Merhabaa 🌸
Günümüzde birçok insan astroloji ve burçlarla yakından ilgili.
Siz bunu bir zaman kaybı olarak mı görüyorsunuz yoksa zevkler ve renkler tartışılmaz düşüncesinde misiniz?

Merhabaa 🌸
Günümüzde birçok insan astroloji ve burçlarla yakından ilgili.
Siz bunu bir zaman kaybı olarak mı görüyorsunuz yoksa zevkler ve renkler tartışılmaz düşüncesinde misiniz?

Başta bende öyle düşünüyordum biraz araştırma yapınca Fatih Sultan Mehmet'in astroloji uzmanı bir gök bilimci olduğunu öğrendim hatta İstanbul'un kuşatma tarihini bile astrolojiden faydalanarak belirledigi söyleniyor. Başka bir çok araştırma sonucunda da inanmaya karar verdim
Burçlarla ve astrolojiyle ilgilenmek zaman kaybı değildir. yani kişi istediği konu ile ilgilenmelidir. zaman kaybı olması için o ilgilendiği şeyin kişiyi mutsuz etmesi gerekir. eğer bu yoksa kişi bundan keyif alıyorsa zaman kaybı değildir.
Değil tabiki. İnsanların hobileri olmalı, rutinleri olmalı. Sadece fazlasıyla ciddiye almamak gerekir. Bazen ipin ucu kaçıyor ☺️
Teşekkürler
Bencede harika bir ilim.. cokda detayli tavsiye ederimm
Tesekkürler 💐
Cevap
15Cevap
Bana göre zaman kaybı değil. Sevmek meselesi. Seven var ve sevmeyen. Renkler ve zevkler hiç bir zaman tartışılmaz. ilgiliyim sadece.
🦁🌷
🌸🌸
Çok meraklıysan bir kere burç haritanı çıkarır bakarsın sonra unutursun. Bugün erkencisin ❗️🤣
Sorma hemde çok erken 😅
Bir aslan bu saatte uyanmaz yat biraz daha🙂
Tamamen burçlara bel bağlamak doğru değil. Bazı şeyler hakkında bilgi veriyor, isabet ettiği de oluyor etmediği de. Ben böyle düşünüyorum.
Bi boğaya yorum yapta bende bileyim neymişim. Herkesin uğraşacağı bişeyler olmalı buna zaman kaybı diyenler tamamen zaman kaybıdır
Zevk meselesi ya seviyorsan mutlusun ilgilen gitsin
vakit kaybı, boş saçmalık, aptallık, günah, boş iş, hiç bir anlamı yok
Hayır değil bunların uzmanları var sonuçta ve meslek sahibi olanlar var
Zaman kaybı değildir neden ollsun ki a. a benim ilgim yokk o ayrı
Boş vakit varsa daha önemli bir iş hobim yoksa tabiki zaman kaybı degil hatta bu işten zevk alıyorsak ilgimiz o yöndeyse neden zaman kaybı olsun.
Eskiden çok bakardım, artık bakmıyorum.
Hayır bence zaman kaybı değildir
hobi olarak ilgilenilir
Zaman kaybının önde gideni
Tarzını mı değiştirdin
Evet bence zaman kaybı ⌛
Öyle olduğunu düşünüyorum.
evet
Bence evet
Bence zaman kaybı
Degil eglenceli
Bence evet