falda çıkan bu şeklin anlamı nedir sizce (sevgilim yok sevdiğim biri var)

falda çıkan bu şeklin anlamı nedir sizce (sevgilim yok sevdiğim biri var)
Canım falını net çekmemişsin ama gördüklerim ve hissettiklerim doğrultusunda bir hastalık olacak veya var; ya sende ya da ailenden birinde böyle yayılan cinsten deri hastalığı gibi dikkat edin kendinize nolur nolmaz. Çalışma hayatındasın sana aşık bir erkek var yüzyüze gördüğünüz ama çok konuşmadığınız terazi veya balık burcu olabilir. Genel anlamda ruhen sıkıntın var ama geçici bunlar ben dolunaya bağlıyorum sende belki koç, terazi, oğlak veya yengeç burcu vardır veya bağlantılısın. O yüzden şimdilik bunları yazabilitim. Umarım yoluna ışık olmuşumdur.
Bu arada sevdiğin beyin aklı veya kalbi sende ve başka herhangi bir kızda değil. Bu kişi soytarı tipten böyle aslan burcu veya bağlantılı. Senden alt kıdemli bir işte çalışıyor olabilir maddi olarak senden düşük seviyeli birisi hayırsız denilecek cinsten boyu 1.77 gibi böyle hissettim fit vücutlu falan.
Bana aşık olan erkek adım atacak mı kısaca özel hayat olarak yorumlar mısın rica etsem
Yazdım kuzum
Okudum ama tam anlamadım sevdiğim kişi adım atacak anlamında mı yani
Yazdığım gibi bir adım hissedemedim ve görmedim aklı havada hovarda yani lay lay lom havasında
Hayır aklı aşkta değil
Aynı çalışma hayatındayız sürekli bakıyor gülümsüyor sonra fotoğraf çekildik arkadaşım ben ve o o sadece belimden tutarak bana sarıldı
Bebek ben hayır görmedim ve iyi hissetmiyorum niyeyse seni seven başkası var hislerim bu yönden
Zaten aynı çalışma hayatında oldumuz kişi ile yeniyiz eski sevdiğim kişiyi bıraktım eski sevdiğim kişi aklı aşkta olmayan hayırsız soytarı tipliydi
Bebiş yorumum bu yönden kendi hikayene göre uyarlayabilirsin departman farkı olabilir veya maddi farklılığınız
Aklı hovarda olan eskisi ki eskisini bırakalı birkaç gün oldu ve yenisinin adım atma ihtimali var mı sence ne hissediyorsun
Şöyle sen atarsan o sana 1000 adımla gelir böyle hissediyorum
Ben adım attım hediye alıp verdim çok mutlu oldu sıra onda
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?