başak+1 yıl
Rica ederim🙂
- Terazi+1 yıl
Hoş ilişki olur evet, Fakat bazende bazı kişiler insanın tepesine çıkıyor. Bir çiçek güneş olmadan açmaz belki fakat ilgide ister bakımda ister. Gerisi nasip. 😊
- Başak+1 yıl
hahaha derin çok tatlısın. Ama maalesef günümüz ilişkileri bir başak uyumuna bakmıyor beyfendinin dediği gibi bazı insanlar insanın tepesine çıkıyor maazallah slsmsla
- Terazi+1 yıl
Şımarıklık bazen çok güzel fakat bazen bazı ilişkilerde insanların istediği olmayınca düşman kesiliyor, demek istediğim eşlerin bir birini anlaması gerek. Yani sevgi, saygı, sadakat, hoş görü ve anlayış gerek bir aşkın bir ömür ilişkinin sırrı bence bu maddelerde saklı. 😊
- Başak+1 yıl
ama siz çok ayrıntılı düşünüyorsunuz biz insanız hatalar yaparız hiç kimse dört dörtlük değildir. Tabiki eksiklikleri olucak ben senin gibi düşünmüyorum aksine eşimle tartışmak istiyorum üzülmek mutlu olmak istiyorum zaten herşeyi yaşarsan onunla gerçek bir ilişki budur. İki tarafta tamam askım tamam askım derse nereye kadar çok sahte olur hem birde her ufak hatasında yargıya gidiceksek şımarıklık bu su diye turşumuz kurulur 😂😂 ayrıca ben aşık oluyum da bırak şimarık olsun ama sadece bana şimarık olsun ben elimden geldiğince mutlu olmasını isterim aşk budur:)
- Terazi+1 yıl
Bende tam aksine şımarık bir eş isterim şımarsın ve beni şımartsın isterim. Sizin dediğiniz gibi arada bir küçük didişmeler olucak ki evliliğin tadı tuzu olsun. Omuzunda ağlamak omuzunda gülmek ve her şeyi sevdiği ile yaşamayı kim istemez ki. 😊
- Başak+1 yıl
hıh şimdi aynı dilden konuşmaya başladık😂
- Terazi+1 yıl
🙄 Assjjszz 😂😂🤣
- Terazi+1 yıl
Sakıncası yoksa merak ettiğim bir kaç şey var sormak istediğim 😊
- Başak+1 yıl
tabii ki dinliyorum?
- Terazi+1 yıl
Nerede yaşıyorsunuz?
- Terazi+1 yıl
Yani memleket vs.
- Başak+1 yıl
neden sordunuz
- Terazi+1 yıl
Yanlış anlamayın beni kötü bir niyetim yok, sadece sizi tanımak istiyorum 😊
- Terazi+1 yıl
Merak ettim sadece kötü mü ettim?
- Başak+1 yıl
@aysprensess teşekkür ederim😄
- +1 yıl
Başak kadını olarak söylüyorum atom parçası olur 😅
04 Yorumla- Başak+1 yıl
Atom parçası derken anlamadim
- Terazi+1 yıl
Takıntılı mükemmelletçi olduğum için iki tarafta böyle olunca sıkıntı
- Başak+1 yıl
Hım ok
Bir birinizi boğazlarsınız.
10 Yorumla- 1 yıl
Baya iyi olurlar çünkü kendisi gibi olan insanları sever iki taraf da.
00 Yorumla Basak erkegi cok iskolik ya, eger bu senin icin sorun degilse uyumlu
00 Yorumla- +1 yıl
Dün başak burcu bir hanimla taniştim çok benzer taraflarimiz var ümitlendim bakalim..
01 Yorumla - 1 yıl
Anlaşırlar. başak kadını anlayışlıdır:))
00 Yorumla - 1 yıl
Başaklar çok titiz genelde
00 Yorumla - +1 yıl
Burçlara göre ilişki yorumlamak saçma.
00 Yorumla ekmek kafalı çocuklarınız olur :))
04 Yorumla- Başak+1 yıl
Ne diyon be sen 🤨
- Başak+1 yıl
Canım deme benim sevgilim var bu konu da başka birisi sevgilim başak burcuydu benlen o zman sormuştum şimdi ki sevgilim başka burç hatırlamak istemiyorum bu konuyu
Çok başaklı olur 😆😆
00 Yorumla- +1 yıl
Çocukları sinir hastası olur
01 Yorumla- Başak+1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Ortalık miss gibi olur
03 Yorumla- Başak+1 yıl
Anlamadim
- Yengeç+1 yıl
Titiz burç ya başak o yüzden.
- Başak+1 yıl
Ok
Boğa kadını ile akrep erkeği nasıl olur?
03 Yorumla- Başak+1 yıl
Boğa kadını bilmiyorum ama akrep erkeği hiç olmaz
- Başak+1 yıl
🤷
- 1 yıl
Arıza gibi olurlar ikiside takıntılı
00 Yorumla Çok uyumlu
00 YorumlaYengeç kadınıyla ikizler erkeği nasıl olur
00 Yorumla- 1 yıl
sidik yaristirirsiniz
00 Yorumla - 1 yıl
felaket olay
00 Yorumla - +1 yıl
Çok iyi anlaşırlar diye biliyorum
00 Yorumla - +1 yıl
İkisi de Başak a benzer
00 Yorumla ( bana göre) süper olur. Birbirlerini tamamlar.
00 Yorumlau
+1 yılUyumlu olur
00 Yorumlaİyi oluyor ☺️
00 Yorumla- +1 yıl
ten uyumu cok guzwl olur o kadar
00 Yorumla - 1 yıl
Çok iyi oluyor
01 Yorumla Hayırr
00 Yorumla- 1 yıl
İyi olur
00 Yorumla - +1 yıl
Olur
00 Yorumla - +1 yıl
Kötü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhaba değerli KızlarSoruyor takipçileri Yorumcumuz Alya Ar sizler için sorunuzu yanıtlıyor.
https://www.dailymotion.com/video/x8hl0e5