Benim mesela ikizlerdir genelde sanırım en dengesiz burçlardan birisi ❌ Birde balık ve yaylardan uzak durun 😄 Senin tüylerini diken diken eden o burç hangisi?
Yıldızının barışmadığı görünce tüylerinin diken diken olduğu o burç hangisi?
@Halkan_forever ya bende başak erkeğini bilmiyorum tanıdığım 3 başak kadını var biri kardeşim bı türlü anlasamadim alinganliklari çileden çıkardı beni bişey diyorsun onunla alakası yok surat 5 karış oluyor hemen
evet severken ölecek ve sevgimi yanındayken gösterirken öldürecek gibi severim sonra nefretim de ölüme kadar devam eder asla bitmez çok aşırı nefret ederim yani
Valla gelen geçen yerden yere vuruyor iyi açıdan baksalar dengesiz oluşları heyecan katıyor şimdi yükselene de bağlı akrep-ikizler kombinasyonuna sahip olduğum için ben elendim diğer ikizlerin hakkını savunuyorum 😅
Valla ben kendimle çok mutluyum çevremde benimle mutlu olmayan çok nadir insan vardır. Ha burcdan ziyade kişisel bütünlüğünün de oturmasiyla alakalı bence.
Çok enerji dolu kıpır kıpır bir ruhunuz var bir balık kadını ile birlikteysen enerjin hep yüksektir sıcak kanlı ve neşeli bir karakteriniz var özellikle değer verdiğiniz insanlar sizin için çok özeldir.. ha bu arada ilgiyi şımartılmayı ve iltifatları da çok seviyorsunuz tıpkı bebekler gibi 😄 Ama en sevdiğim yönünüz her ne kadar duygusal olsanız da enerjiniz, girdiğiniz ortamı enerjiniz ile yükseltebiliyorsunuz.
Ben söyleyeyim.. Çoğuna göre fazla dobrayım. Suratlarına karşı konuşurum.. Kıvırmam yoktur. Kırmadan konuşmak yerine aklıma o an ne geliyorsa söylemişliğim çok.
of of of kadınların en sevmediği dobra olan doğruları söyleyen tatlı yalanlarla haklısın demiyen dobra konuşan kadın tipi çünkü hemcinslerinin büyük çoğunluğu hep haklısın diyeni hiç hatasını söylemeyenleri çok severler
al buyur buradan yak neredeyse aynı sebepler en sinir edici özellikleri de bence iki yüzlü ve içerden pazarlıkcı oluşlarları iki sene beraber yaşadım o koç olan sevgilimle iliklerime kadar test ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
yengeç burcuyum
Burclara inanmam ama bir kız ikizler burcuysa kaçar izlerimide silerim
Koç burcuyum oğlak ve başak burcuna tahammülüm yok
Koç burcunun kendinden başka kimseye tahammülü yok yalnız
Yoo hiçte öyle değil aksine herkeze tahammül ederim asık suratlı kendini beğenmiş soğuk insanlar hariç
Bende Başak burcuyum koç erkeğini bilmemde kadınıyla anlaşamadım hiç
@Halkan_forever ya bende başak erkeğini bilmiyorum tanıdığım 3 başak kadını var biri kardeşim bı türlü anlasamadim alinganliklari çileden çıkardı beni bişey diyorsun onunla alakası yok surat 5 karış oluyor hemen
eğlenceli zeki’ye bir de dobrayı ekleyelim ve tahammülsüz
😄 ekleyelim ekleyelim onlar gizli özellikleriniz şifreli
bizde şifre yok en azından bende yok her şey apaçık
Dobra oluşundan belli zaten senin bence sevginde nefretinde zirvelerdedir
evet severken ölecek ve sevgimi yanındayken gösterirken öldürecek gibi severim sonra nefretim de ölüme kadar devam eder asla bitmez çok aşırı nefret ederim yani
Aslında bu yönünüz güzel çünkü duygularınızı olumlu da olsa olumsuz da olduğu gibi doğal yaşıyorsunuz iki yüzlü ve yapmacık ve rolcü değilsiniz
beni de böyle yaratmış :)
Vallaha iki yüzlü sinsi ve oyuncu olacağına böyle net olsun isterse zirvelerde olsun duyguları hiç sorun değil böylesi çok daha iyi.
ben memnunum halimden zaten sinsi yılaniçe olucağıma
En güzeli en güzeli severiz zirveleri de doğal insanları da
Burçlarla kafayi bozan insanlar neden bu kadar itici
Kafayı bozanlar derken?
"Balık ve yaylardan uzak durun"
Bu nasıl bir cümle? Sen sırf bir insanı doğduğu aya ve güne göre kategorize edip saçma sapan yorumlar yapamaSin6
Sen biraz fazla mı alıngansın?
Alınganlıkla ne alakası var kardeşim? Sadece bu burçlar şöyle bu burçlar böyle uzak durun bilmem ne diyenler çok itici geliyor gözüme?
Koç ve balık kesinlikle ikizler burcu olarak harcanıyoruz adımız çıkmış 😒
Koç ve balık koç ve balık bunda hem fikiriz dee ikizler de az değil şimdi
Valla gelen geçen yerden yere vuruyor iyi açıdan baksalar dengesiz oluşları heyecan katıyor şimdi yükselene de bağlı akrep-ikizler kombinasyonuna sahip olduğum için ben elendim diğer ikizlerin hakkını savunuyorum 😅
Dur dur sana başıma geleni anlatayım da neden bu ikizlerin adı çıkmış 9'a inmez 8'e anla 😄
İkizlere bir günde küsmedik diyorsun 😅
Yengeç burcuyum asla YAY burçları ile anlaşamıyorum
Kova, kova burçlarıyla hiçbir şekilde anlaşamıyorum.
en sinir bozucu bulduğun yönü sanırım tahmin ettiğim şey kovaların
Başaklardan uzak durmak lazım :(
Kesinlikle başak burcu erkekleri illalah getirttiler
Terazi ve akrep
Terazilerle aram iyidir de akrep ile hiç iyi anılarım yok varsa da bir iki tanedir
Oyle bir burc yok sanirim.
Ne kadar sevecen bir burç
Burçlardan hiç anlamıyorum ya
Anlayınca da pek bir şey olmuyor ama cidden burçlar ve karakter özellikleri cidden çıkıyor
O zaman koç olduğuma bir kez daha sevindim
bak yaa hiç sesin çıkmıyor demek ki ondann 😄
Koç lar sessiz miymis
nee sessiz mi? tam aksi tam ben herkes koçlara sallıyor diye sesin çıkmıyor belli anlamında dedim 😄
Hiç yorumlara bakmadım insanlar meyveli ağacı taslamayi sever sorun yok
İşte şimdi tam bir koç gibi davrandın aklıma yeni yaşadığım bir olayı getirdin 😄
Valla ben kendimle çok mutluyum çevremde benimle mutlu olmayan çok nadir insan vardır. Ha burcdan ziyade kişisel bütünlüğünün de oturmasiyla alakalı bence.
Naptık biz balıklar size 🙄
Ne yapmadınız ki balıklar bize.. 2 balık kadını ile birlikte oldum ikisi de bebekten beterdi ama güzel yönlerinizde var tabi
Bebek gibi kızlar olduğumuz doğru😊
o kadar olumsuz cümle içinden nasıl da hoşuna gideni işine geleni çekti işte balık kadını 😄
İçten içe mükemmel olduğumuzu biliyorsun sende 😅 güzel yönlerimiz neymiş sence
Hahah e birazda ben iltifat etseydim senden bana kalmayacak bu gidişle 😄
Dinliyorum 😄
Hazırsan geliyor 📝😄
Gelsin😀
Çok enerji dolu kıpır kıpır bir ruhunuz var bir balık kadını ile birlikteysen enerjin hep yüksektir sıcak kanlı ve neşeli bir karakteriniz var özellikle değer verdiğiniz insanlar sizin için çok özeldir.. ha bu arada ilgiyi şımartılmayı ve iltifatları da çok seviyorsunuz tıpkı bebekler gibi 😄
Ama en sevdiğim yönünüz her ne kadar duygusal olsanız da enerjiniz, girdiğiniz ortamı enerjiniz ile yükseltebiliyorsunuz.
💅🏻🥳
İkizler ve Koç ✋😀
İşte beklenen cevap ikizler ve koç taşlama gecesi 😄
İkizler ve Koç gördün mü kaç kaç 🏃🏻♂️
Kesinlikle kesinlikle yolunu değil evini değiştir hatta 😄
😅😅 duymasınlar yine de
Akrep.
En uzak durduğum insan burcu
Akrep erkeğini bilmiyorum ama kadını cidden çekilmez
Evet.. Çok içten pazarlıklı sinsi oluyorlar..
Senin hem erkeğinden hem kadınından ağzın yandı galiba sakaryalım 😄
Erkeği girmedi hayatıma. Ama kadınını çok gördüm.
Hemcinslerin ama maalesef aşırı sinsi ve kinci oluyorlar en pis yönleri de kincilikleri bence
Hemcinslerim beni sevmez zaten :)
aaa aklıma bir kaç sebep geliyor ama neden diye sorayım 😄
Ben söyleyeyim..
Çoğuna göre fazla dobrayım. Suratlarına karşı konuşurum..
Kıvırmam yoktur.
Kırmadan konuşmak yerine aklıma o an ne geliyorsa söylemişliğim çok.
of of of kadınların en sevmediği dobra olan doğruları söyleyen tatlı yalanlarla haklısın demiyen dobra konuşan kadın tipi
çünkü hemcinslerinin büyük çoğunluğu hep haklısın diyeni hiç hatasını söylemeyenleri çok severler
İşte o yüzden hiç sevilmiyorum.
Ama bu durumdan şikayetçi miyim
Asla.
En azından çürük elma yok etrafımda 🙂
Sevmezler sevmezler bilirim kendimden biliyorum yani bende doğrucu davut 😄
En güzeli az ve öz insan değil mi zaten bizi 9 köyden kovarlar Sakaryalim
10 köyden gene bağırırım ben :D
11. köyü de kazar bulur oradan da megafon ile bağırırsın sen 😁
Ne derler
Can çıkar huy çıkmaz :D
Birde sende biraz Trabzonluluk varsa aman aman 😁
Biraz yok. Çok var 😊
oo o zaman zaten genetik olarak paket dahilinde yükleniyor size inat ve dediğim dediklik dimi 😄
Yes. 😊
Asi toprakların asi insanları..😄 Karadeniz kadını hırçındır inattır ama bir o kadar da güzeldir
Koç burçlarından nefret ederim yaaaaa
Yalnız değilsin... sebebini de sorayım kesin aynı sebepler
Gereksiz egoist ve yalancı oluyorlar. İki yüzlü olmaları da cabası zaten. Bu arada tanıdığım bütün koçlar öyleydi tartışmasız.
al buyur buradan yak neredeyse aynı sebepler en sinir edici özellikleri de bence iki yüzlü ve içerden pazarlıkcı oluşlarları iki sene beraber yaşadım o koç olan sevgilimle iliklerime kadar test ettim
Oğlak sevmem yay burcuyum whheh
Zeki, hassas, istikrarlı.♍️
Eğlenceli kültürlü doğru
Burçlara göre insan ayrımı yapmam
Erkeğin burç yorumcusu hiç çekilmiyor be
Baliklarin neyi varmis
Yay, koç, aslan, barışmaz asla.
boga burclarini hic sevmem
Genelde aslanları sevmem
Fark etmez her burçla olur.:D
Ben ikizlerim herkes beni çok sever
Ben şahsen ikizler kadını için söylemiştim dostum 😄
Boğa balık oğlak out
Aslan ve akrep hiç sevmem
Ikizler
Seninde ağzın yanmış ikizlerden belli
Yok oyle birsey olmadi ben akrepim tek anlasamadigim burc ikizlerdir
Akrep kadınları ile de pek yıldızım tutmaz uzun bir tecrübem oldu ilişki anlamında olumlu yönleriniz de var ama bazen adamı delirtiyorsunuz 😄
Akrep zor burctur ilk basta sonrasi rahat olur. Guven dir anahtar kelimesi
Zaten siz güvenip kendinizi salana kadar o süreç çok yorucu ama sonrası da gerçekten seviyorsa erkeğini yaşatıyor.
Cozmussunuz olayi😊 Iyi aksamlar size
ee iki sene az mı? 😄 iyi geceler güzel uykular
Gulu seven dikenine katlanir😅
Birde o yönünüz var biliyor musun şikayetlenince falan ee gülü seven dikenine katlanır veya ee bulmuşsun böyle hatunu hâlâ şikayet falan 😄
Ne kotuymusuz 😅 Bol akrepli gunler sizin olsun🙏
Hahah ama yalan yok mutfakta daha doğrusu el becerisinde çok hamarat bir ruhunuz var hakkınızı yemeyeyim 😄
Koç erkekleri😀
Bugün sanırım koç taşlama gecesi 😄
Hangi koç vakasını dinlesem some problem
Aldatma jdkdk
Kesinlikle kesinlikle ben aldatılmadım ama yaka silktim lanet ettim ahshs
Hep kendileri haklı meselaa
Senin Koç tecrüben var mı bilmiyorum ama benim 2 sene süren bir tecrübem oldu topuklarım neticelerime vura vura kaçtım 😄
Benim de iki kere oldu sonuncusu sayısız aldatma ile sonuçlandı 😀
Hadi ben ilkinde olayı çözdüm bir daha koç diyince koştum kaçtım sen 1 de akıllanmadın 2 de belki dedin 3 neyin nesi? 😄
3 yok 3 yok skjdj
Sütten ağzımız yandı vesselam
Hahah afferim akıllanmışsın da senin gibi uyanık bir kız ikinci hataya nasıl düşer hahs
Birincisi iyiydi ama bu arada
Harbiden erkekti mertti şimdi
ya benimki de kadındı hatundu ama işte onla bitse saç baş yolduruyorlar hayattan soğutuyorlar yoksa benimki de allah var hatun gibi hatundu😄
Uzak duralım fkdkd
Hahah yoksa her an düşebiliriz hahsh
Senin burcun neydi
Hele nazik duygusal sevgi dolu terazi burcu sen her an her şey olabilir ahshhs
Hadi bir tahmin gelsin acaba bu adamın burcu nedir aslında benim burçta kadınlar tarafından pek sevilmez de 😄
Yenhec2
Yengeç
yengeç değil de yenhec2 hiç değil ateş grubu
Yay
Biraz daha yeleli
Heee ormanların kralı kfkdk
Hahah işte şimdi oldu övgü övgü övgü 🦁
Akrep terazi
Akrep erkeğini bilmem ama kadını çok yorucuu
Erkeklerde öyle
Yani akrep erkeği. Kadını da beter ya
Senin bir ağzın yanmış gibi 😄