Aşk adamına çevirecek, tabiri caizse kölesi yaptıracak olan. 💥💥
Yengeç kadını
Balık kadını
İkizler kadını
Terazi kadını
Aslan kadını
Boğa kadını
Başak kadını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu burç değil karakter meselesi bir erkek sana köle oluyorsa tecrübesizdir zayıftır ve bu zayıflık uzun vadede o erkekten "heyecanımı kaybettim" "sen daha iyisine layıksın" gibi sözlerle ayrılmana sebebiyet verir ikiniz içinde iyi olmaz o yüzden kontrol etmek yerine ben bu insanı sevebilir miyim? uyumu bir çift olur muyuz? bunları düşünmelisin...
Soru öylesine soruldu yani bir neden vs yok ama yorumun 💙💙💙 kalp yani aşık oldum. Bu arada merak ettim senin burcun ne? Aşırı derin insan vibe ı aldım senden
Kova burcu olarak söylüyorum sever değer veririz ama kimseye köle olmayız verdiğin kadar değer görürsün kesinlikle hanımcı olacak bir burç değiliz
Yorumuna bayıldım 👏🏻 EİG bu yorum neettt
Psikologlar Kova burcunu dize getiririm hırsı ile ruh sağlığını bozan kadınlarla dolu 😃😎
Rica ederim
Aşık olurlarsa dize gelirler tatlım
Yükseleninin etkisinde olan olur belki 😅
İkizlerde deliriyor çünkü diğer ilişkilerinde yaptığı oynatan tarafta olmadığı için bu da onu çıldırtıyor. Kovaların hakkında havalar gelir tek. Onun dışındakilerde ise üzülen karşı taraf olur.
Haklı bir yorum 👏🏻👏🏻
Cevap
14Cevap
Boğa kadını
Teraziler çok vahşi ya ham yapar kovayı kova ne ki koça oynuyoruz biz, ben hariç 😅
O kadar doğru ki 🤦🏻♀️
Dize getirmek tabiri hoş değil. Ama aslan ya da balık ile aşk yaşarlar sanırım. Arkadaş olarak ise tabi ki ikizlerle.
O zaman affına sığınırım 🙏🏻
Tabi ki aslan kadını yönetir çünkü ama kovayla çok da iyi anlasamazlar
Kovalar zor ya kadını da erkeği de 🤦🏻♀️
Hiç bir burcun öyle görevi yok.
Ayrıca kova erkeği anlar neler döndüğünü 😂
Çoookkkk
Kovayım öyle bir insan yok dünyada :D Ömrünü verse kölesi yapamaz ne demek oluyor o :D
Olurlar olurlar hele sen aşık ol seni o zaman görücem
Ben çok sevdim sevmekten de hayır yok tekrar aşık olmak için can atıyorum merak etme ama beni bu şekilde ehlillestirecegini düşünen bir insanın hareketlerine karşı soğumam 10 dakikamı almaz
Valla bunun burcu palavra erkekler ztn hanımcı olur merak etme
kova&terazi
kova&ikizler
Kovayı bir tek bu iki burç dize getirir
kesinlikle evet
Kölelik bizim karakterimize ters. Kölemiz olan kadına bağlanırız biz sadece.
🤔🤔
Oğlak Yükselenim kova yani beğendiğim kendimi güvende hissettiğim yerde dururum her halde güveniyorum kendime ama tahminin bu 😅
Kova burcu dize gelmez.
Gelir bence ya onlarda insan neticede
Gelmez gelmez 😂 kova burcuyum
Peki hangi burcun seni dize getirmesini istersin mesela?
Öyle bir dünya yok ki. İlişkilerde uyum sevgi varsa her iki tarafta davranışlarına dikkat eder
Orası öyle tabi ama bence kova burcu erkeği hava kadınlarına yakışır çünkü farklı bir düşünce yapınız var sizinle hava burçları baş edebilir anca diğerleri yorulur gibi 🤨❤️
Manitama sordum şimdi yorulmuyormuş 😂
Koç Kadını
cunku suanda ayriyiz istiyorum ama olmaz diyor yapmadigim sey yok herseyi yapiyorum:)
Kova burcu dize gelmez, insanı tımarhanelik yapar.
Çok doğru 👏🏻👏🏻
yengecim ve beni reddetti
Hayırlısı olsun aşkım
Kovayı mı dize getircen 😂😂
Evet
Kova erkegi zordur iflah olmaz
Evet
Koç kadını hanımefendi
Bence Başak. Parmağımda oynatıyordum. 😂
Ahahahah valla mı 😂 sonra peki?
Yanlış yaptı, hayatımdan çıkardım. Aylarca peşimdeydi. “Yok, sen bana büyü yapmışsın” diyordu. Ahahdhsjdhsh
Akrep
Öyle bir kadın henüz yaratılmadı
yengeçler kovaları parmağında oynatır
Diyorsun 🤔
Hiçbir burç :D
Cidden mi
-onun burçla ilgisi yoktur. Bir Kova
Hiç biri getiremez..
Koç tabikide skfjd
Eniştenin burcu kova mı aşko 😍
İvit 4 yıldır sevgiliyiz😌
Maşallah bebek Allah ayırmasın 😄
Sürekli ayrılıp barisiyoruz ama😂
Koç erkeği ve Kova kadını arasında oldukça yoğun bir ilişki yaşanabilir. Birbirlerine ciddi ilgi ve anlayış gösterebilirler ise son derece mutlu olurlar. Kova kadını, koç erkeğine her zaman sorumluluklarını hatırlatır. Koç erkeği bunu sevmese de içten içe hoşuna gider.
Eşek burcu
akrep
Kova burcu musun?
Anladım
Kova
%30
Akrep
O ne?
kova akrep uyumu
Oğlak kadını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?