Astroloji ile uğraşan varsa yengeç kadını ile kova erkeği uyumu nasıldır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Uyumlu değil maalesef. Kova erkeği bağlanmak istemeyen, bir süre sonra ilgisizleşen, bir şeyi kafaya takmayan oluyorlar genelde. Birini çok çok sevdiklerini düşünmüyorum maalesef. Kova erkeğinden memnun olan birini bile görmedim, evlerden ırak diyebilirim sadece. Diğer gezegenlerdeki burçlara da bakmak lazım belki biraz bile olsa toparlar ama genel olarak yapıları böyle. Yengeç burcu duygusal bir burçtur ve bağlanmak ister, Kova erkeği ise tam tersi o yüzden üzülürsün.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
Yengeç kadını su elementine, kova erkeği hava elementine aittir. Yengeç kadını hayatını planlı yaşar. Gelecekten ve yaşamdan hep endişe duyar. Kova erkeği ise kendini asla sıkıntıya sokmaz. Ani planlar yapmayı çok sever. Bu ikiliye bu açıdan bakıldığında bir uyum yakalamaları pek mümkün değildir. Yengeç kadını açısından kova erkeği anlaşılmaz tiplerdir. Bu beraberlik için çok çaba sarf etmesi gerekir. Her iki burç da farklı hayatların insanıdır. Yengeç kadını duygusaldır. Aile hayatına ve geleneklerine çok bağlıdır. Kova erkeği ise mantıklıdır. Gelecekte yaşar. Sosyal bir hayatı vardır. Özgürlüğüne çok düşkündür. Aralarında çok fazla romantizm gerçekleşmez. Bu yüzden iyi bir çift olmasalar da çok iyi bir arkadaşlık ilişkisi kurabilirler. Yengeç kadını evcimen bir yapıda olduğundan çok fazla değişiklik sevmez. Evde zaman geçirmeyi tercih eder. Kova erkeği ise yenilik peşindedir. Oldukça sosyal bir burçtur. Kova erkeği heyecan beklerken, yengeç kadını ilgi ve sevgi bekler. Aralarındaki tartışmalar ve hayal kırıklıkları bu yüzden yaşanır. Birbirlerine uyum sağlamadıkları ve birbirlerini anlamaya çalışmadıkları sürece bir ilişki kurmaları ve yürütmeleri çok zordur. Bu ikili normalde uyumsuz olsa da cinsellik için bir araya geldiklerinde bir uyum yakalarlar. Son derece tutkulu, şehvetli ve aralarında bir utanma duygusu olmadan ilişkilerini yaşarlar.
00 Yorumla biraz zıtlar, yengeç burcu kovaya göre fazla duygusal, alıngan, romantik ve anaç . kova burcu da yengece göre mantıkçı, eleştirel , bağımsızlığa düşkün ve fazla romantik sayılmaz. açıkçası orta nokta bulurlarsa uyumlu olabilirler, yengeç burcu eğer karşısından aşırı ilgi ve romantizm beklemezse, arkadaşça yaklaşabilirse ve alınganlıgını azaltırsa uyumlu olabilirler. çünkü kova erkeği cıvık cıvık romantizm sevmez, kova erkeği sevgilisiyle iyi arkadas olmayı, hayatta farklı seyler denemeyi sever, ayrıca elestirir cok. ya dürüst olmak gerekirse bu iliskide alttan alan yengec kadını olur biraz, kova erkeği biraz inatcı dediğim dediktir cunku
10 Yorumlakova erkeği genel olarak sosyal yapısıyla bilinir. Yengeç kadını ise daha sakin ve evcimen bir doğaya sahiptir. Bu yüzden bu iki burç arasında gerçekten çok iyi bir arkadaşlık ilişkisi yaşanabilir fakat iş aşka geldiğinde aynı uyumu yakalamak mümkün olmayabilir. Hem romantik duygular hem de cinsellik olarak bu iki burca baktığımızda birbirlerini çok iyi tamamlayamayacaklarını görebiliriz.
10 Yorumla- +1 yıl
Ben yengeç burçu olarak.. sevgilim kovaydı.. Bana göre çok iyiydi ama ben evlenmek istemediğim için bunu en başta söylememe rağmen.. baktım bana çok bağlanıyor.. daha fazla bağlanmasın diye ayrılma kararı aldım.. yoksa gerçekten hem insan olarak hem partner olarak çok iyiydi.. bir kova ile ilgili benim yaşadığım tecrübe bundan ibaret
00 Yorumla Astrolojiyle uğraşmıyorum ama tecrubelerime dayanarak diyorum bomboktur... biri duygusal takıntılı diğeri tez canlı... biri ağlak her boka alınır diğeri mukemmeliyetçi... biri yavaş sakin diğeri sonucunu hemen göreyimci...
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
benle eski sevgilimin burcu uzak dur gram uyum yok bulunmaz hint kuması sanıyolar kendilerini agızlarına bi tane carpasın geliyo
00 Yorumla - +1 yıl
Benim kovalarla iletişimim iyidir genelde kafa yapım çıkarlar. Gerisini bilemem
00 Yorumla her burcu kendinden 8 ev sonraki burç üzermiş yengeçin 8 ev sonraki burcu kova yani kova üzer
00 Yorumla- +1 yıl
Burçlarınızı hayatınızın merkezine koymayın artık.
00 Yorumla Kova burcunun biri ile bağlanma durumu olmaz
10 Yorumla- +1 yıl
Burçlar palavradır :D
20 Yorumla - +1 yıl
yengeç ve aslanız bizde deliriyorum resmen
00 Yorumla Yukselen ne senin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
akrep
Kova erkeği üzer
00 Yorumla- +1 yıl
Kötüdür
10 Yorumla burç hikaye
00 Yorumla- +1 yıl
manyak olursun
00 Yorumla - +1 yıl
İyidir devam
10 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yorumcumuz Akın Kurt sizler için yengeç kadını kova erkeği uyumu sorunuzu yanıtladı 😍
https://www.dailymotion.com/video/x835k8w