Astroloji & Burçlar En iyi anlaştığın burç ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Burçlara inanır mısın? Güncellemeler+1 yıl Güncel En iyi anlaştığın burç ne? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcu 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl Bilmem ama akrep kova balıkla anlasamiyorum 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Balıkla ben de anlaşamam Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl Senin burcun ne Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl Pardon yazıyordu nickin yanında yorumumu siler misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır yazmıyor Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl Yazıyor tikladiman gözüküyor burcun simgeside var Yorumla Soran +1 yıl Ne yazıyor ben niye göremiyorum Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl Bende gozukuyor Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl Oğlak seninki Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya Yorumla Soran +1 yıl Oğlak değilim ki ben Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl Yalan atma Yorumla Soran +1 yıl Tamam sen boş yapma Yorumla Soran +1 yıl İnanıyorum ben de aptal gibi Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl Düzgün konuş len😡 Yorumla Soran +1 yıl Zırlama fazla Yorumla Soran +1 yıl Sen defol delii misin Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl canımsın Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl Klavyenin daha 😡😡 Yorumla Derinhayel Başak +1 yıl Engellicem seni Yorumla Soran +1 yıl Sen de bi sg mk Yorumla
gerçekçikız3400 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Yengeç +1 yıl Bak normalde burçlara inanmam ama yanımda baş belası bir akrep burcu varr allh belasını versin kıskançlık hastası yaaa böyle bişey olamaz evlenemyin akreplerle çilekeşler 😂😂😂 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanmak kötü bi şey mi Yorumla gerçekçikız3400 Yengeç +1 yıl Kıskanmak var kıskanmak var keşke normal kıskançlık olsa Yorumla Soran +1 yıl Normal kıskançlık nasıl oluyormuş Yorumla gerçekçikız3400 Yengeç +1 yıl Sen benim eşimi tanı kardeş nasıl tahammül ediyosun deyip ayakaların totona vura vura kaçarsın emin ol Yorumla Soran +1 yıl Onu sormamıştım Yorumla gerçekçikız3400 Yengeç +1 yıl Normal kıskançlık sevgilinin dışarı çıkmasına vs açık giyinmesi vs dir ama benim eşim hastalıkkk gibi resmen Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bi hastalık Yorumla gerçekçikız3400 Yengeç +1 yıl Kıskançlık hastalığı desem daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Ne işte yaptığı şey ne Yorumla gerçekçikız3400 Yengeç +1 yıl 1: Benim dışarı çıkmama izin vermiyor2:Beni babamdan bile kıskanıyor3:Telefonuma her gün bakıyor 4:Arkadaşlarımla onun yüzünden konuşmayı kestim Yorumla Soran +1 yıl Çok da abartılacak bişey yok Yorumla gerçekçikız3400 Yengeç +1 yıl Tabi canım yok aynı durumda sen ol pencereleri yumruklarsın tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir sana yaşayan anca bilir sen bilmezsin Yorumla Soran +1 yıl Zaten olması gereken şeyler bunlar boş yapma Yorumla
KSBUSE32 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Yengeç +1 yıl Burçlara inanmıyorum diyorum ama bazı burçlar gerçekten yansıtıyo karakterini. Su burçları ile anlaşamam genel olarak. Fazla duygusallar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne o burçlar Yorumla
Ahenk01 Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 91% Başak +1 yıl Yengeç 🦀 iyi anlaşırım. Benim burçum başak. 1 0 Yorumla
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% Boğa +1 yıl Başaklara çok iyi anlaşıyorum. 1 0 Yorumla
Tugbaunal Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% Boğa +1 yıl Başak ve Oğlaklarla iyi anlaşıyorum genelde 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% Koç +1 yıl Aslanla anlaşırım 2 16 Yorumla Soran +1 yıl Aslanla nasıl anlaşabiliyorsun Yorumla myraes Koç +1 yıl Konuşa konuşa Yorumla Soran +1 yıl Onlarla konuşulmuyor bile Yorumla nazcanın Oğlak +1 yıl sen konuşmasını becerememişsindir ahahah Yorumla myraes Koç +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aslan sevgilim oldu düşman başına Yorumla nazcanın Oğlak +1 yıl arkasından böyle konuşuyorsan hala sevgi var demek Yorumla Soran +1 yıl Aslanların sevgisizliğiyle uğraşamam Yorumla nazcanın Oğlak +1 yıl ayy yazıkkk karşılıksız aşkkk Yorumla Soran +1 yıl Höö azzıkk korşoloksoz oşkk Yorumla nazcanın Oğlak +1 yıl ahahahahah acını anlıyorum vur dalgaya yoksa o sana vurur Yorumla Soran +1 yıl Acı macı yok çoktan ayrıldım bitti gitti her şey Yorumla nazcanın Oğlak +1 yıl özelden konuşmayı isterdim Yorumla Soran +1 yıl Müsait olduğumda yazarsın Yorumla nazcanın Oğlak +1 yıl xper selamın aleyküm Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/gWZUkts0Cfg Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Aslan bebeğim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam bebek Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% Oğlak +1 yıl İnanmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi inanma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yengeç burcu
Bilmem ama akrep kova balıkla anlasamiyorum
Balıkla ben de anlaşamam
Senin burcun ne
Pardon yazıyordu nickin yanında yorumumu siler misin
Hayır yazmıyor
Yazıyor tikladiman gözüküyor burcun simgeside var
Ne yazıyor ben niye göremiyorum
Bende gozukuyor
Oğlak seninki
Nasıl ya
Oğlak değilim ki ben
Yalan atma
Tamam sen boş yapma
İnanıyorum ben de aptal gibi
Düzgün konuş len😡
Zırlama fazla
Sen defol delii misin
canımsın
Klavyenin daha 😡😡
Engellicem seni
Sen de bi sg mk
Bak normalde burçlara inanmam ama yanımda baş belası bir akrep burcu varr allh belasını versin kıskançlık hastası yaaa böyle bişey olamaz evlenemyin akreplerle çilekeşler 😂😂😂
Kıskanmak kötü bi şey mi
Kıskanmak var kıskanmak var keşke normal kıskançlık olsa
Normal kıskançlık nasıl oluyormuş
Sen benim eşimi tanı kardeş nasıl tahammül ediyosun deyip ayakaların totona vura vura kaçarsın emin ol
Onu sormamıştım
Normal kıskançlık sevgilinin dışarı çıkmasına vs açık giyinmesi vs dir ama benim eşim hastalıkkk gibi resmen
Nasıl bi hastalık
Kıskançlık hastalığı desem daha iyi olur
Ne işte yaptığı şey ne
1: Benim dışarı çıkmama izin vermiyor
2:Beni babamdan bile kıskanıyor
3:Telefonuma her gün bakıyor
4:Arkadaşlarımla onun yüzünden konuşmayı kestim
Çok da abartılacak bişey yok
Tabi canım yok aynı durumda sen ol pencereleri yumruklarsın tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir sana yaşayan anca bilir sen bilmezsin
Zaten olması gereken şeyler bunlar boş yapma
Burçlara inanmıyorum diyorum ama bazı burçlar gerçekten yansıtıyo karakterini. Su burçları ile anlaşamam genel olarak. Fazla duygusallar
Ne o burçlar
Yengeç 🦀 iyi anlaşırım. Benim burçum başak.
Başaklara çok iyi anlaşıyorum.
Burçlara inanmıyorum.
Başak ve Oğlaklarla iyi anlaşıyorum genelde
Aslanla anlaşırım
Aslanla nasıl anlaşabiliyorsun
Konuşa konuşa
Onlarla konuşulmuyor bile
sen konuşmasını becerememişsindir ahahah
🤣🤣🤣🤣
Aslan sevgilim oldu düşman başına
arkasından böyle konuşuyorsan hala sevgi var demek
Aslanların sevgisizliğiyle uğraşamam