Genelde hangi burcun insanlarıyla anlaşıyorsun?
Neyi hoşuna gidiyor?

Ben insanların aksine ikizler burcuyla anlaşırım misal.
Genelde hangi burcun insanlarıyla anlaşıyorsun?
Neyi hoşuna gidiyor?

Ben insanların aksine ikizler burcuyla anlaşırım misal.
Yay burcuyum herkesle anlaşırım burnu havada olmadığı sürece.. en çok etrafımda başak koç var oglak terazi var lakin oglaklarin karamsar havası beni boğuyor, terazileri yanında kendim olamıyorum soğuk duruşları var başak ile çocuk gibi eğleniyoruz koçla öyle ama şu an hayatıma bakınca en çok başak ve yay burçları eglnedirmeyi biliyolar
Burçlara göre seçmiyorum ama ikizlerden nefret ettiğim için ikizler ile anlaşamam.. dengesizler.. terazi desen ergen bir burç zaten uzak dururum.. akrep desen egolu olurlar onlardan da uzak dururum.. oğlak olabilir.. başak olabilir.. kova burcu olabilir bir de balık olabilir ama en çok da kendi burcum olan yengeç burcu ile iyi anlaşıyorum genellikle...
Açıkçası ben burçlara fazla anlam yüklemiyorum balık burcuyum ama şunu fark ettim yani özellikle Başak ve kova burçları ile anlaşamıyorum kova burçları özellikle biraz narsist kişilikler oluyor.
Burçları hiç umursamam direk karakterine insanlığına ve kibirli olup olmamasına bakarım, beleşçi, kibirli ve havalı insanlar benden uzak dursunlar kafi burcu ne olursa olsun :D
Cevap
10Cevap
Terazi, ikizler ve balıklarla iyi anlaşırım
Burca gerek yok gonul isterse sevgide olur ask olur evlikte olur bundan otesi yok
Burçları hiç takip etmiyorum karakterliyse anlaşırım zaten
Ben basak burcuyum kimlerle iyi anlasirim bu konulara pek hakim değilim
Ben ikizler olarak hicbiriyle anlasamam
Sanırım terazi olabilir o da yan yana iken
Anlaşabildiğim sürece burcun hiçbir önemi yok
Koç ve aslan
Oğlak yengeç balık
Balık ve başak
yengeç ile
Aslan
hiç dikkat etmedim
Koç ve aslan