Ben başak burcuyum yükselenim akrep, kova burcu bir bey ile nasıl olur sizce uyum olarak bilenler yorumlar mı?😊

Ben başak burcuyum yükselenim akrep, kova burcu bir bey ile nasıl olur sizce uyum olarak bilenler yorumlar mı?😊

Ben kova kadıni olarak başak bir bey ile 6 senelik ilişkim oldu. Ne diyim en beter halinde bitti. Sürekli kavga içindeydik. Benim en ufak hatamda o kadar kötü hissettiriyordu. Ben fazla takmam olsun bir daha yapma derim ama cok kızarsam da o an çözmem lazım. O da o an sinirliyse bana küfür hakaret tehditler falan saydırıyordu ve hemen engelliyordu. Bende küfür hiç sevmem tahamülüm yok. O engelleyince daha da kızıyordum. Bu sefer o sakinleşince yanaşıyordu ama ben istemiyordum. Ben istemeyince de o bozuluyordu. Ben duygularımla ilerliyorum o maddi şekilde güvenli bi sekilde. Sürekli bi karmaşıklık oluyordu. Ben özgürlüğümü seviyorum. Buraya gidecem haberin olsun diyordum o da gidemezsin tarzı konuşunca soğuma oluyordu. Ben karışmıyordum gideceksen git ama haber ver eve gelince ve arada vaktin olursa eğer diyordum. Neyse bizde ama zaten sorun beni aldatması olmuştu. Fazla baskı kurup kontrolcü biri değildim. O da maşallah hiç durmamış. Kaç kişilerle görüşmüs flört etmiş cinsellik yaşamış saymadım bilene. Hepsini tek günde öğrendim. Baktım hesap bilene vermiyor. Hesabıma sen nasıl girersin şifremi nerden buldun diye hakaretler ve tehditler etti. Sonra bende bir daha yazmadım. O da çabalamadı zaten. Bitti gitti öylece. Oraya kadar da ama sabrımı iyi zorluyordu. İnan bana başta ufak gözüken hatalar ilerde göze çok batıyor. Sinirli olduğunu biliyordum ama minnoş buluyordum başta. Sona doğru siniri beni iyice mahvetti
Kova ve başak anlaşır diye biliyorum. Kötüleyenleri de takma onlar bir kişiye göre genelleme yapıyorlar. Birini tanimislar kötü biriymiş sevmiyorlarmış kova burcu çıkmış ondan artık tüm kovalara kötü bakıyor, kötüleyenler. Ki bu maalesef hepimizde var aslında hsnsmskdjx ama ben takma derim. İnşallah çok mutlu olursunuzz♥️
Başak kadını daha düzenli ve gerçekçi olurken kova erkeği özgürlüğüne düşkün ve farklı düşünen biri olduğu için aralarında hem merak uyandıran bir çekim hem de zaman zaman anlaşılması zor bir mesafe oluşabiliyor.
Annemle babam 30 senedir evliler 😂 kova erkeği rahat başak kadını takıntılı ama yürür bence
Bende öyleyim çok takıntılıyım. Evet sakin rahat birisi ama yeni tanıştığım için güvenme sorunu yaşıyorum.
Bu arada sıkıntı yaratır ama olur bence
Ne gibi sıkıntı yani?
Onun rahatlığı senın takıntın
Cevap
10Cevap
Evet uyumludur
Hiç değiller annem toprak etkili başak babam yengeç etkili kova başak çok seven kova duygusuz olan taraf yapamadılar boşanalı yıllar oldu.
Hayırlısı ya
Kova erkeği ile aşk yaşamaktansa eve bir kedi alıp besleyin daha mutlu olursunuz.
Neden ki?
Kova burcu ile aşk yaşayan varsa kızlardan; bunun cevabını sana verirler. Nasıl süründürdüklerini, duygularında yaşadıkları ikilemleri, seviyor mu sevmiyor mu belli değil sorunsalı vs vs...
Korkutma😀
Korkutma değil, gerçekler. Neyse illa ki sorunu görüp yorum yaparlar.
1. bu 2. de digeri Liseli gibisinki yazip yazip kaciyorsun. istedigin yere sikayet et iyi ki ilerlememis dengesizin tekisin yorum yazarim suphe takioci eklerim suphe gec cevab verrim suphe medeni halimi yazarim suphe bu ne ya 40 yasina gelmis ama cahillik diz boyu. Önümü kapatirsan bende boyle yaparim bunada yaygara denmez hak savunma denir. dr a git gecikme insallah duzeltir seni demek istedim ama kacdi yine 😀 Allah yardimcisi olsun o kendini bilir. buda son cevabim
Olmaz, başak erkeğiyim ve kova insanı dost olarak iyidir ama ilişkide aşırı yorucudur. Firaridir, kaçamakları sever ve flörtözdür.
Narşist eğilimi oluyor genelde kovalarda ukala buluyorum çoğunu.
Gayet iyi olur. Dost burçlar zaten.
Kova erkeği şansınızı deneyin derim.
Başak kadını ile boğa erkeğinin uyumu muhteşem olur.
Akrep ile boğa muazzam. Ötesini bilmiyorum
Sen nasıl bir kadınsın? O nasıl birisi?
Harika olur bence
Bence olur
Ben kova burcuyum ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?